צריך עזרה

צריך עזרה

אני צריך שתכתבו לי את כל השירים שלא נכנסו לאלבומים של ג'ניפר , לא כולל בונוס טרייקס או דברים כאלה ,שירים שנמצאים בסינגלים או שדלפו או שהיא שרה בהופעות ולא נכנסו לאלבומים... זו הרשימה שיש לי (ובבקשה תגידו גם מה מזויף) הרשימה: Baby I Love U! (Remix) (feat. R. Kelly) Big Shot Can You See Es Amor Hold You Down (Cory Rooney Spring Mix) (feat. Fat Joe) Hold You Down (Eliel Mix) (feat. Don Omar) I'm Gonna Be Alright (50 Cent Remix) It's Hard To Be A Girl Love Come Down Love On The Line Mesmerize Play (Clean) Remember Me This Way Santa Clause Lane Sarah Rill The Point Work It Remix You

Lopezit

New member
אין לי מושג מאיפה הבאת אותם

היחידים שקיימים הם: Baby I Love U! (Remix) (feat. R. Kelly) Es Amor Hold You Down (Cory Rooney Spring Mix) (feat. Fat Joe) Hold You Down (Eliel Mix) (feat. Don Omar) I'm Gonna Be Alright (50 Cent Remix

QueIronia

New member
עוד משהו:

Mesmerize זה של ג'ה רול ואשאנטי Play (Clean) זה כנראה הגרסא המצונזרת של השיר (בלי: play my mother fucking song)

QueIronia

New member
מדובר בעיקר ברמיקסים

אתה יכול להוסיף לרשימה שלך: On The Floor מעבר לזה, יהיה לך מאוד קשה לדעת מהם כל השירים של ג'ניפר שלא שוחררו. יש אחד עם בונו, אחד עם בייבי פייס, אחד עם אנסטסיה (כנראה..) ועוד הרבה הרבה לבד.

Lopezit

New member
../images/Emo26.gif

Black Rob feat Jennifer Lopez - Spanish Fly Without You On the floor

QueIronia

New member
מה זה without you?

את יודעת מתי הוא הוקלט? יש לך אותו על המחשב?

Lopezit

New member
כן יש לי

אתה בטוח מכיר את זה אני זוכרת שאתה עלית על השיר הזה מזמןןןןןןןןןן

QueIronia

New member
מוכר לי משהו...

מוזר, הסתכלתי במחשב וה-without you היחיד שיש לי הוא של מראיה... מה האורך של השיר (המדויק..)?

למעלה