צריך עזרה...

FullTimeSpirit

New member
צריך עזרה...

כבר הרבה זמן אני מחפש חיים רוחניים ו...לא יודע איך לקרוא לזה בדיוק... בכל אופן, למדתי הרבה על פאגאניזם ובעיקר wicca, ואני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי ללמוד עוד ואולי למצוא בזה את הנתיב שאני מחפש. תודה.

morning star

New member
הגעת למקום הנכון

לשאול בו שאלות, ובתקווה לקבל תשובות. ב"קישורים" גם תמצא קישורים למספר אתרים וכן לקבוצות בארץ העוסקות בפאגאניזם ושאמאניזם. שלך הנווד

hsotrt

New member
מחפש אמיתי הגיע למושבנו!

ברוכה הבאה מחפש יקר!!!! מורנינג סטאר, Die lionhart ו"כמעיין מתגבר" הם המקורות של הפורום הזה!! אלייהם תפנה בכל רגע!!!

The Wraith

New member
ברוך הבא

זה יעזור לך אם תדע מה אתה מחפש. חיים יותר טובים זה כולם מחפשים. אתה אוהב את הטבע? אתה חוגג את העונות? אגב, Dia Leoghann נמצא כרגע במילואים אבל תוכל לשלוח לו מסר ולשאול אותו על דרך חייו.

FullTimeSpirit

New member
שוב שלום לכולם!

ותודה על הנכונות! למדתי על מספר "חגים" או ימים מיוחדים, אני לא יודע אם הם משתייכים רק לWICCA או בכלל.. אני לא יכול להחצין שום דבר ממה שאני לומד כי אני יח בסביבה דתית ודברים מסוג זה לא יתקבלו כאן בעידוד בלשון המעטה... אני חושב שמשהו דוחף אותי ללמוד את כל הדברים האלה, על האל והאלה וכל השאר...מן משיכה כזאת, וברור שאני מאוד אוהב להיות בטבע(ואני מדבר על יותר מטיולים שנתיים). יכול להיות שהמשיכה הזאת היא משהו יותר רציני משגעון זמני? מה אתם חושבים?

The Wraith

New member
ובכן

מי אמר שאתה צריך להחצין? אתה לא חייב להראות לכולם ולספר לכולם. אתה גם יכול לעבור מסביבה דתית. העובדה שאתה משתמש במחשב מצביעה על כך שאתה לא במאה שערים או סביבה חרדית קיצונית. במדינה שלנו, למרות שהדמוקרטיה לא משהו, יש זכות לחופש דת וחופש מדת. אם אתה לא יכול לעזוב אתה תצטרך לחיות את חייך הסודיים בפחד מפני רדיפה - כמו כל פאגאן, מכשף ויהודי לפני 400 שנה. בחר לך את דרכך וזכור שיש דלת שלישית.

FullTimeSpirit

New member
אוקיי...

איך אני מתחיל ללמוד על פאגאניזם בצורה רצינית? אני רוצה לדבר ממש עם אנשים, טלפונית אם אפשר... יש מישהו שיכול לעזור לי בתחום הזה?

כמה הצעות -

קודם כל, אני רוצה להציע לך משהו - קח בחשבון שיכול להיות שזאת רק תקופה. כשאני התחלתי ללמוד פאגאניזם (וזה רק היה לפני כמה חודשים) אני קבעתי לעצמי תאריך (באופן מסורתי בחרתי תאריך שהוא שנה ויום אחרי היום שבו התחלתי ללמוד) והחלטתי שעד אותו יום אני אלמד כל מה שאני רוצה על פאגאניזם - ובאתו יום אני אסתכל עמוק עמוק לתוך עצמי ואשאל את עצמי אם אני באמת באמת מרגישה שייכת לזה. זאת אומרת, שבעוד כמה חודשים אני יכולה להגיד לעצמי שזה לא מתאים לי, ואני חוזרת להיות יהודיה חילונית שדת בכלל לא מעניינת אותה. אבל עד אז, אני לא מוותרת לעצמי ואני לומדת את כל מה שאני יכולה על הנושא, ואם בעוד מספר חודשים אני אחליט להמשיך - לפחות אני אדע שאני כבר מחויבת לעניין עם כל הלב שלי, ואני יודעת בדיוק לאן אני נכנסת. עוד דבר, זה לא למהר לספר לכל העולם - אבל כניראה שאצלך זאת לא בעיה
רוב הפאגאנים לא מספרים לכולם, ובאמת אין צורך. אני לפעמים ממש מרגישה קשה עם זה שאני לא יכולה לשתף אף אחד בחוויות שלי, כי ההורים שלי לא לוקחים את זה ברצינות, וזה ממש לא מעינין חברות שלי - אז אני באה לפורום, או עולה לאיי סי קיו ומספרת למישהו על החוויות הפאגאניות שלי
איך אתה מתחיל ללמוד בצורה רצינית? בעיקרון, הכי טוב זה ספרים - השאלה היא אם יש לך אפשרות לקנות ספרים בחו"ל או דרך האינטרנט... אם לא, פשוט תתחיל לחפש אתרים. צירפתי להודעה הזאת קובץ עם כמה אתרים שיכולים לעזור לך בהתחלה.

FullTimeSpirit

New member
אני עדיין מחפש...

תודה על האתרים, כבר חרשתי מלא והדפזתי הרבה חומר שאני מתאגם. אין לי אפשרות להשיג ספרים וזאת אחת הסיבותש אני מחפש אנשים לדבר איתם... מישהו?????

The Wraith

New member
אוקיי...אולי יש לי משהו בשבילך

ישנה קבוצה ישראלית של וויקאנים ופאגאניים שנקראת עץ רענן. אתה תוכל למצוא עליהם מידע באתר שלהם שאני מצרף להודעה. כל טוב, וריית´

moonlove

New member
קוון המכשפות "עץ רענן" חי ובועט!!

לא יודע איך הגעתם למסקנה שהקוון כבר לא פעיל. למעשה הוא פעיל יותר מאי פעם. ועקרונית- גם מצרפים חברים חדשים. פרטים - בדוא"ל שלי.

הגעתי למסקנה בגלל שהאתר מאוד מאוד

לא מעודכן... אבל סבבה שהוא חי ובועט
הקוון הוא רק וויקואני, או שיש בו גם פאגאנים לא וויקאנים?

The Wraith

New member
באתר

רשום "אנחנו קבוצה של וויקאנים וניאו-פאגאניים מגיל 18 ומעלה".

למעלה