צריך עזרה

צריך עזרה

אוקיי אני מתכנן לקנות בקרוב גן אבל אני לא יודע איזה.. אני לא מתכוון להחליט בגלל באנדל או אפשרויות.. הדבר היחיד שמענייןאותי זה איכות סאונד.. איזה מבין הנגנים נותן את הסאונד הכי טוב? pod, iriver, iaudio, creative? תודה.

TheRealDeal

New member
צריך לנסות בשביל לקבוע

ולא נראה לי שלמישהו פה יש ניסיון מספיק ארוך עם הנגנים של החברות האלו.. ואיכות הסאונד משתנה בין כל דגם בכל חברה... למשל - האיכות של האייפוד שאפל טובה בכמה רמות מהאייפוד הרגיל.. הכי טוב זה לנסות כל נגן, הרמות האלה זה לא מה הכי טוב זה מה אתה הכי אוהב, ואת זה אנחנו לא יכולים לקבוע.

weird dust

New member
איזה סוג נגן אתה מחפש?

נגן מיני, מיקרו, רגיל? (כמה ג'יגה בקיצור
) אני חושב שיש צורך לקחת את הבאנדל והאפשרויות כחלק מהבחירה. כל הנגנים כמעט בעלי אותה איכות, וגם אם יש הבדל רובנו לא התנסינו בכולם. תבדוק מה אתה צריך מהנגן, נוחות? מסך צבעוני? רדיו והקלטה? שם מגניב? כי בקשר לאיכות בנגנים האילו זה כמעט אותו הדבר.

רק זה משנה לי, האיכות כל השאר לא

חשוב בכלל! טוב נו אולי הבטרייה.. והנגנים הם המינים למיניהם 6gb~

weird dust

New member
האיכות שמיעה שלהם כמעט זהה

חברות לא יתנו לחברה מסויימת לנצח אותן באופן רציני. זה מעיין חוק כזה. ישנה תחרות, די קשה לדעתי, בין חברות הנגנים. אפל מובילה כי היא נתנה מוצרים אמינים ונוחים בהתחלה אבל אייריבר או קריאייטיב מנסים להדביק אותה ולנגוס מנתח השוק שלה. החברות החדשות יחסית מנסות לתת גם רדיו או הקלטה ודברים כאלו בשביל ליצור תחרות גדולה יותר נגד השם. וככה זה ימשך בקרוב לדעתי. ניתן לשים לב לתחרות בכל שאפל הוציאה מיני, החברות הוציאו מיני 5 ג'יגה. אפל הוציאה מיני 6 ג'יגה ויותר שעות בטריה כתגובה, החברות מוציאות גם 4 וגם 6 ג'יגה בנוסף לעוד תוספים. וככה זה רץ ומתגלגל.

weird dust

New member
אף אחד לא ממש יודע לדעתי ../images/Emo6.gif

לפחות לא כאן ולא בלי בדיקה עם תוכנות ומכשירים. לשניהם סאוונד טוב מאוד.

TheRealDeal

New member
יש לי ניסיון עם הIFP-799

ואייפוד דור רביעי.. הסאונד באייריבר יותר "צבוע" (ז"א יותר באס למשל, כמו שאתה משחק עם הEQUALIZER, ככה עשו בנגן, אבל אתה לא יכול לשנות את זה, אלא אם תנסה עם הEQ שיש בנגן, אבל זה קשה להגיע למצב ניטרלי), לעומת האייפוד שהסאונד בו "FLAT", לא צבוע ולא כלום, הבעיה היחידה בו היא הבאס, שדיי לוקה בחסר, אבל יש לי אוזניות עם יותר מדי באס, אז זה משתווה... אני אישית מעדיף את הסאונד באיפוד, וחשוב לזכור שאיכות הסאונד משתנה בין הדגמים (IFP-799 לא יישמע כמו הH320), ואין לי מספיק ניסיון עם הH300 בשביל לקבוע לאיזה מכשיר יש סאונד יותר טוב לטעמי... אל תחשוב שהסאונד בIFP799 לא טוב, הוא מעולה, אין לי בכלל בעיה לשמוע בו כמו שאני שומע באייפוד.. אבל כשזה מגיע למה בנאדם אוהב יותר, אנחנו לא יכולים לקבוע.. לאף אחד מהנגנים שחשבת עליהם אין איכות גרועה, כולם טובים.. אם אתה מחפש איכות מעולה, ולא אכפת לך שזה רק ג'יגה ובלי מסך, האייפוד שאפל הוא הנגן למי שמחפש רק איכות, יש לו מגבר push&pull, עדיין אין את זה לאף נגן חוץ מהשאפל, בדגמים הבאים של האייפוד זה גם יהיה, ואני מקווה שגם החברות האחרות ישכילו ויעשו אותו הדבר, כי הצ'יפ של המגבר הזה הוכיח את עצמו... אני ממליץ לך להגיע לחנות באג, נגיד, אחרי תיאום איתם אם אפשר לבוא לנסות נגנים, להביא אוזניות איתך, הכי איכותיות שיש לך (שמותאמות לנגנים ניידים כמובן) ולנסות את כל הנגנים שתוכל לנסות עם אותן אוזניות.. רק ככה בודקים..

למעלה