צריך עזרה

anatoly2004

New member
צריך עזרה

שלום לכולם אני רוצה לטוס ללמוד אנגלית בטורונטו לתקופה של 3 חודשים האם אני צריך איזה אישורים ויזות וכו' ? ועוד אני רוצה להישאר לעבוד שם אחרי 3 חודש לימודים מה אני צריך לעשות בשביל זה?

3 חודשים לא מאפשרים עבודה

אתה יכול לבוא ללמוד אנגלית עד שאתה עובר בהצלחה טופל או IELTS , אתה צריך לשלם שכר לימוד , ותקבל ויזה בהתאם על סמך מכתב האישור של המכללה שבה תלמד לגבי אורך תקופת הלימודים שעבורה שילמת.. אחרי שתקבל ציון סביר באנגלית, תוכל להירשם ולשלם לתוכנית לימודים של שנה או יותר בכל מקצוע שתבחר במכללה שמתוקצבת גם על ידי המדינה (מוסד מוכר), תוכל במקביל ללימודים לעבוד בעבודה חלקית, ואם תמצא בסוף הלימודים מעסיק שירצה להעסיק אותך כמתלמד (זה מאד מקובל) תקבל ויזה לשנה לעבודה. אם המעסיק ירצה אותך באופן קבוע תוכל לקבל תושבות קבע.

anatoly2004

New member
אפשרי מתוך קנדה

האם אפשרי לעשות את כול זה בזמן שאני נמצא בקנדה ואם כן למי אני יכול לפנות לעזרה בטורונטו?

אפשרי אבל לא כדאי

את החלק הראשון רצוי לבצע מהארץ כדי להבטיח קבלת ויזה, לאחרונה אנשים צעירים מישראל מקבלים לעיתים קרובות מידי בכניסה לקנדה ויזות לחודש אחד בלבד או אפילו נדחים, ולא כדאי להסתכן, מי שמתכוון להישאר כאן ולהשתקע ולא בא לטיול קצר, עדיף שייתארגן מראש. אתה צריך להירשם ללימודים, לשלם שכר לימוד ואם אתה רוצה ללמוד יותר מחצי שנה אתה צריך לעשות ויזת סטודנט בשגרירות. עד חצי שנה המכתב מהמכללה מספיק כדי לקבל ויזה רגילה בשדה התעופה. עדיף ויזת סטודנט לשנה כי בחלק מהמכללות זה מאפשר לעבוד אבל אז כמובן צריך להרשם לתוכנית לימודים מתאימה. תוכל לפנות אלי במסר אם תצטרך עזרה בטורונטו.

תלוי מה אתה מתכוון ללמוד....

אם אתה בא ללמוד אנגלית, אז בוודאי שלא.....אבל אם אתה בא ללמוד כל מקצוע אחר, קבלת ויזת הסטודנט מותנית בקבלה למוסד לימודים, ולמוסדות יש תנאי קבלה, אם אתה לא בא ללמוד אנגלית תנאי הקבלה כוללים במרבית המקרים ציון מינימלי ב TOFEL או ב IELTS אקדמי.

למעלה