צריך צום לפני ניפוח

שושה11

New member
צריך צום לפני ניפוח../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ערב טוב לכולם! מחר יש לי ניפוח ראשון. קצת חוששת.... מישהו מחר בוולפסון? אשמח לקבל מידע אם צריך להיות בצום לפני הניפוח. ערב טוב לכולם! שושה

amnon_p

New member
הי שושה,

לא, אין צורך בצום לפני הניפוח אבל גם לא "להרביץ" סעודה גדולה. גם אני חששתי מהניפוח אך זה ממש כלום. משך הפעולה בין 4 ל - 5 דקות וממש לא מרגישים כלום. החלק המגעיל ביותר זו ההמתנה הארוכה עד שמתחילים. בהצלחה. אמנון

sure16

New member
הי שושה../images/Emo148.gif

זה מה זה מענין הניפוח.לא בגלל האקט עצמו,(שהוא סקסי לכשעצמו..)אלא בגלל ההמתנה... תשמעי ספורים שהפורום הוא "שלגיה ושבעת הגמדים" לידו. ותראי אנשים מכל קצות הקשת,ממש חוויה!וזר שיקלע בטעות לפרוזדור יכנס ישר למחלקה הפסיכיאטרית...את עוד תראי..

רוייקו

New member
הוו הווו.. כמה שביליתי במזדרונים

אלה, אם במטרה לנפח את הלאפ-בנד שהייתה תקועה לי בגוף כמו פגיון בגרון ואם בשל אמא שלי... אני חושב שהייתי במסדרונות האלה לפחות 10 פעמים והאמת ? חוויה כל פעם מחדש. בהתחלה, לפני שלוש חצי שנים, ביולי 1998 אפשר היה לראות את מרבית המנותחים שהיו חדשים, יחסית (הותיקים ביותר היו מנותחים עם ותק של שנה - שנה וחצי לכל היותר) .. עד אז ראית את מי שבא בעיקר לנפח את הטבעת: להדק השסתום, אבל עם הזמן, רואים יותר ויותר מנותחים שבאים להצר את הטבעת והם יוצאים עם דמעות שמסגירות את המצב: הטבעת זזה: החליקה: התנתקה מהפורט וכו וכו.. ועם זאת, אני חושב שהניתוח לקשירת הקיבה מהווה אלטרנטיבה לניתוחי הגבלה אחרים. הרבה יותר קל לתקן אותו ולהתמודד איתו, ביחס לניתוחים קודמים שהיו מקובלים בעבר SRVG ו VBG כל מנותח במסדרון הזה סיפור משלו. אחד נותח שלוש פעמים ואחת ממש רזה, נותחה רק פעם אחת וכולם נסתכלים עליה בהערצה גדולה ולא חסר סיפורי הצלחה וכשלונות. זו בהחלט חוויה. גם התמונות שמוציאים אלה שעברו שינוי גדול בהחלט גורם התפעלות. בקיצור, חוויה.

רוייקו

New member
הגיוני לשתות שעתיים לפני הפעולה

ולהמנע מאכילה שעתיים לפני הפעולה, כי חתיכות עלול להיראות כמשהו חשוד בזמן השיקוף, במידה ונישאר מזון בקיבה או מעל הטבעת, אם כי, אין הנחיות מפורשות.

שושה11

New member
../images/Emo51.gif לכולם../images/Emo70.gif

באמת, זה מה שחשבתי... לא התכוונתי לאכול הבוקר, אלא רק לשתות. עוד שעה אני יוצאת.... ממש מצפה לשבת שם במסדרון... בעיקר לא יכולה לחכות כבר לבריום... כל כך מתגעגעת אליו תודה לכולכם והמון
ובהזדמנות הזו... נשיקות ל-
ית יום טוב ונעים שושה

באיה1

New member
שושה שלום

בניגוד למה שאמנון אמר, כן צריך ליהיות בצום, מותר לך רק לשתות. אם את לא רוצה צרות, ואחר כך להאשים מישהו, אז כדאי שמהבוקר של יום הניפוח לא תוכלי כלום!!!!!!!!!!! אני בטוחה שרויקו יאשר את דברי. אז בהמצלחה בניפוח. את רואה איך אני דואגת לך אפילו מכל כך רחוק.? אז בבקשה, המנעי מצרות מיותרות. ביי שלך באיה

למעלה