צריך עזרה

Gil AkA Bugi

New member
צריך עזרה

באיי ריבר H320 אני לא מצליח לקרוא קבצי טקסט, איך אני עושה את זה??? עוד שאלה, בטעות הכנסתי לאיזה תיקייה של דיסק, כמה תיקיות של תמונות, אבל עכשיו אני לא מצליח למחוק אותם, לא דרך המחשב, ולא דרך הנגן... מה עושים!? תודה

weird dust

New member
כמה דברים

לקרוא טקסט לוחצים על הנקודה כמה שניות עד שזה מגיע לתפריט. שם בוחרים טקסט ואפשר לקרוא קיבצי טקסט. בקשק לשני, אין לי מושג מה הבעיה אתה אמור להיות בעל יכולת למחוק ולכתוב. תבדוק אם התיקיה לא לקריאה בלבד וכ'ו.

Gil AkA Bugi

New member
אוקיי

אני יודע איך מגיעים למצ של לקרוא טקסט, אבל שאני לוחץ על זה אז זה מראה לי שאין שום קיבצי טקסט. איפה אני ממקם את הקבוץ טקסט? בתיקייה הראשית?

weird dust

New member
אתה ממקם בתיקיה שאתה רוצה

זה קיבצי TXT או וורד? כי אם וורד אין צורך לחפש הוא פשוט לא קורא את זה.

stardust19

New member
לגבי הטקטס הכל כבר נאמר לגבי השאלה

השנייה- זה נראה לי מוזר מאד, אמורה להיות לך גישה לכל התיקיות של הנגן במחשב...מה שכן יכול להיות זה שהקובץ שאתה מחפש הוא נעול או לקריאה בלבד או מוסתר- יש לפתוח אותם במחשב עצמו ואז הוא ניתן לקריאה ע"י הנגן .

Gil AkA Bugi

New member
אמממ

איך אני יכול אז לשנות את זה לTXT?? ולבחור השני...אני רואה את התמונות בנגן....לא יודע אם זה משנה משו

stardust19

New member
כשאתה שומר קובץ טקטס תשמור אותו עם

סיומת TXT. או לחילופין תעביר אותו לNOTEPAD ותשמור אותו שמה - הוא שומר אוטומטית עם סיומת TXT...ולגבי התמונות...זה שרואים אותם זה לא אומר שהם ניתנים לכתיבה ולקריאה (כרגע רוב הסיכויים שהם ניתנים רק לקריאה אצלך) והתשובה הראשונה שלי עדיין תקפה...תעשה מה שכתבנו לך ותראה עם זה עובד

weird dust

New member
אם זה וורד

אתה חייב להעתיק לתוך הנווטפאד ואז לשמור בתור TXT. דרך הוורד זה בילתי אפשרי.

יאיר B

New member
אפשר לשמור דרך WORD כ-TXT

קובץ --> שמירה בשם --> שמור כסוג (מתחת לשם הקובץ יש תיבה נפתחת שבה ניתן להגדיר את סוג הקובץ). בחר באפשרות Plain Text. בחלון שיפתח (המרת קובץ) אל תיגע בשום דבר. לחץ על "שמור". הקובץ ישמר בנתיב שקבעת כקובץ TXT וייפתח באופן אוטומטי בNOTPAD.

למעלה