צריך עיצה...מה לעשות

צריך עיצה...מה לעשות

לא נעים לי. שני חברים טובים שלי התחילו לדבר, לא הכירו לפני כן, רק את השמות הכירו, כי אני דיברתי עליהם... מה לעשות, הם התחילו לדבר בטלפון, וזה טוב ויפה... אבל הם מדברים רק שבוע, אפילו פחות מזה. וכבר אחד מהם עושה לי שהוא חושב שהוא מאוהב. בתכלס, מהכרות איתו, אני יודע שהם לא מתאימים מבחינה פיזית(לא ימשכו זה לזה). לא נעים לי מהמצב הזה כי אני יודע שהם עלולים לפגוע אחד בשני או סתם להתאכזב. מה לעשות- להגיד משהו? לתת להם להתאכזב?

amet

New member
אל תמהר להסיק מסקנות

אני חושב שאתה לא צריך לקחת אחריות על הטעם שלהם אם הם מדברים שבוע וטוב להם בינתיים עם זה אז זה בסדר, כאשר הם ייפגשו יכול להיות שמה שנוצר ביניהם בזמן השיחה, יכסה על הדברים האחרים. אתה עוד עלול להיות מופתע מכמה אתה מכיר את הטעם שלהם. סה"כ הכוונה שלך הייתה טובה, ואם לא ייצא מזה כלום אז גם זה בסדר מה שלא הורג-מחשל

ז י ק ו

New member
חבר ../images/Emo121.gif

אני חושב כמו אמט, אתה לא צריך להתערב למרות שאתה מכיר את שניהם. לפעמים צריך להיכוות (לבד) כדי להבין שזה לא מתאים אבל, לך תדע אולי זה דווקא כן יתאים בניהם והם יגלו נושאי שיחה מעניינים גם בלי משיכה מינית ואח"כ זה יוביל לנישואים מאושרים החיים שלנו מזמינים אותנו לזרום עם מה שיש ולנסות כל דבר אם היתה בניהם כימיה ראשונית, אין כל סיבה שהיא לא תמשיך. עשכן אותנו במתרחש בניהם!!

guy1974

New member
דמיון מפותח..

אני מסכים עם דעתו של בעלי (אמט) וזיקו בעניין באופן עקרוני, אני גם חושב "התאמה" פיזית היא לא הכל ולך אין שום צורך להתערב בנושא, אך אני חושב שכדיי שהם יפגשו ובקרוב! ברגע שאתה משוחח עם מישהו בטלפון או בכל דרך אחרת אתה "מצייר" לך את הדמות שאתה רוצה לראות ואם השיחה זורמת וכיף להם לדבר (כמו שהוא אמר לך "אני מאוהב") אז שאתה פוגש במציאות את "הציור" והוא לא דומה למה שתיארת לך בראש האכזבה גדלה... אבל הכל פתוח וחוץ מאולי "לדחוף" אותם להפגש אין לך מה לקחת את הדברים על עצמך...

Liroy25

New member
מסכים עם קודמי

אתה דיברת טובות על שניהם כי אתה מכיר אותם ובעיניך הם אטרקטיבים מבחינה זו או אחרת. מה עם יחשבו אחד על השני? תן להם לעשות את הצעד הזה לבד. מה שמבחינתך נראה לו מתאים יכול להיות אידיאלי עבורם.

למעלה