צריך עצה (Axim 5 Vs. 1910)...

YarinNa

New member
צריך עצה (Axim 5 Vs. 1910)...

שלום... אוטוטו אני הולך לקנות את הPPC הראשון שלי ואני מתלבט בין 1910 לaxim 5 (400 מגהרץ) עם נטיה גדולה לכיוון הדל, אבל חשש קטן בלב (בעיקר בגלל השם iPaq והמסך) אני הולך להשתמש בppc למטרות אירגון+אינטרנט+מולטימדיה (משחקים, מוזיקה, סרטים) -בעד הדל: 2 חריצי הרחבה (מישהו פה אמר בפוסט קודם שהSD בדל הוא SDIO, זה נכון? כי קראתי איפשהו שהוא לא...) מעבד יותר מהיר -נגד הדל: איכות בסימן שאלה מסך לא משהו (יצא לי לראות אותו מול ה1910 בהנדי) -בעד ה1910: מסך מעולה השם iPaq -נגד ה1910: רק חריץ הרחבה אחד, והוא לא SDIO זכרון SD יקר יותר מCF ומגיע רק לחצי ג'יגה כיום (אם אני קונה את הדל אני קונה איתו CF של ג'יגה) מעבד חלש יותר דרך אגב, הגודל ממש לא משנה לי אז מישהו יכול לתת לי עוד נימוקים לכאן ולכאן?

planb

New member
אם הגודל לא משנה לך...והיופי של1910

לך על דל בלי ספק אני לקחתי 1910 מכמה סיבות... א. הוא קטן...יחס עם הקייס מאלומיניום שקניתי לו היא נכנס בכיס של הג'ינס ואני לא מרגיש אותו ב. המסך כמובן ג. אני לא מתכנן לשים עליו דברים כבדים...אני רוצה לקנות כרטיס זכרון של 256 וזה יספיק לי אם אתה צריך הרבה מקום (יותר מחצ'י ג'יגה) ולא אכפת לך גודל... לך על הDELL בלי שום ספק

deoffer

New member
מסך..מסך..מסך

חבריי, צויין רבות בפורום שהמסך של ה-Ipaq מתעלה על זה של חברו, ה-Dell. רציתי לדעת במה נמדדת איכות המחסך במחשב כף יד. שהרי הרזולוציה, כמות הצבעים, גודל המסך והנקודה דומים. שיטת התאורה - אחידה בשניהם. מה עוד נשאר? הבהירות ניתנת לכיוון משולחן הבקרה... אני אובד עצות... עזרתכם! תודה מראש, עופר.

paranet

New member
שיטת התאורה לא זהה.

קראתי ב brighthand - אמנם שיטת התאורה זהה, אך ב 1910 וגם ב viewsonic יש יותר שורות תאורה מאשר ב dell וזה משנה את האיכות (לטובה...).

למעלה