צריך עזרה...

Luv 2 Luv

New member
צריך עזרה...

אז ככה עוד לא שכבתי עם מישהי אף פעם... לא כי לא רציתי פשוט לא הייתה לי חברה... :) כרגע אני בקשר דיי רציני עם מישהי תקופה לא מבוטלת ואני דיי לא יודע מה לעשות בעניין אז אני בטוח שתענו לי נכונה ;) ידוע לי שכשבחורה שוכבת בפעם הראשונה יורד לה דם... שאלתי היא באיזה אמצעים צריך לנקוט כדי שלא ישארו סימנים בפעם הראשונה ששוכבים ושהבאלגן לא יחגוג :) למנוסים שביניכם תראו מה אתם יודעים :)

kissa

New member
היי!

החברה שלך יודעת על הכוונות שלך?... לא לכולן יורד דם, (למעשה לרוב לא יורד) אבל אם אתה עדיין מפחד יש 3 אפשרויות: 1)לעשות את זה במלון 2) לכבס אח"כ את המצעים 3) לעשות את זה במלון.... בהצלחה!...

Luv 2 Luv

New member
בדיוק!

כן ברור שהיא יודעת :] זאת הבעיה שלנו... מה יהיה אם זה יקרה... אנחנו לא בטוחים מה לעשות וחשבתי שאולי תוכלו לייעץ...

צריך יותר פרטים

מה הכוונה שלך ש"לא ישארו סימנים"??? לא ידוע לי על דם בפעם הראשונה . . . . . . DJ made in israel

תקשיב ..

קודם כל זה טוב שאתה שואל לפני שאתה עושה, אחר כך לכל הבתולות יש את ה"קרום" עליו אתה מדבר (בקשר שרובן אין זאת טעות, למעשה הקרום יכול לרדת גם ללא יחסי מין כמו רכיבה על סוסים), אם כבר שאלת אז הקרום יופיע מיד אחרי שתגמרו (לעיתם מאוד מאוד מאוד נדירות קורה יותר מוקדם), מקווה שלא תשכח אמצעי מניעה ותהנה :) מיכל:)

Luv 2 Luv

New member
אוף

אני לא מבין יש לי מה לדאוג? אין? אנחנו תמיד מבררים דברים לפני שעושים כלל בחיים...

המרחפת

New member
אני אנסה

אם אתם מוכנים, ויש לכם הכל, וכל מה שכתבו המשתתפים לפני... אז בעניין השאלה שלך, נסה לפרוש מגבת מתחת לסדין, ותראה האם זה לא מפריע

קודם כל בלי לחץ

כי אם תהיה לחוץ אפילו בתת מודע תגלה שלחבר הקטן שלך יש רצונות משלו. אמצעים חשובים שתמיד יהיו מאוד חיונים הם כמובן אמצעי המניעה. אבל רציתי רק לבקש דבר אחד ממך תגרום לה להרגיש שאתה בטוח בעצמך, בזמן האקט אל תשכח ללטף אותה, לדאוג לה ולהביע את אהבתך זאת כל המטרה בקיום יחסי מין. עכשיו בקשר לסימן של הדם, לפני האקט תשימו חולצה שחורה על הסדין (חולצה שכבר אינה נחוצה). אני מקווה שעזרתי לו במעט שאהבתכם תגבר ותהיה גדולה סנדרה

לך חמוד

קודם כל בכדי להגיע למצב של ייחסי מין צריכים להיות מוכנים ושזה יהיה הדדי, ובעניין שדיברת עליו יש דברים שאי אפשר למנוע זה דרך הטבע....... פשוט צריכים לשמור על נקיון והגיינה.... קח הכל לאט לאט בן כמה אתה אם מותר לי לשאול? חוקרת

תיראה,

לכל בחורה ששוכבת בפעם הראשונה יורד דם, אבל לכל אחת זה שונה בכמות של הדם, ומזתומרת לנקוט שלא ישארו סימנים??? תשכבו ואז תכבס את המצעים!!!!!!!!!!! :) בהצלחה!

למעלה