צריך שלושה לטנגו / לליאה.

טים גאן

New member
צריך שלושה לטנגו / לליאה.

פאנדום: שרלוק BBC
שיפ: איירין/שרלוק/ג'ון
דירוג: NC-17
אורך: 4,609 מילים
אזהרות: שלישיה

AP: האחד בו הזקפה של ג'ון משנה את כל השתלשלות האירועים. או: איירין לא אומרת דברי סרק. או: שרלוק מוכיח לכולם שסקס באמת לא מחריד אותו.

ליאה יקרה, לא רצית אנגסט אז כתבתי לך פורן. מצטערת שזה לא סטרק ;;

תודה לרוני על הבטא!!!

טים גאן

New member
1.

ג'ון לא לגמרי בטוח איך מצא את עצמו, עירום ומזיע, בין הבלש המייעץ היחיד בעולם לבין מי שמכנה את עצמה האישה. רגע אחד שרלוק דיבר במהירות של אלפי קילומטרים לשנייה וברגע הבא, ובכן, זה קרה.

אז אולי זו לא השתלשלות האירועים המפורטת ביותר בנמצא.

זה התחיל, כמובן, בהתרברבות חסרת תקדים של שרלוק, איך לא. פענוח קוד בשנייה וחצי. וג'ון ציפה להגיב בפה פעור ולשון משותקת, אבל לפני שהוא הבין מה קורה, איירין יצאה בהצהרה כל כך בוטה שג'ון הרגיש שהוא צריך לכסות למישהו את האוזניים, והזין שלו הגיב, אליה, להכל. להגנתו יאמר שהוא הצליח להתעלם ממנו ומהמחשבות המגונות במשך מספיק זמן כדי להיות מועיל באיזושהי דרך. איירין שמה לב לזקפה שלו ראשונה, כששרלוק עוד היה עסוק בלמלמל לעצמו אפס-אפס-שבע, גורם לג'ון לתהות, בין התמונות הויזואליות להחריד שהתרוצצו בראשו, האם ערב סרטי ג'יימס בונד סוף סוף השתלם לו. היא נראתה כמופתעת לטובה. היא גם הייתה חייבת להגיד, כי היא לא יכלה לרחם על ג'ון ולהתעלם, "לפחות אחד מכם מגיב אלי כמו שצריך," עם חיוך כזה שהוציא עוד תגובה מהזין שלו. בין היתר, ג'ון כעס על השולחן, שהיה אמור לעבוד לטובתו. ואז שרלוק הסתובב אליו בכזו חדות שזה בוודאי כאב, ונראה פשוט מופתע. ג'ון היה אשף בהסתרת זקפות עד כה, בהתחשב בעובדה שהם חיים אחד בתחת של השני, או ששרלוק פשוט לא רצה לשים לב לדברים האלה. הוא כחכח בגרונו, אמר, "ברצינות, ג'ון?"

ולג'ון עוד הייתה את היכולת לגלגל עיניים על כך, לפני שאיירין פרצה בצחוק רועם והדבר היחיד שהיה בו זה הרצון לקבור את עצמו כאן ועכשיו. בהתחשב בכך ששרלוק עלה על משהו חשוב למדי (ג'ון לא באמת בטוח על מה מדובר), העיסוק האובססיבי שלהם בזין של ג'ון היה דיי מגוחך.

"כן, קורע מצחוק, אנשים מדברים על סקס ובן האנוש הפשוט מקבל זקפה. עכשיו אם לא איכפת לכם – "

"לא, לא, אני מוצאת את זה מרתק, ג'ון. ספר לי עוד על ה..." היא התמהמה, סובבה את כף ידה באוויר כאילו טוותה את המילים הנכונות. "סיבות לכך."

ג'ון ידע שאיירין היא חתיכת ממזרה, אבל הוא בהחלט לא חשב שהיא תלך לשם.

"מה דעתך על לא?"

"חבל, אני חושבת שאתה יכול רק להרוויח מזה."

"איך, בדיוק?" זה היה שרלוק, שהפנה את מבטו אל איירין עם קמט בין גבותיו.

"הו, אני לא יכולה אפילו לספור את הדרכים."

הקמט התעמק, מה שרמז לג'ון שמתחת לפני השטח מתרחשים דברים אליהם הוא לא מודע.

עד כה בעיותיו של ג'ון היו כדלהלן: 1. שני גאונים שמו את הזין שלו במרכז תשומת ליבם, ותקשרו לגביו בתדרים שהמוח הממוצע שלו לא מסוגל לקלוט. 2. הסתבר לו שהזין שלו בעד הרעיון לראות את שרלוק מתחנן. 3. הוא לא היה בטוח שבתרחיש שכזה הוא ירצה רק לצפות. 4. כל מסע ההשפלה הזה רק הפך את הזקפה שלו לברורה יותר.

כולן עומדות להתברר כלא מאוד בעייתיות בקרוב.

זה המשיך כשג'ון קם ממקומו בניסיון לשים סוף לסיפור, אמר, "אני הולך – " ונקטע על ידי איירין שהשלימה, "לאונן בפרטיות?", הורגת כל תקווה שהייתה בג'ון שאולי יתנו לו להיעלם מעל פני האדמה.

