צריך עצה ועזרה!!!

yosefrrel

New member
צריך עצה ועזרה!!!

השארתי אתמול הודעה בנוגע לנגן 938 של c&d (קורא mp3, mpeg וכו') קניתי אותו ב - 650 ש"ח, האם זה שווה את המחיר? מי זו חברת c&d? הם אמינים?, איך איכות הסאונד שלהם? אני ישמח לקבל תשובה בקרוב כי אני צריך לאשר את הקניה. תודה מראש וחג שמח.

weird dust

New member
החברה לא מוכרת לי

ושמעתי על ד הרבה. את הנגן לא ראיתי ולא שמעת עליו. בעיקרון הוא יכול להיות ג'נרי או להיות משהו מוצלח כמו הסאןדיסק. (מה שקשה לי להאמין בגלל המחיר הנמוך וההצעה הרבה של הפונקציות).

"ושמעתי על ד' הרבה"...

-פיפ פיפ: "בואי דחוף למקדונלדס! ד'" -אייייייייייייייי, ד?! .......פה פה פה פה פההההה... -"דוד זרובבל" -"את יכולה לקרוא לי ד'..." אהההה!!! מי זה ד'?!?!?! P=

yosefrrel

New member
המחיר בגלל...

המחיר המקורי הוא 1100, אני קניתי אותו במכרז באולסייל ב - 650. עכשיו המחיר יותר הגיוני?

יאיר B

New member
האם הקישור למטה הוא המוצר שקנית?

אם לא, תןן קישור. לא מכיר חברה שציינת. אם כן - יש לי הרגשה שזה לא זה. כמו שאמרתי - לא מכיר את החברה וכנראה שמדובר במשהו סיני/טיוואני עלום שם. במפרט הטכני חוזרים על עצמם יותר מדי פעמים שמות של חברות רציניות (סמסונג מופיעה פעמיים ופיליפס שלוש פעמים). בנוסף יש שם יותר מדי סופרלטיבים על המוצר ("זכרון 2.0 USB מהיר ביותר, החדיש ביותר שיש היום" או "טעינה מתקדמת ביותר ! דרך שקע USB בלבד ! בלעדי !LINE IN (חיבור למכשירים נוספים )"). זה מעורר חשד כי אם המוצר כל כך טוב - למה לפאר אותו כל כך הרבה (ולא ממש נכון: טעינה דרך USB לא נחשבת לנוחה ו-LINE IN זלא בלעדי להם בכלל, בהרבה נגנים יש דבר כזה). לסיכום: אני מצביע נגד המוצר. תגדיר מה אתה רוצה מהנגן וננסה למצוא לך מוצר טוב (אבל קח בחשבון שטוב = יקר יותר).

למעלה