צריך קצת עזרה בכניסה לתחום.

celiran

New member
צריך קצת עזרה בכניסה לתחום.

אהלן לכולם. אני רוצה להכנס לתחום ואני הולך לעשות קורס בסוף אוגוסט. רציתי לקנות ציוד לפני הקורס (אל תדאגו בטוח שאני יתמכר לזה כשאני יתחיל) בשביל להתאמן לבד בין השיעורים ועכשיו אני מחפש בורד מיד שניה ואין לי מושג איזה גודל בורד אני צריך? אני שוקל 78 בגובה 1.82 אם מישהו יכול לעזור תודה.

kiteaway

New member
עזרה

הי טוב שמוע שאתה הולך לכיוון,,החלטה טובה אתה מוזמן ליצור קשר לקבלת עזרה גם בתחום הלימוד וגם להתאמת היוד הנכון עבורך ,,לפרטים נוספים 09866991 www.kiteaway.co.il

hagit oz

New member
עזרה בכניסה לתחום ../images/Emo140.gif

היי, ראשית כל אני שמחה שאתה מתכוון לעשות קורס, מצויין. אם החלטת לקנות ציוד לפני זה שיקול שלך וזה בסדר , כנראה אתה בטוח שתתמכר לזה וזה אחלה. כשאתה אומר שאתה מתחיל להתאמן לבד, לא כל כך אהבתי , לפחות לא בהתחלה, תעבור מספר שעות עם המדריך רק שתרגיש בטוח כמה שאפשר עם המצנח רק אז תתאמן בין לבין, את כל הנ"ל אני מציינת בגלל הבטיחות שלך ושל הסובבים אותך. לגבי גלשן, בית הספר בו תלמד בטוח יעזור לך, אני אוסיף ואומר שתמיד מומלץ להתחיל עם גלשן יחסית גדול באזור - 1.45 1.50 לפחות עד לשלב שאתה מחדד (=חוזר לאותה הנקודה) ובהמשך כבר תחליף רק אם תרצה לגלשן קצר (חשוב לי להדגיש שיכול להיות שאף תצטרך גלשן יותר גדול בשלבי הלימוד הראשונים- 1.60+ אבל פה כבר יעזרו לך המדריכים להחליט), אין מה ליפול יותר מדיי בעניין הזה של גלשן, אם לא טוב, מחליפים, סדר גודל של מחירי משומשים כאלו עומד על 1000-1500 שקלים פחות או יותר. גלשן גדול תמיד טוב להחזיק גם לרוחות חלשות שאין מספיק רוח ורוצים עדיין להצליח לגלוש ולחזור לאותה הנקודה, כמובן שזה צריך להיות בשילוב של גודל מצנח נכון. עוד שאלות? אני אשמח
בהצלחה!! חגית עוז

קורס וציוד

היי, עיצה (ותקבל אותה כי אני מתפרנס ממכירת ציוד) - אל תקנה ציוד לפני שאתה עושה את הקורס!! אני יכול להיות כמובן הסוחר שיגיד לך לבוא ולקנות אצלנו את הכי טוב בעולם אבל תמתין...לאן אתה רץ?
תלמד את הבסיס בקורס והכי חשוב תלמד גם קצת מושגי יסוד שיעזרו לך קצת לדעת בשלב יותר אמוחר מה מדבר איתך המוכר. אם אתה מתכנןן לרדת לאילת במהלך חודש אוגוסט, הרוח נחשבת מצויינת כאן ונשמח כמובן להעביר לך את הקורס. בכל מקרה אתה מוזמן גם להרים טלפון לגבי כל שאלה שיש לך בנושא לימוד, ציוד וכו'. בהצלחה

hagitoz

New member
מסכימה עם כל מילה

היי, לגבי קניית ציוד, אין ספק שעדיף אחרי קורס וזאת אני מציינת בפני כל אחד ששואל אותי, אולי הייתי צריכה להדגיש אצלך יותר, כמובן שהשיקול הוא שלך, עדיף שלא לקנות ציוד כי סביר להניח שעדיין יש סיכוי שהוא יכול לשבת אצלך בחדר ולא לזוז או שעד שתדע לגלוש ייצאו דברים חדשים, השוק כל הזמן משתנה ואתה צריך להיות עירני למה שקורה וללמוד יותר את השוק של הקייטסרפינג. כרגע אתה לא יודע כלום, עדיף להתחיל ללמוד קודם בבית ספר ואז הדברים יזרמו לך לבד כמו שצריך, בהצלחה! חגית עוז

למעלה