צריך עצה..

maxBobo

New member
צריך עצה..

אני מקס בן 18 ואני חדש כאן :) יש לי בעיה.. יש לי ידידות שאני זורם איתם וכיף לבלות איתן הרבה זמן. אבל מלפני שבועיים התחלתי לצאת עם בחורה...ויש לי בעיה אחת.. היא לא ממש יוזמת דברים.. (הכוונה לא למגע מיני..) ידידה שלי הכירה בנינו.. ידידה טובה שלי.. היא אומרת שהיא ביישנית ואני החבר הראשון שלה וכאלה.. אבל בכל פעם שאני יוזם היא מסכימה לצאת ולהיפגש.. השאלה שלי איך אני גורם לה ליזום יותר? כי לא כיף ליזום לבד.. ואני לא רוצה להיפרד ממנה היא ילדה נדירה ביותר..

Piren

New member
תגיד לה...

כנות זה דבר משתלם

maxBobo

New member
ממממ

כנות זה הדבר הכי חשוב.. אבל אם אני אגיד לה דבר כזה יש מצב שהיא תגיד טופ אז לא מתאים נחתוך את העניין ולא ממש בא לי לחתוך... ומצד שני אני לא רוצה קשר בכוח.. אז מה עושים?

בשלולית

New member
תגיד לה...

תגיד לה שאתה רוצה שגם היא תיזום כי לא כייף שרק אתה יוזם.. תגיד לה שלא תבין אותך לא נכון כי אתה חושב שהיא ילדה נדירה ביותר (ציטוט שלך לא שלי) ושאתה ממש לא רוצה לחתוך שום דבר ושכייף לך איתה ושלהפך בא לך לפתח משהו רציני איתה... אבל קצת קשה כשזה רק אתה.. וכמו שאורי אמר, כנות זה דבר משתלם

seeyou

New member
סיפור קטן...../images/Emo99.gif

איך אני גורם לה ליזום יותר? כי לא כיף ליזום לבד.. זה הזכיר לי סיפור של אדם היוצא בבוקר להליכה וממש גורר את הגור שרוצה עוד לישון...אחרי זמן מה,הגור מתעורר ומקבל תאבון ללכת... במקביל האדם מתחיל להתעייף ומוריד ממהירותו...בשלב מסויים הכלבלב תופש את הפיקוד וגורר את האדם... גם ביחסים בינו לבינה...הבנות מגיבות באיטיות לפעמים אבל ברגע שהן מתחילות להנות אתה תיהיה בבעיה... תן לה זמן להתרגל איתך.... אפשרות אחרת שלמרות שאין לה ניסיון ולך יש(?) אתה לא מצליח להצית אותה.. יוסי.

LadyStyle

New member
בום!

אמרת שהיא ביישנית, אז בגדול זו הסיבה, תן לה להתרגל אלייך, להכיר אותך יותר טוב, לסמוך עליך... אולי זה ייקח לה שבועיים, ואולי חודש, אבל בטוח, במידה והקשר ביניכם יתמשך, יגיע השלב שבו זה יישתנה...

maxBobo

New member
עדכון קטן..

טופ אני רוצה לעדכן.. דיברנו זרמנו מצויין.. ואני חושב שהכל יהיה טופ יותר בקרוב :) היא התחילה ליזום יותר.. :)

למעלה