יש לי ניסיון עם הIFP-799
ואייפוד דור רביעי.. הסאונד באייריבר יותר "צבוע" (ז"א יותר באס למשל, כמו שאתה משחק עם הEQUALIZER, ככה עשו בנגן, אבל אתה לא יכול לשנות את זה, אלא אם תנסה עם הEQ שיש בנגן, אבל זה קשה להגיע למצב ניטרלי), לעומת האייפוד שהסאונד בו "FLAT", לא צבוע ולא כלום, הבעיה היחידה בו היא הבאס, שדיי לוקה בחסר, אבל יש לי אוזניות עם יותר מדי באס, אז זה משתווה... אני אישית מעדיף את הסאונד באיפוד, וחשוב לזכור שאיכות הסאונד משתנה בין הדגמים (IFP-799 לא יישמע כמו הH320), ואין לי מספיק ניסיון עם הH300 בשביל לקבוע לאיזה מכשיר יש סאונד יותר טוב לטעמי... אל תחשוב שהסאונד בIFP799 לא טוב, הוא מעולה, אין לי בכלל בעיה לשמוע בו כמו שאני שומע באייפוד.. אבל כשזה מגיע למה בנאדם אוהב יותר, אנחנו לא יכולים לקבוע.. לאף אחד מהנגנים שחשבת עליהם אין איכות גרועה, כולם טובים.. אם אתה מחפש איכות מעולה, ולא אכפת לך שזה רק ג'יגה ובלי מסך, האייפוד שאפל הוא הנגן למי שמחפש רק איכות, יש לו מגבר push&pull, עדיין אין את זה לאף נגן חוץ מהשאפל, בדגמים הבאים של האייפוד זה גם יהיה, ואני מקווה שגם החברות האחרות ישכילו ויעשו אותו הדבר, כי הצ'יפ של המגבר הזה הוכיח את עצמו... אני ממליץ לך להגיע לחנות באג, נגיד, אחרי תיאום איתם אם אפשר לבוא לנסות נגנים, להביא אוזניות איתך, הכי איכותיות שיש לך (שמותאמות לנגנים ניידים כמובן) ולנסות את כל הנגנים שתוכל לנסות עם אותן אוזניות.. רק ככה בודקים..