צריך עצה...

Freaky Styley

New member
צריך עצה...

לפי חודשיים בערך קניתי אמריקן אידיוט ואהבתי אותו מאוד... איזה דיסק כדאי לי לקנות עכשיו?

coullette

New member
להלהלהלה

דוקי מעולה ואולי עדיף שתקנה קודם את INTERNATIONAL SUPERHITS כי יש שם שירים גם מדוקי גם מנימרוד וגם מוורנינג.זה מין לקט של 3-4 שירים מכל אלבום. אני קניתי קודם את INTERNATIONAL SUPERHITS ןאז את דוקי כי אחרי ששמעתי כמה שירים משם רציתי לשמוע מה יש בכל האלבום. בכל מקרה אני ממליצה על דוקי.דיסק ענקקק

כן, הוא ממש טוב../images/Emo163.gif

אבל אתה יודע, בשביל שתקבל מושג כולל על הלהקה ועל התקופה היותר קודמת, אני ממליצה לך לקנות את דוקי.

®NuLy®

New member
אני יודעת שכולם ישנאו אותי עכשיו

אבל אני חייבת להגיד את דעתי!! תיראו קניתי את אמריקן אידיוט וממש ממש התאהבתי בלהקה!!! חרשתי כל כך על הדיסק והכל!!! אז אחרי שקצת נימאס לי מאמריקן קניתי את דוקי!! וממש ממש התאכזבתי!! השירים שם ממש ממש שונים מאמריקן!! משעממים נוראאאא!!!! במשך 10 שנים גרין דיי ממש השתנו וממש לטובה!! לפחות לדעתי

coullette

New member
מה?מה?מה?מה?מה?

לידיעתך, דוקי הוא הרבה יותר טוב מאמריקן אידיוט.אני לא אומרת שאמריקן אידיוט הוא רק חלילה אבל דוקי יותק טוב.תראה,כשאתה שומע את א"א כמה פעמים זה די חוזר על עצמו,כאילו נמאס.אבל את דוקי אתה יכול לשמוע שוב ושוב ולא ימאס לך ממנו. זו לפחות,דעתי.

®NuLy®

New member
אנייי בבבתתת

אצלי זה ההפך... אבל אולי זה בגלל שהתחלטתי לאהוב את הלהקה רק מאמריקן אידיוט...

BlueBeIl

New member
../images/Emo45.gifכבר ארבע שנים שאני שומעת אותו

ועדיין לא נמאס. אמריקן אידיוט.... לקח איזה חודשיים שלושה:-\ הוא דיסק נורא... קונבנציונלי כזה.

למעלה