צריך עצה...

בוגרר

New member
צריך עצה...

שלום לכם כאחד שלא היה אף פעם בחו"ל הגעתי למסקנה הסופית שהגיע הזמן (אני בן 23) עכשיו די מעונין בטיול למזרח הרחוק שזה אומר נראה לי שזה אחת מאלה תאילנד,הודו, ונאפל עכשיו מה שאני שואל לאן כדאי לי לנסוע אם לוקחים בחשבון הכל יופי,ענין של כסף, בקיצור את כל הדברים יחד יש לי אני מעריך בסיבות ה 20 אלף לטיול כמה זמן אני יכול למשוך תודה מראש בוגרר

גם אם לא תמכור כל כך

אינטרנט תוכל למשוך את זה כמה חודשים טובים כמה זה 20,000? אחרי הפיחות זה 4,000 דולר? (אם אני לוקח שער המחאות גבוה) בהודו אתה תסתדר לא רע בכלל עם כ- 250-300 דולר לחודש גם בנאפל בערך אותו הדבר תאילנד קצת יותר יקרה אבל מה עם ציוד? חיסונים? כרטיסי טיסה? יש לך 20,000 נטו לטיול או שזה כולל את כל המרכיבים שהזכרתי עכשיו? גם בתאילנד גם בהודו וגם בנאפל יש יופי מדהים אבל תלוי מה אתה אוהב? תאילנד היא הרבה יותר מערבית מהודו ומנאפל אם אתה שואל את דעתי אין כמו הודו התרבות מקסימה האנשים מהממים גם המנהגים מאוד יפים האוכל הצבעים האווירה הרחובות הכל.... ובכלל לפי דעתי אין על הודו אבל זו דעתי יכול לבוא מישהו ובאותה ההתלהבות לספר לך על תאילנד או על נאפל... לפי דעתי אתה יכול לעשות את שלושתם (תחסוך עוד קצת כדי שיהיה לך לכרטיסי טיסה) אבל בין הודו ונאפל יש מעבר יבשתי כך שתחסוף לך טיסה אחת מצד שני זה המון שעות באוטובוס שבקושי זז עם עוד 7676767 אנשים דרך אגב זוהי עוד חוויה בהודו אבל זה בסדר יש גם את האוטובוסים לתיירים שהם מרווחים ונוסעים מהר יותר מהאוטובוסים הרגילים !!! אההה כמעט שכחתי מה עם בזבוזים וקניות??? מבחר הדברים שם הוא עצום וכל כך זול שאתה לא תוכל להחליט מה אתה רוצה לקנות קודם! תברר קצת מהו הכיוון שלך ואל תתבייש לשאול עוד שאלות כולנו כאן

aviron

New member
המשך : משחק העונה !!!../images/Emo86.gif../images/Emo106.gif

ברי - וכנראה גם NOAAA - יגידו לך: ה-ו-ד-ו (הודו לה´ כי-טוב ! אני אראה לך אננס, בנות יפות, פרח אורכידאה, מקדש בודהיסטי ואלחש לך: ת-א-י-ל-נ-ד !
אז לך תחליט.... שטויות. העיקר שאתה צעיר ויש לך כסף !

חחחחחחח אבי

מי אמר לך שאני לא אוהב את תאילנד? (אוקי לא באותה רמה כמו הודו אבל בהחלט תאילנד מההמת ובהחלט יש שם דברים מדהימים גם לראות וגם ללמוד ) הינה שלא תגיד שאני נוטה לצד אחד יותר מאשר לשני אני מעלה לכאן תמונה של משהו ====== שה-ד-ה-י-םאותי=========== ואם כבר מדברים כל כך הרבה על בנקוק בזמן האחרון אז גם הדבר הענק הזה נמצא בבנקוק ובהחלט שווה ביקור

aviron

New member
בודהה השוכב בתנוחת נירוונה

אכן: פסל בודהה זה הינו בתנוחת נירוונה. סידהרתה מגיע במדיטצייה ל"ראיית הדברים נכונה" - מקבל את התואר "בודהה" - האדם שהגיע להארה - ועובר לתנוחת נירוונה. פסל זה נמצא במקדש הנקרא "ואט-פו". בסמוך לארמון-הגדול. ואם אתה ON-LINE כרגע - מה דעתך לעבור לצ´אט שלך? ממתין מספר דקות בצ´אט...

