צריך עזרה

noamzib

New member
צריך עזרה

יש לי בעיה בחדר מלחמה. 1) ניסיתי לתקוף מישהו ולא לחצתי על Covert Action והוא כתב לי :You need to choose the operation type ...איך בוחרים בכלל מבצע התקפה, לא ראיתי אפשרויות למבצע מישהו יודע אולי איך בוחרים מבצע? 2) אחרי שלחצתי Covert Action וכאילו התחילה המלחמה כל פעם שלחתי Take action הוא כותב שאין לי מספיק יחידות כדי לבצע כזה סוג התקפה(להזכירכם אין לי מושג איך בוחרים סוג התקפה)מה לעשות...עזרה!!! נ.ב. אני ילד בן 14 ואני לא יודע לקרוא אנגלית כל כך טוב לכן יש לי בעיה בלקרוא הוראות של המשחק אז אל תגידו לי סתם פשוט לקרוא את ההוראות. בבקשה תסבירו לאט וטוב.

יש גם הוראות בעברית

בפורום של מ"צ אבל בכללי, צריכים להיות לך לפחות 50 חיילים ברמה 25

vearbear

New member
מנסה להסביר:

למרות שיש כאן בהמשך המוןןןןןן הסברים לזה, בעברית.... ככה אני הבנתי את הקטע הזה, אני אסביר כרגע יש רק סוג אחד של מתקפה, והוא covert action זאת משום שהמשחק עדיין בגרסת בטא... בהמשך יהיו עוד... אתה צריך פשוט לבחור את זה אם אתה רוצה לתקוף כרגע... זאת האפשרות היחידה... חוצמזה, תשפר ת'אנגלית כי אתה כבר בכיתה ח כנראה... אז אתה יכול לקרוא את זה אני רק שנה מעלייך... כתוב שם שבשביל ההתקפה הזאת אתה צריך לפחות: 50 חיילים עם טכנולוגיה של לפחות 25.... וזה אתה מוצא בmarket עוד מעט כתבו שיהיה גם בעברית (לא לקפוץ עליי...) ואז אתה תסתדר כנראה... אם יש עוד שאלות,. כולם כאן בשביל לעזור

למעלה