צריך עזרה...

W00FER

New member
צריך עזרה...

אני מחפש דירה או יחידת דיור לגור בה... אם מישהו מכיר מישהו שרוצה להשכיר דירה או יחידת דיור לזמן ארוך... אני לא עושה בעיות וגר לבד ובכלל לא נמצא הרבה בבית...רוב היום בצבא ובעבודה.. משהו כמו חדר וסלון במחיר סביר... אולי אפילו קצת יותר גדולה.. תודה מראש...שלחו פרטים למייל..

Shpritz

New member
מה אתה מחפש בדירה?

חובה מטבח בדירה? טווח מחירים שאתה רוצה להשקיע?

W00FER

New member
בכל דירה יש מטבח...ניראה לי..

דירה רגילה של חדר וסלון ומטבח ושירותים ומקלחת....לא חדר באיזה וילה שהכול משותף.. עד 500-1600כולל כל ההוצאות ניראה לי סביר לבית 2 חדרים ... יש גם בפחות אבל האיכות בהתאם... חיפשתי בעיתונים..יותר מחצי מהם דרך תיווך...אני עדיין כל הזמן מתקשר ומחפש ...

Shpritz

New member
אני שואל כי אצלנו בבית יש שני חדרים

שלא בשימוש והם ב"קומה נפרדת".. זה יוצא שני חדרי שינה (למרות שאתה צריך אחת.. לא?), סלון קטן, טלוויזיה+יס, מצנן, מקלחת+שירותים אבל אין מטבח או מטבחון כי זה לא בנוי להיות יחידת דיור. אני שואל אם אתה בכיוון בכלל, כי תכלס אני צריך לברר אם זה בכלל להשכרה מבחינת ההורים שלי. חוצמזה, אתה לא אילתי? כיאילו, למה אתה לא מתגורר בבית?

W00FER

New member
כן אני אילתי...אבל

ההורים שלי לא גרים באילת כבר הרבה שנים ואני מטייל לי מיחידה ליחידה מחבר לחברה כבר תקופה והגיע הזמן למצוא מששהו שיהיה רק שלי.... מצאתי את מה שאני צריך אבל המון תודה בכל מקרה
לופית 10 איר אי קאם....

H a V i T u S h

New member
אני די חובב טבע אבל שונא את ההרים....

נחלים זה יפה,מפלים, מדשאות ענקיות, אבל החום המשעמם של ההרים שלנו מבאס אותי, ואני גר מטר מהם...

harhanegev

New member
אז אולי נחליף דירות:

אני גר 500 מטר מההרים ומתאים לי לגור יותר קרוב אליהם. אז אולי אני ואשתי והתינוק נעבור לגור אצלך בבית, ואתה והמשפחה שלך תעעברו לגור אצלנו ב-7027 .

למעלה