צריך עצהה :p.....

ת ו מ ו ש

New member
צריך עצהה :p.....

קיי יש לנו בפורים שזה עוד שבועיים-שלוש כשרונות צעירים אז אני צריך עצה מה לנגן? Basket Case Jaded Scumbag Geek Stink Breath Stuart And The Ave Panic Song אוקיי השיר הכי יפה פה לדעתי זה Stuart And The Ave, אבל צריך פה בסיסט ואין לי אחד :(.... שכחתי לציין שחבר שלי מתופף והוא יתן את הקצב לכל שיר שאני אבחר..... בכל מקרה מה לדעתכם אני צריך לנגן? אם יש שירים אחרים שולטים של גרין דיי שבראש שלכם תגידו לי אני אשמח :)

clam

New member
הממממממממממממ.........

אם אתה רוצה שילדים יכירו את השיר, אז בסקט קייס כי זה אחד השירים הכי מוכרים ואם לא אכפת לך מהקהל אז תנגן מה שבא לך מה שנראה לך הכי יפה...

gp53

New member
../images/Emo26.gif

לפי דעתי כדאי לך לנגן את Brain Stew, שיר דיי קל. בכל מקרה הנה אתר עם אקורדים לרוב השירים שלהם אם אתה רוצה לבדוק. פה, כאן

ת ו מ ו ש

New member
א. אין לי בעיה עם שירים קשים

ב. אני יודע לנגן את השיר הזה, הוא פשוט משעמם =\............ ואני לא רוצה לשעמם את הקהל... הם רוצים משהו פאנקי כזה שיקפיץ אותם וביירנסטו זה שיר איטי... משעמם כזה =\

ת ו מ ו ש

New member
לדעתי Stuart And The Ave

זה השיר הכי יפה בעולם אבל אין לי בסיסט בשבילו.......

באסקט קייס

אחד השירים האהובים עליי ביותר... מזדהה איתו. אבל בעצם, מה זה חשוב מה אני וכל מי שהגיב חושב?? מה שנראה לך תנגן.. חוצ מזה שעד פורים יש מצב שתמצא באסיסט.

Bob טיפש

New member
bascet case...

גם מי שלא ממש מכיר את גרין די מהביצ'פר יזהה בייטח ת'שיר ויתלהבו :) ואי גם לנו יש עודמעט כשרונות צעירים (הזכרת לי פשוט חח) בהצלחה 'ך..

Bob טיפש

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo5.gifתיקון טעות!!**basket case

אוי זאת כנראה השעה שהטיפשות משתלטת על התאים האפור-ירקרקים עם פסים כחולים אדמדמים במוח שלי :/ בושה לי ..

למעלה