צריך עצה

Yaron5000

New member
צריך עצה ../images/Emo35.gif../images/Emo22.gif

אהלן אנשים טובים ! מה אתם ממליצים לי, ישנם עבורי כרגע שתי אופציות להסתייע בהן לפתיחת הליך חדש מול המ.ל.ל : 1) גוף רפואי שמתמחה בתביעות מול המ.ל.ל (ברמדיקס ת"א) או 2) עו"ד שמתמחה בתביעות מול המ.ל.ל התביעה תתבצע Whatever באמצעות אחד מין הגופים הללו שאני מתלבט ביניהם. מה היא המלצתכם ? תודה ירון

קואלה1920

New member
תביעה מול המ.ל.ל

היי ירון לפני שארחיב בתשובה לא הבנתי אם הגשת תביעה למ.ל.ל בעבר, באיזה נושא ומה הייתה התשובה. לדאבוני עשיתי התמחות לא קצרה בעניין ואשמח לחלוק מנסיוני אגב שלא תחשוב על המיקרוגל כאופציה !!! - או שכן , מי יודע ?

לילית7

New member
ירוני

לפני שאתה מוציא הרבה כסף, ניסית לבר דרך אירגוני נכים שעוזרים בחינם למשל "ארגון הגג", "בזכות" ואחרים??? ד"א אולי תעשה לנו טובה ותעשה איזה קצר במל"ל, שהפיוזים אצלהם יחזרו לעבוד...

עצה לירון

בזמנו עמדתי בפני אותה בעיה. החלטתי על עו"ד ועל רופא ולא על חברה שמתמחה בתביעות, כי סמכתי על עצמי שאוכל גם לקשר טוב בין שניהם, וגם להשיג מידע כלשהוא במידה ואתבקש. כמו כן ידעתי שלא אשבר לא כספית ולא נפשית מול נסיונות המלל להתישני. אם מישהו מהם יכול להראות לך הצלחה שלו מול המלל בתביעה שניהל בשם חולה כמונו בדיוק זה יכול להיות גם שיקול לטובתו. כמו כן חשוב לדעת בדיוק עלות כספית כמה שנדרש עבור כל שלב. ועדה ראשונה ועדה לערעור בית דין וכו. בכל אופן אל תתפתה להצעה על אחוזים מהתקבולים במקום שכר טירחה ידוע מראש .אחרת תצטרך להפריש להם מדי חודש כל חייך. תחשוב מה הטוב לגביך ותצליח.

בוקר טוב ועוד עצה לירון

לירון תנסה לקרוא את תשובותי לדליה בשבוע האחרון, ואם יש לך שאלה ספציפית אשתדל לעזור. אני מנסה כבר כמה ימים לאתר חוברת ובה פרוט מדויק של כל סוגי הליקויים הגופניים המוכרים במלל. ולצידם גובה האחוזים הניתנים בגינם. פשוט אני לא נזכר היכן נפגשתי בה. כשהיא תהיה בידי אתיעץ איתכם איך להעבירה אליכם.

למעלה