צריך עצה או שתיים...

00שי00

New member
צריך עצה או שתיים...

היי..אני דיי חדש פה ובכללי בכל העיניין של הפורומים קוראים לי שי ואני בן 17 רציתי להתייעץ איתכם על בעייה שיש לי ואולי תוכלו לעזור. הבעייה היא שאני לא יודע איך לגשת לבנות ז"א בקטע של אני רוצה משהוא יותר רציני ממה שיש עכשיו.. חברים שלי אומרים שאני בא בגישה של ידיד לכל אחת שאני פוגש ובגלל זה בנות לא מתעניינות בי..ובזמן האחרון אני מתחיל להאמין להם אז השאלה שלי היא איך בעצם אמורים לגשת לבת שאתה רוצה להיות בקשר איתה?

היי שי../images/Emo140.gif

האם אתה יודע להצביע על אותה התנהגות בגישה שמשדרת "אני ידיד"? האם במבט על תחילת קשרים שהיו, אתה יכול לומר "כאן וכאן הייתי צריך לפעול אחרת"? דבי

00שי00

New member
היי דבי ^_^

האמת שבקשרים האחרונים שהיו לי השקעתי יותר מידי בקטע רומנטי ובקטע שדאגתי יותר מידי לשלומה של בת הזוג שלי.. התקשרתי מידי יום כדי לשאול מה קורה או סתם כדי לדבר ובכללי אנשים אומרים לי שאני נשי מידי ושואלים את עצמם ואותי לאיפה נעלם הבן אדם הישן ששותה אלכוהול כמו מים ומזיין בכמויות.. לפי דעתי כל המצב הזה נבע מזה שהפסקתי להתנהג כמו חמור והשתנתי לדבר שהיה הפוך לגמרי מ"האני הישן" וטוב לי ככה חוץ מהעיניין שאני רוצה לחלוק את החיים שלי עם אישה שתבין אותי ושיהיה לי באמת כיף איתה כי בכל הקשרים שהייתי בהם עד עכשיו זה היה רק בשביל הסקס או בשביל להרשים את החברים שלי אז היה לי יותר קל למצוא נשים כי חיפשתי את האלה שמוכנות לסטוצ' של לילה אחד ועכשיו אני מנסה למצוא את הנשים שבאמת רוצות קשר וקצת יותר קשה למצוא אותן או שיותר לנכון לכתוב את ה"אחת" שאני יוכל באמת להתחבר אליה. נשים תמיד אומרות לי שאני "חמוד" ו"הלוואי שהיה לי אח כמוך" אז אני מסיק מזה שהן יותר רוצות קשר שלי ידיד. וגם אני אוהב לחבק אנשים שהכרתי רק עכשיו ולתת להם קצת יותר אהבה ממה שאנשים רגילים לקבל ממישהוא שהם הכירו רק עכשיו. אני מצטער אם חלק ממה שכתבתי למעלה לא בדיוק עונה על השאלות...אני פשוט רגיל לכתוב כל מה שעולה לי לראש מבלי לחשוב אם הוא עונה בדיוק על השאלה.

למעלה