צריך עצה...

• פותח הנושא RR99
  • פורסם בתאריך

RR99

New member
צריך עצה...

כבר 2 טורנירים ברציפות שקורה לי דבר נורא מעצבן... פוקט ביד בביג בלינד אחרי שאין רייזים נותן רייז של חצי מהאול אין ... רק אחד נכנס... נפתח פלופ נמוך מהפוקט מצ'קצ'קים אותי אני דוחף אול אין ובסוף מפסיד לפוקט יותר גבוה... למישהו יש עצה? אני לא מצליח לחשוב על משהו... כנראה שהפוקטים האלה היו נכנסים גם באול אין מההתחלה... יהיה נחמד לשמוע מה דעתכם... אולי עדיף לחכות אחרי הפלופ- וחצי לבלף על הקלף הגבוה (אם יפתח)... זה ממש מתסכל במיוחד שזה עלה לי ב2 טורנירים... תודה...

AdAmD1

New member
..

לדעתי הטעות שלך היא לפני הפלופ. אני בחיים לא ישים רייז ששוה\מעל חצי מהערמה שלי כדי לא להיות מחוייב לקופה ולהיות חייב לעשות מה שאתה עשית בפלופ. אם זה פוקט נמוך אפשר לתת צ'ק או רייז רגיל+ (במקום 3 BB תן 4) כדי שהSB יכנס רק עם יד טובה (הנחה). משם יש לך הרבה יותר אוויר לנשום ולשחק את היד כמו שצריך.

RR99

New member
ברור שהטעות היא שלי...

וברור שחצי מהערמה זה לא אידיאלי... אבל אני מדבר על שלבים נורא מוקדמים שאני מנסה לצבור כמה שיותר צ'יפים... טורנירים קטנים (אפילו של 100 אנשים) אני לרוב מגיע לשולחן גמר אבל בכאלו טורנירים (באינטרנט) עוד לא התנסיתי... שמשחקים "live" תמיד אפשר לבחון את התגובות של הבן אדם ולראות פחות או יותר מה הולך לקרות... זה כמעט לא קרה לי לפני... טוב תודה בכל מקרה אני אנסה ליישם...

pokerpros

New member
לא חושב שזאת דווקא טעות שלך....

סביר להניח שלאור מצב שציינת, רוב השחקנים כאן בפורום היו דוחפים, אפילו לפני הפלופ. הבחור שיחק לך סלואפליי ולא היה לך שום אינדיקציה להבין מה הוא מחביא שם. הבעיה בטורנירים הללו, יותר נכון בשלבים הללו היא אתה חייב לקחת קופות כדי לשרוד. כמה שזה יומרני להגיד אבל אתה צריך לשאול את עצמך איך בכלל הגעת למצב כזה בשלב כזה של הטורניר? כמה ידיים יכולת לחסוך בדרך, או אולי הימור פחות מרתיע כאשר יש לך יד מפלצתית. מציע לך לשנות פאזה, לשחק די שמרן בשלבים המוקדמים של הטורניר ולהיפתח לקראת שלבי הכסף בהם הרבה שחקנים כבר דוגרים על הקופות ופחות ששים להיכנס להרפתקאות לא רצויות. תנסה להבא להפגין כוח בשלבים של לפני הכסף, תנסה להגדיל את הערימה שלך כמה שיותר לקראת השולחן הסופי. תנסה לשלב את האגרסיביות עם חשיבות לעמדה שלך, אל תנסה לגנוב קופות בעמדות הראשונות אלא בעמדות קצת יותר מאוחרות. והכי חשוב, בהצלחה! פוקר פרוז http://www.pokerpros.co.il

למעלה