צריך שבועיים חופש

mynameisjone

New member
צריך שבועיים חופש

שלום, יש לי 45 נפשי על אישיות, אני מתפקד מצויין , ואין לי שום בעיות כרגע. אבל אני צריך שבועיים חופש מהצבא , מסיבות שאני לא רוצה לפרט לשום גורם צבאי! חשבתי לפנות לקבן, בעניין אבל אני לא רוצה שהוא יבין לא נכון (את זה שאני לא רוצה לציין בפניו את הסיבה), ואין לי שום עניין לפגוע בעצמי. אבל, חשוב להדגיש שהעניין קריטי, ואני צריך את החופש הזה. למישהו יש רעיון, באיזה גישה לפנות אליו? או איך לקבל את הזמן חופש הזה?

מבחינה תאורתית זה אפשרי

כמו שיש גימלים רפואיים מבחינה פיזית... יש גם גימלים נפשיים.... אני לא יודע בדיוק מה הבעיה שלך, אז אני לא אוכל לומר לך אם במצב שלך זה אפשרי מהמידע שאני יודע על העיניין...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
צריך יקר

אתה מספר מעט מאד וקשה לכן לענות לך. בכל אופן, אם אתה חושש מלספר לקב"ן דברים, ובעצם חושש לספר לכולם, אולי תפנה למש"קית ת"ש או קצינת ת"ש ותאמר משהו בפרטיות מלאה? בכל מקרה, מקווים שתצליח!

kaban

New member
tıme off

the is a little problam wıth what you r askıng two weeks of is a long time and i dont belive that you wıll get thıs time wıthout explenation in additıon kaban today cant give you gimelim maybe one or two days but not for so long the kabanim gives long gimelim only in several cases such as before getting 21 or if you get medicals i sugest you to thınk talkıng to your comandor, i thınk he ıs the only one that can give you some days off - you also can talk to the kaban if you have a problam and i thınk ıs a good thıng to do ıf you have problams

למעלה