צריך פירוש לפריסה שעשיתי

etobi

New member
צריך פירוש לפריסה שעשיתי

השאלה היתה האם כדאי ונכון עבורי לאחל חג שמח בטלפון לעדי בחודש הקרוב. הקלפים שיצאו מימין לשמאל: 1-אביר המטבעות. 2-שמונה גביעים. 3-שבע חרבות 4-מלכת הגביעים 5-מלך המטבעות 6-נער החרבות. קלף סיכום-נזיר. תודה רבה ושבוע טוב.

צ ל י ל 8

New member
ולמה לא בעצם ../images/Emo35.gif

למרות מה שיש או אין בינכם, אני חושבת שלטלפן ולאמר חג שמח זה תמיד נחמד. שום דבר רע לא יכול לצאת מזה

etobi

New member
האמת שיש סיבה

לכך שאני מתלבט ושאני בכלל העלתי את השאלה לפורום.

צ ל י ל 8

New member
אני יודעת ../images/Emo13.gif

עפ"י פריסותיך הקודמות.. אבל באמת, תחשוב על זה רגע, מה כבר יכול לקרות? בכל אופן, אתה יכול לעשות פריסת שאלה: איך תגיב X אם אני אתקשר לאחל לה חג שמח בשבוע הקרוב? 6 קלפים+קלף סיכום.

etobi

New member
פרסתי

מה שיצא זה: 1-ארבע מטבעות 2-תשע מטבעות 3-אביר המטבעות 4-הכוהנת הגדולה 5-שמונה מטות 6-קוסם קלף סיכום-שישה מטות. יום טוב ושקט לכולנו!

צ ל י ל 8

New member
היי

איך - 4 מטבעות תגיב - 9 מטבעות X - אביר המטבעות אם אני - הכהנת הגדולה אתקשר לאחל לה חג שמח - 8 מטות בשבוע הקרוב - הקוסם סיכום - 6 מטות בעיקרון, השבוע הקרוב הוא שבוע טוב עבורך לסגור "עניינים". האם יש משהו נסתר שאתה לא מספר לנו? אני חושבת שזה לא הכי יזיז לה בעולם אם תתקשר. טוב לה עם איך שהיא עכשיו, והיא לא מעוניינת לרוץ עם הקשר הרומנטי איתך. כלומר, עצם ההתקשרות תהיה נחמדה, אב זה לא מה שישפיע עליה לחזור אליך... מצטערת.

למעלה