צריך עזרה

אוזנק

New member
צריך עזרה

5 חודשים יחד טוב לה היא אוהבת הרמוניה מושלמת אני מאוד אוהב שנינו אינטליגנטים סטודנטים טוב לי ולה אבל המיטולוגי לא מרפה ממחשבתה תקשורת מצויינת מדברים על הכל אבל זה תמיד מפריע ולא מרפה רוצה להיות אתי היא קוראת לי מושלם אבל קשה לה ואני רוצה רק טוב בשבילה עצובבבבבבבבב לי ואני אובד עצות

Romantic Lady

New member
קודם כל../images/Emo13.gif

בוא נפריד את הבעיות. 1. יש הרמוניה או אין הרמוניה? 2. איך אתה יודע שהמיתולודגי לא מרפה ממחשבתה? היא סיפרה לך ? היא מדברת עליו ללא הפסקה?<לדוגמא> 3. אם היא קוראת לך מושלם, אז מה הבעיה?? מי אמר שלאהוב זה לא לכאוב? וברצינות, כולנו נוטים להיזכר בעבר בחיבה, ואחרי שעובר זמן רב, אז זוכרים רק את הטוב ולא את הרע. כך אנחנו בנויים וזה טבעו של האדם. אם היא קוראת לך מושלם, תוכיח לה שאתה כזה,אל תשפוט אותה שהיא חושבת על ה-X , מי שחי בעבר, לא חי בעצם את החיים. ברוכבא

אוזנק

New member
תודה

יש הרמוניה והכל נפלא,על העבר דברנו רבות היא אומרת שקשה לה אולי בגלל המשפחה שלו אליה היא היתה מאוד קשורה .לאחר שנפרדה מהמיטולוגי היא נותרה איתו בקשר טלפוני ולא הרפתה לכן קשה לה .כל פעם שהיא מתחילה דבר חדש וזורם טוב ,נבנה משהו יפה היא חוששת .מסתבר שמה שמטריד אותה זה הגעגוע לא אליו אלא לסיטואציה למשפחתו ולמה שהוא הקנה עבורה יחד לאורך זמן מגיל צעיר . אני רואה בעניה שהיא רוצה היא משתדלת וקשה לה אז החלטנו שנקח את הדברים לאט ונפסיק לגור יחד ניתן לה טיפה ספייס במיוחד עכשיו שהיא מנסה לעבוד על זה יחד עם הדרכה מקצועית מה שמראה שהיא ממש מנסה חמודה שלי . כרגע היא לא בקשר איתו. אנו יחד ומקווה שטיפה ספייס יעזור לנו יש לציין שהיא היתה בקשר אחרי המיטולוגי וזה נהרס בגלל זה ועוד סיבות כמו חוסר התאמה

פוEט

New member
תמשיך עם הקשר אבל תבהיר לה

שאתה לא תהיה רציני כל כך כל עוד היא לא מחוייבת אליך ב100%

אוזנק

New member
ראשית תודה.

אין פה שאלה של מחוייבות גם אם לא נגור באותה דירה היא מחויבת וזה ברור אני יודע שאסור לי לותר עליה היא מקסימה אך סערות הנפש שחולפות עליה מטרידות אותי .חבריי אומרים לי שהיא צריכה את הזמן שלה ושהיא תכלס התנתקה מהמיטו רק בזמן שהכרנו בגלל הקשר הטלפוני . נראה לי שזמן יכול לסדר הכל .תודה לכם

Romantic Lady

New member
מילת המפתח

ספייס או לתת מרחב, אוויר לנשימה. בכל מערכת יחסים, נישואין, חיים משותפים או אפילו בין שני חברים או חברות, מי שמתעלק, נדבק ולא נותן לאחר לנשום, סופו של הקשר ידוע מראש.

בעיה רצינית...

כשנזכרים בעבר זה אומר לדעתי שחסר לה משהוא איתך.. יש לה או בה כמה חסכים שהקשר איתך לא ממלא, ולכן היא משתמשת בזיכרון שלה, דהיינו בעבר כדי למלא אותם.. אנשים נוטים לעשות גלוריפיקציה לעבר, אז הכל היה מעולה.. אז.. הכל היה מושלם.. למרות שלמעשה יכול להיות בדיוק ההיפך.. הנטיה הזאת משרתת אותנו במצבים של חוסר. לדעתי זו אשליה, וצריך לדאוג שההווה יהיה מלא כדי שלא נצטרך את העבר. לדעתי היא קוראת לך מושלם רק כדי שתרגיש טוב, וגם קצת כדי לעדן קצת את יסורי המצפון או את רגשות האשם שלה על זה שהיא עדיין זוכרת את המיתולוגי.. אני מאוד סקפטי לגבי מערכת היחסים הזאת.. מצטער.

למעלה