צריך קצת עזרה!!!בבקשה תענו לי מהר

roey6

New member
צריך קצת עזרה!!!בבקשה תענו לי מהר

אני כותב על השם של אחי הוא בחול והוא מבין בזה לא אני אבל אני רוצה קצת להתעסק ויש לי שאלה שאלתי אותו בפרימייר איך אני שם אפקטים על הטיים ליין הוא אמר לי לעבור לA\B רול רק שאני לא יודע איך משהו יכול להסביר לי בבקשה?.... תודה רבה

ליגי

New member
טוב אז ככה

אני גם לא מבין למה אחיך אמר לך את זה כי ab rol זה מערכת עריכה מסוג cut to cut עם אפשרות לאפקטים(ככה היו עורכים חתונות פעם). עכשיו בפרמייר יש אפשרות של אפקטים שזה למעשה חלון עם כל מיני אפשרויות של אפקטים.אתה צריך לבחור אפקט ולגרור אותו לטיימליין אבל בשורה שנקראת transition שזה למעשה ערוץ שנועד לאפקטים וכדי לראות את האפקט בריל טיים מה שנקרא, אתה צריך לרנדר(render) וזהו מקווה שעזרתי,בהצלחה.

לודנסיה

New member
אמ...

יכול להיות שלאחיו יש פשוט פרימייר לא מתקדם, או משהו כזה, או שהוא באופן אישי מעדיף לערוך בשיטת "קאט טו קאט", אז הוא הציע לו לעבוד כמוהו... באמת - כמה גרסאות יש לפרימייר? מה הכי עדכנית?

oferbar

New member
נדמה לי שיש החל מגרסה 4

5,6,6.5 ועכשיו יצא 7 שקוראים לו Premier Pro בדיוק קיבלתי עדכון אבל עוד לא יצא לי לבדוק אותו לעומק. נאמר לי שהוא זללן לא קטן של משאבי אז לכל בעלי מחשבים חלשים, לא מומלץ (כנראה).

roey6

New member
תודה בכל מקרה אבל.....

אני משתמש בפרימייר פרו 7 והשורה של האפקטים לא מופיעה לי בטימליין מופיעה לי וידאו A ווידאו B אין באמצע את השורה של האפקטים זאת הבעיה שלי מישהו יודע למה ?

roey6

New member
אין כאן אף אחד שיכול לענות לי על זה

??? אני צריך עזרה אני רוצה לעשות משהו השאלה שלי רשומה שתי תגובות לפני זאת בבקשה תענו לי תודה מראש

לודנסיה

New member
אני ממש מצטערת...

אבל אני ממש לא יודעת לעבוד על התוכנה הזו.. לי בבית יש את גירסת ה6.0, וגם בביה"ס שלי זו התוכנה, אז... sorry...

blshlomi

New member
אולי זה יעזור...

קודם כל, כדי לשים אפקט על הטיים ליין לא צריך להיות גאון ולא חייבים לעבור לA/B רול. אתה פשוט הולך ללוח האפקטים (TIMELINE>SHOW TRANSITIONS) בוחר את האפקט הרצוי ופשוט גורר אותו ומניח בין שני קטעי הוידאו הרצויים. אם בכל זאת חשקה נפשך לעבוד בשיטת הA/B אז פשוט לך לתפריט WINDOW ומשם לWORSPACE>A/B EDITING. מה שבעצם עשית - החלפת שיטת עבודה ועכשיו את האפקט אתה גורר בין קטעי הוידאו לערוץ ה-TRANSITION. בהצלחה! מקווה שעזרתי.

למעלה