בוגרר

New member
משמע לדחות עוד קצת תנסיעה

קודם כל 20 אלף לכל מה שהזכרת אנימבין שאני חייב לחסוך עוד קצת בשביל טיול ארוך וכל הקטע של החיסונים והציוד זה בטח גם משקל לא קטן של כסף ועוד שאלה קטנה ,אם אני נוסע טס לבסוף לבד זה דבר נורמלי, או שבלי מישהו לטוס חבל על הזמן, אואם בכלל אנשים שם מכירים אנשים חדשים ועושים איתם ביחד תטיול? בכל תקרה תודה על הענות שלכם

aviron

New member
"חברים" יש אם יש לך "מכבי"

אני לא נכנס לעניין הכסף : בפרק הכסף בטוחני שתקבל עיצות יותר יעילות וטובות וראויות מאחרים - לא-כל-כך מכיר את תקציבי טיולי התרמילאות (מה לעשות.. כבר לא צעיר..) אך לגביי חברים, את זה אני יכול להגיד לך במליון אחוז של בטחון: אין לי ספק שתמצא חברים, לא דווקא ישראלים (וגם) בשהותך במקומות כמו ה"קאוסן" ומקומות מקבילים אליו בהודו, נפאל וכ"ו. מה עוד שיש סכוי דיי סביר שיציאת 2 חברים ביחד מתפצלת לכיוונים שונים לאחר זמן קצר...

אבירון צודק בהחלט....

אתה תפגוש חברים חדשים מכל העולם אין לך מה לדאוג ולפעמים אתה תמצא את עצמך מטייל בבוקר עם מישהו בצהריים עם מישהו אחר ובערב עם מישהו אחר תכיר קבוצות של מטילים או אנשים בודדים וכמו שאבי אמר במדויק לאו דווקא ישראלים ואני אומר לך את זה מניסיון אניי טיילתי שנה וחדשיים לבד וכשאני מסתכל אחורה אני אומר לך בוודאות "הכי טוב זה לבד" אתה לומד המון אתה קם הולך חוזר יוצא נכנס מתי שבא לך לא תלוי במישהו אחר אמנם כשאתה חוטף מחלה זה לא כל כך נעים להיות לבד אבל שטויות ישנם איתך אנשים שאתה הכרת במהלך הטיול כך שזה בסדר כנ"ל גם הודו ונאפל... בקטע הזה אין לך מה לדאוג...

עצה לערבי הישראלי בוגרר

שלום בן אדם... תשמע, דבר ראשון לטוס לבד אין בעיה, ושלא תחשוש מזה לשניה. כבר בטיסה אני מניח שתפגוש ישראלים שתוכל לחלוק איתם מונית מהשדה תעופה ומשם הכל מתגלגל(רק אל תZיין להם את השכל על כדורגל כל הזמן... חחחחח) לגבי ציוד... אתה יכול לעשות שני דברים: לקחת את השף של למטייל ולקנות את כל מה שרשום שם ברשימה. או להקשיב לאנשים שהיו במזרח. לפני שאני טסתי שאלתי אנשים מה לקחת. התשובה הממוצעת הייתה: "קח תיק קטן, שתי חולצות, שני מכנסיים, כמה גרביים וכמה תחתונים". לקחתי 3 זוגות מכנסיים... שניים היו מיותרים... אני אתן לך כמה דוגמאות. תיק? קניתי בבנגקוק חיקוי של lowe alpine באיכות מעולה, תיק שהיה עולה מקורי בארץ להערכתי 800-900 שקל, אני שילמתי 150 שקל... בגדים?... חצי שנה אחרי שקניתי בבנגקוק כמה חולצות שהיקרה ביותר לא עברה את ה-20 שקל, יש לי עדיין את כולן וכולן במצב טוב! בקיצור, כל מה שאתה צריך יש במזרח(בעיקר בבנגקוק אבל גם בבומביי/דלהי), והרבה הרבה יותר זול. באמת שאני מתקשה לחשוב על משהו שחייבים לקנות כאן כי אין שם... אבל אם מישהו חושב על משהו כזה שיגיד...

בוגרר

New member
פליט.. עוד יאמינו לך בסוף

פליט אולי תפרסם הכל העיתונים שאני ערבי? לקחת את זה יותר מידי ברצינות :) ובקשר לטיול אוטוטו יש צו 8 נראה לי אני חייב להזמין כבר כרטיס טיסה השאלה כמה זמן מראש אפשר להזמין?

בוגרר.... היהודי!

אם אתה כבר מחוסן והכל, תתקשר לדקה ה-90 ימצאו לך כרטיס לשבוע הקרוב... וגם בסוכנויות רגילות(אני לא ממליץ ללכת לאיסתא), ימצאו לך כרטיס מהר. רק דבר אחד, להודו אתה צריך להוציא ויזה לפני שאתה נוחת שם, אז או שתטוס קודם לתיאלנד(אפשר להוציא ויזה להודו שם), או שתסדר ויזה עכשיו... אם אתה לא מחוסן, אני ממליץ לך לרוץ לעשות חיסונים כי זה לוקח חודש בערך....

למעלה