צריך פה סולידריות שלכם

צריך פה סולידריות שלכם ../images/Emo13.gif

לפני כחצי שנה היה לי הסכם עם ספק אחסון. בינתיים הספק הספיק להתגייס ולתקוע אותי עם אחסון גרוע, מהירות איטית, בלי שירות, בלי לוח ניהול ובלי כלום. שילמתי לו על שנה מראש. עכשיו ביקשתי להתנתק ולעבור לשרת אחר (ולקבל חצי מהכסף חזרה, עברה חצי שנה). הוא מודה שהשירות גרוע, אבל מסרב להשיב לי את כספי תוך האחזות בחוזה. בחוזה יש פרצה: יש לי תעבורה "בלתי מוגבלת" אבל אם אני חורג ממנה, יש לו את הזכות לבטל את ההסכם ולהחזיר לי את הסכום באופן לינארי. פה אתם נכנסים לתמונה: אני מבקש מכם לכתוב סקריפט כמה שיותר בזבזני, שמנצל מקסימום תעבורה כך שאפעילו ואגיע לתעבורה של 500 ג"ב לחודש. כמו כן אשמח אם תשתמשו בשרת שלי לצורכיכם, תעשו בו שפטים, תכניסו לשם סקריפטים כרצונכם, אחסנו בו מה שאתם רוצים, רק תבזבזו תעבורה וחבלו בשרת. אשמח לקבל את עזרתכם, הראל.

Mapisto

New member
אפשר לעשות משהו בc++

לתת פונקציה שמורידה קובץ מאתר ואז מוחקת ולשלוח לכל מי שאתה מכיר
.

Trranger

New member
תעלה קובץ של 20 מגה,

תן לי קישור או משהו אני אבנה משהו שמוריד ברקע את הקובץ וישר מוחק ותוכל להפיץ את זה

רעיון מעולה.

אז אם אתה יודע לבנות את זה אני מוכן לבשים תוכנה שתריץ את זה רוב הזמן. רק אם אתה יכול גם להשים מד הגבלת הורדה למקרה שאני אשמע בווינאמפ ולא ארצה שזה יקטע לי את המוזיקה. ואני בטוח שעוד הרבה אנשים בפורום יהיו מוכנים.

תעלה לשם איזה סרט עכשווי

תפרסם לינק באיזה פורום של ילדים, הם ידאגו לטפל לך בתעבורה

b e n

New member
אני יכול לעזור לך...

לכתוב קובץ ששוקל 2 KB ותעלה אותו 3459038456934769'3569576509685945 פעם
בהצלחה בכל מקרה.

למעלה