צריך עצה ...

Jakson

New member
צריך עצה ...

אז ככה : הציעו לי עבודה(דרך חבר) ,לתחזק אתר אינטרנט . האתר עצמו מתעדקן כל יום ואני רק עכשיו סיימתי קורס WEB DESIGNER.אני יודע די הרבה יחסית לקורס, אך אני לא בטוח שזה יספיק לתיחזוק אתר שלם,אני חושב שזה גדול מדי בשבילי. אני מאוד רוצה לקחת את הג`וב רק אני מפחד שלא יצליח. אז מה שאני מבקש מכם הוא להגיד לי אים מה שאני יודע זה מספיק: html,dhtml,photoshop,flash,css,javascript,dream weaver,go live,ftp`s (CGI,ASP,AHP ממש ממש בכלליות, רק את הבסיס)

Ey@L

New member
אז הנה עצה....

קודם כל מה שאתה יודע זה מספיק במידה ורק האתר לא צריך תכנות מצד שרת (cgi/asp/php ) ואת זה אתה צריך לבדוק - תלוי בנושא ובצורה של האתר. אם למדת את הדברים האלה בקורס ואתה יודע אותם אז אתה צריך לשאול את עצמך? אם בתור אדם אחד אנושי תצליח להחזיק את האתר הזה.. וגם אם יהיה לך כמה שעות יותר זמן מהמתוכנן מכיוון שאתה חדש בנושא... אם יש לך זמן מיותר והאתר באמת מתאים לניהול ע``י אדם אחד אני לא רואה סיבה שלא תיקח את הג`וב. אבל אם אין לך ממש זמן לזה, וגם באמת האתר דורש ניהול של יותר מאדם אחד אז לדעתי וותר על זה - הרי לאדם מנוסה הכל הולך יותר מהר ולכן מנוסה אולי יסתדר עם זה.

Jakson

New member
מה, לא כולם צריכים???

אני חשבתי שכל אתר שמתעדכן כל יום חייב בשימוש asp/cgi/php תקן אותי אם אני טועה. האתר עצמו כמובן לא פורטל או משהו דומה לזה אפילו, אבל האתר מתעדכן בעיקרון כל יומיים שלושה אבל יש מן משפת פתיחה כזה שהוא רץ למעלה וחייב להיתעדקן כל יום.

Ey@L

New member
תשובה

אפשר לעדכן אתר ע``י FTP.... ואם יש רק שורה אחת שמתחלפת אפשר לההשתמש בסקריפט או באתר כמו:

Jakson

New member
מה זה טאלסייט?

מה זה TELESIE ואיפה אפשר להסיג ו/או ללמוד את זה?

למעלה