צריך עצות לשיפור טופ רוק...

S leep y

New member
צריך עצות לשיפור טופ רוק...

איזה זין! יחסית למתחיל יש לי ממש אחלה ידע בתרגילים וזה{WINDMILLS,BACKSPIN,SWIPES וכו...},אבל הטופ רוק שלי ממש על הפרצוף! אני יודע איזה 2 צעדים וזהו! יש למישהו אולי עצות לשפר לי ת'טופ רוק? אני מנסה לשפר אותו ולעשות לבד,אבל אני לא יודע אז אני סתם יוצא דפוק... תודה לעוזרים!

SNTQ

New member
מה עם להתאמן עם חברים שיכולים להדריך אותך?

על הפורום אי אפשר ממש לתת עצות,מעשית זה הכי טוב.. כמו שאני זוכרת,הפניתי אותך לסטודיו רויטל והיית מרוצה מהמורה בקש ממנו הדרכה,בטוחה שהוא יעזור..

S leep y

New member
כן אבל לא לשכוח שזה רק פעמיים בשבוע...

אחרי הכל זה רק פעמיים בשבוע,ובשיעור של שעה אני לא יכול לבקש מימנו עצות לבד... אז כשיוצא לי אני מבקש פה ושם עצות לשיפור הווינדמיל שלי... לשיפור הטופ רוק.. אבל כל זה לא כזה עוזר כשזה בקטנה כזה... וגם חברים שלי רק עכשיו נכנסו לקטע,הם גם כן לא משהו... יחסית למתחיל אני ממש ממש אחלה {חחח אני חושב... התלהבו מימני שם בסטודיו משום מה :S} וחברים שלי יחסית גרועים רצח... ככה שאין לי ממי ללמוד מעבר ליומיים בשבוע האלה...

SNTQ

New member
המ..

תנסה לבדוק איתו אם יש אימונים (מחוץ ל2 השיעורים האלה) שאתה יכול להגיע אליהם כדי לפתח את עצמך.. אם תיתקל בקשיים אני אהיה מוכנה לדבר איתו בשבילך
ובנוסף יש לך אימונים פתוחים בסנטר בת"א עם כל מיני בי בויז שאתה יכול להגיע אליהם ~ברגע שאולד סקולר יחזור לחיים הוא יוכל לתת לך טיפה יותר אינפורמציה~

S leep y

New member
כן,טוב...

אני אנסה לדבר איתו היום... ות"א זאת לא בדיוק אפשרות בשבילי... אני מרעננה :X

SNTQ

New member
זה בדיוק מרחק אוטובוס ממך..

אני יודעת שאתה מרעננה, יש גם כמה וכמה רענניסטים שעושים את הדרך הזו בשביל להתאמן.. בשביל להגיע להישגים לפעמים צריך להתאמץ קצת :]

OldSkooler

New member
חחחחח

אולד סקולר חי ובועט (עם כמה פציעות קטנות האמת..).. יש אימונים בסנטר והרבה פעמים תמצא שם בי בויז... אחרי 18 בערב ככה.. מקסימום תבוא, שים מוזיקה ותרקוד לבד.... זה מה שאני עושה.. עצות לשיפור טופרוק - תעשה בבית לא מעט, זה עוזר כי אתה מנסה דברים חדשים ולא מתפדח מאף אחד.. ותרקוד עם חברים סבבה וכאלה שיגידו לך מה יפה ומה לא שיהיה לך קצת ביטחון במה שאתה עושה ואיך שזה נראה, אה, וגם תצלם את עצמך !! ואל תהיה ביקורתי מדי כלפי עצמך.. בהתחלה הטופרוק של כולם נראה מוזר, לא קשור... או "מעפן"... אבל יש ריספקט לכולם אז עזוב שטויות... Style and Flava Rules.... בגלל זה אני אוהב להתאמן עם חברים.. בסטודיו לפעמים יש לא מעט מורים שהדגש הוא על מובס יותר מאשר סטייל אישי...

lightning ב

New member
אני עוד שניה מרביץ לך!

כמה פעמים הבאתי לך צעדים לעבוד עליהם?!?! היום אני מביא לך עוד פעם כדי שלא תשכח!

למעלה