צריך עזרה

יובל ל

New member
צריך עזרה

אני מאוד אוהב את הים ואחרי כמה תוכניות שראיתי בעודי שוהה בבריטניה בפסח החלטתי לקחת סירה ישנה ולשפץ אותה. רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא סירות במצב טוב אבל לא בשימוש(סירה קטנה,תא אחד,עם אפשרות למנוע) כמה יעלה לי מנוע שלא צריך רשיון בשבילו והאם זה מנוע טוב שיכול לסחוב סירה למרחקים כמה בערך יעלה לי כל התענוג של קניית הסירה ושיכונה במרינה של ת"א בחוף גורדון??? יובל

lizard

New member
מחירים זה

בעיה לומר לך,זה נורא שונה. מה שאני ממליץ לך זה לחפש סירות מפרש קטנות. תסתובב במרינות תמיד יש מוכרים. בגדול בלי רשיון אתה צריך מנוע 5 כ"ס מקסימום,אבל, בהשקעה של 1500 שקל בערך אתה יכול להוציא רשיון לסירה מהירה. שזה עד 150 כ"ס ו12 מטר כמדומני (לא סגור על המטרים). תקנה לך מפרשית קטנה תלמד לשפץ אותה ותפליג לעבר השקיעה..חחח בקשר למחירים במרינות,גם זה משתנה מאוד. לדעתי בסביבות ה400 בחודש קצת יותר קצת פחות תלוי באיזו מרינה וגודל הכ"ש. בהצלחה. מיכה

בת ים

New member
עבודת רגלים../images/Emo6.gif

קודם כל ברוך בואל לעולם הים
לדעתי השיטה הכי טובה, היא לצאת לשטח ולחפש. במרינה תא יש המון סירות קטנות ובינהן לא מעט למכירה. אתה יכול להתיעץ גם עם האנשים שם בסביבה ולשים מודעה או לעיין בלוח המודעות. לגבי מחירים: מחירי העגינה במרינות נקבעות על פי מטר ותוספת חודשית על חשמל ומים. מחירים אפשר לברר במשרד המרינה. בהצלחה בתיה

טל גנץ

New member
סירות משומשות

קודם כל מותר לך לשוט ללא רישיון על כ"ש עד 7 מ´ 6 כ"ס יש סירות באורכים השונים של 590 ס"מ מיפרשיות עם מנוע קטן שזקוקות לטיפול שאתה מעוניין לתת להם בסביבות ה- 5000$ ניתן למצוא בנמל יפו ובמרינה ת"א בהצלחה

למעלה