צריך עצה\מידע... בבקשה.

inteli

New member
צריך עצה\מידע... בבקשה.

טוב, אז למי שאין כח לקרוא את הסיפור שלי יכול פשוט לדלג לשאלה... הסיפור שלי: אני בי"ב. אני עשיתי קורס קידום לפסיכו´ של דצמבר (יום ראשון). הייתי קצת (הרבה)דפוק ולא השקעתי מספיק... אני רוצה עתודה. רפואה. הבגרויות שלי יהיו לא משהו לכן אני צריך ציון מעל 700. למדתי בערך חצי מהמילים עד עכשיו. בחינת אמצע הוצאתי 62 אחוזים. בחינת סוף (נגיד) 75 אחוזים. יש סיכוי לא רע שאני אשתפר ב 10 אחוזים עד הבחינה. אני יודע שאני יכול להשתפר אם יש לי זמן. אני חושב לשנות את מועד הבחינה שלי למועד הבא. זה יצור לחץ לא קטן מכיוון שזה יוצא תקופת הבגרויות. אם אני לא אתקבל לעתודה אני לא אתאכזב יותר מידי כי אני דיי מורעל. שאלות: 1. שמעתי שאפשר להגיש מועמדות אחרי שעשית פסיכו´ ואם הוא לא מספיק טוב אפשר לעשות שוב אפילו שזה אחרי חצי שנה .... האם זה אפשרי, ומה הסיכויי שלי להתקבל בדרך כזו? 2. כמה בערך זה 85 אחוז ו 75 (אני יודע שאי אפשר להגיד במדויק אבל בערך) 3. האם אתם חושבים שיהיו הרבה אנשים שרוצים רפואה כך שזה יעלה בהרבה על המכסה של העתודה וזה יעלה את הרף ליותר גבוהה מהרף הרגיל? או שזה יהיה אותו רף? או שהרף נמוך? נמוך במקצת? 4. אם יש לכם תהיות עצות הערות או הארות אתם מוזמנים.... תודה.

באדי18

New member
עתודה ברפואה

INTELI שלום, אמליץ לך לשאול את השאלה בפורום "עתודה", שם יודעים טוב יותר. אשתדל לענות לך בקצרה בכל אופן: 1. התאריך האחרון לביצוע הפסיכומטרי עבור העתודה הוא באפריל, כך שאינך יכול לעשות עוד אחד (אם תחכה חצי שנה, זה יהיה אחרי אפריל ולא יכנס לעתודה) 2. אין לי מושג. למה שלא תשאל את המדריך בקידום? 3. כן. הרף לעתודאים תמיד גבוה (לפעמים גבוה בהרבה) מהרף לסטודנטים רגילים. 4. אם יש לך שאלות נוספות, שלח לי מסר אישי.

inteli

New member
ו85?

אני יודע שאם אני אעשה עכשיו והבא שאני אעשה יהיה אחרי המועד האחרון שאפשר לעתודה אבל התכוונתי לזה שאפשר להרשם עם הציון הזה נגיד לעבור את השלב הראשון ואז לשפר... כמו שדוגמה אפשר להרשם לאוניברסיטה לקבל רשית פקולטות שאתה יכול להתקבל אליהם (ובשלב הזה אתה בעצם רשום לאוניברסיטה) ואז לשפר ציון ולקבל רשימה מעודכנת (שבגלל ששיפרת האפשרויות נפתחו לפניך...)... אז אפשר? הבנת? או שכתבתי מבולבל מידי?

dynamike

New member
85 קידום = 710 אבל..

לא הייתי סומך על כל החישובים האלה... לא שווים בגרוש... לפחות לא במקרה שלי ושל עוד כמה אנשים שנבחנו איתי גם אני ניסיתי את כל החישובים האלה... ד"א קיבלתי בבחינת אמצע ובסוף אותו ציון שווה ערך ל 590 ובפסיכו 659, אבל אני אף פעם לא הכנתי שיעורי בית ולא חרשתי מי יודע מה

למעלה