צריך עזרה

• פותח הנושא ko48
  • פורסם בתאריך

ko48

New member
צריך עזרה

כמו שכבר אמרתי אני חדש בנושא...מישהו יודע על מקור אמין של בובות שיש להם אפשרות לrod-arm ועדיף שיהיו full-body בין 25-30 אינץ'?

ko48

New member
אני מבין שאף אחד לא הבין אותי...

אני מעונין בלרכוש בובת זרוע (עדיף) בגודל של בין 20-30 אינץ' שיש לה מקל שמתחבר לזרוע כך שאפשר להזיז לה את היד... המראה:מראה אנושי (פחות או יותר) וזכר מישהו מכיר מקור בארץ או בחו"ל עם אחריות שהבובה מגיעה אליי שלמה?

הנה עוד לינקים

ואנא... אין צורך בהודעות מתלוננות. אנחנו לא באמת גרים כאן בפורום. רק נכנסים מפעם לפעם. ועם קצת חיפוש בגוגל - אתה תמצא לבד את כל הקישורים. נסה כאן תבדוק גם כאן בהצלחה.

הי, מתנצלת שלא עניתי מייד.

אם אתה רוצה לרכוש בארץ ולבדוק מה אתה מקבל לפני שאתה קונה, אולי כדאי לנסות בחנות "בובימה". אם אתה רוצה בובה יותר מקצועית ומותאמת אישית לצרכיך אכן הייתי מציעה להזמין אצל אחד ממעצבי הבובות הפעילים בארץ, ביניהם כמה פעילים גם בפורומינו. זה כמובן יעלה לך הרבה יותר מאשר בובה ממפעל, אך האיכות... עשה את שיקוליך כראות עיניך. בהצלחה! נ.ב. גם אני בונה בובות בהזמנה. אשלח לך מסר בעניין.

הייתי מציע לך

לפנות לבובות שבחברת "FOLKMANIS" היא חברה טובה שמכבדת את עצמה, האיכות של הבובות טובה ולא תקבל בובה מביישת. יש חנויות ברחבי העולם ואף בישראל "בובימה" אני לא ממליץ לך לקנות מבובימה אלא רק לבדוק איך הבובה נראית כיוון שבובימה מאוד יקרים בובה של בנאדם יכולה לעלות לך בין 300 ש"ח ל-450 ש"ח. אם תקנה את זה מהאתר שלהם יעלה לך 40$ או משהו כזה - זול. לי יש 4 בובות של החברה הזאת הן איכותיות וטובות לעבודה עם ילדים - האנשים מפעילים את הפה והידיים וחלקם גם את הלשון.יש להם גם בובות של חיות ואם אתה רוצה אתה יכול להתקשר אליהם ולקבל קטלוג.

dodozar1

New member
איך קנית אותם?

שאלתי אותם, והם לא מוכנים לשלוח לארץ

למעלה