"הוא עושה את זה לעיתים תכופות למדי," סיפק שרלוק, בשביעות רצון מה. בתור הבתול בחדר, הוא היה בטוח בעצמו מדי. זה הדאיג את ג'ון. ובכלל, הוא אמור להיות בצד שלו, הממזר.

"כן, תודה לך," ג'ון אימץ לחיקו את כל הציניות שהצליח לגייס.

"אל תיקח דברים כל כך קשה, מותק. בסך הכל עומדת פה הצעה על השולחן."

ג'ון זקף את גבותיו. "הצעה? תסלחו לי אם זה נשגב מבינתי, אבל איזו הצעה בדיוק?"

איירין לא הרחיבה במילים. היא התקדמה באיטיות מתסכלת לעבר שרלוק, חולפת על פני ג'ון בחיוך מרושע, אמרה, "אם אני אעשה את זה..." והתמתחה על קצות אצבעותיה, חפנה את פניו של שרלוק – שנראה לחוץ יותר בכל שנייה שחלפה – בין כפות ידיה, ונשקה קלות לשפתיו. בעדינות, במה שנדמה להיות פתח למשהו גדול בהרבה, באופן שגרם לליבו של ג'ון לפעום מהר יותר. לאחר מכן סובבה את ראשה לעבר ג'ון, וסיימה, "מה תהיה התגובה שלך?"

פיו של ג'ון היה יבש לחלוטין. הוא העביר את מבטו בין איירין, עם הפוזה ההחלטית, לבין שרלוק, שנראה כמי שמעכל פרט מידע כלשהו, וההבנה חלחלה בו. שניהם הסתכלו עליו בציפייה לתשובה.

"אני – " ג'ון כחכח בגרונו. מילים לא הצליחו לצאת ממנו. "אני – "

"תפתיע אותי, דוקטור."

הוא היה אמור להגיד, שוב, "אני לא הומו." הוא היה אמור להגיד, "אני אדם שפוי לחלוטין ואני אעזוב את הקטסטרופה הזאת עוד לפני שהיא נוצרת," "מה לעזאזל עובר לכם בראש," "אתם רציניים עכשיו?" "אני פשוט הולך." אבל שום דבר מזה לא יצא. הוא חווה דיסוננס קוגניטיבי דיי רציני, בין הצד שחשב בהיגיון וטען שג'ון ווטסון לא אמור להתחרמן כל כך ממה שהלך שם, לבין הצד שלא היה כל כך קשה כבר הרבה זמן (ואם לוקחים בחשבון את העובדה שג'ון סבל ממחסור רציני בסקס בנקודה זו בחייו, והדברים הפעוטים ביותר היו בעלי הפוטנציאל לגרום לזקפה, זה היה הישג). בתיאוריה, עמדו בפניו שתי אפשרויות. אבל כיוון שנראה שלהמשיך להכחיש לא היה באמת פרקטי, בפועל מה שנותר לו לעשות זה להגיד, "זין," לראות את הסיפוק נפרס על פנייה של איירין, את הניצוץ נדלק בעיניו של שרלוק.

אם היה לו מושג שככה שרלוק יגיב קודם הוא כנראה... לא, הוא כנראה לא היה עושה עם זה שום דבר. היה מפחד או נרתע או...בעיקר מפחד. לא היה בטוח איך הוא עצמו יגיב. כנראה שבאמת צריך שלושה לטאנגו.

איירין שלחה אליו יד מזמינה וג'ון צעד קדימה בהחלטיות של חייל הצועד לשדה קרב (ועם השניים האלה, חשב, כנראה שזה מה שהסקס הולך להיות). היא הניחה יד על עורפו כשהיה קרוב מספיק ולכדה את שפתיו באלו שלה, מחליקה את לשונה על שפתו התחתונה כמבקשת אישור, וג'ון נתן לה, התמסר לדבר המוכר שהיה לנשק אישה, מצא את עצמו מריץ את ידיו על הקימורים שהסתתרו מתחת לחלוק שלבשה והיו חדים יותר באופן הולם אצלה. התמסר כל כך, שלקח לו רגע לקלוט שהוא לא היחידי עם זקפה.

כן. אוקיי.

שרלוק היה צמוד לצידו השמאלי, נוכח באופן מובהק גם מבלי לעשות דבר, וג'ון, שעם ההכרה במה שמתקרב הזדקק להרבה יותר אוויר, התנתק מאיירין ופנה להסתכל עליו. שרלוק עמד עם ידיו משני צידי גופו, פיקת גרונו עולה ויורדת, והעביר מבט משתאה בין ג'ון לאיירין. ידה של איירין ליטפה את כתפו השמאלית, כמעודדת אותו לקראת משהו, וג'ון שאף מספר נשימות עמוקות, אמר, "כן, אוקיי," והצמיד את שפתיו לאלו של שרלוק.

טים גאן

New member
2.

בהתחלה, לא הייתה תגובה. ג'ון תהה אם שרלוק התחרט על מה שהתחיל, אם פתאום הבין שזה יותר מדי. הוא תהה אם הוא עצמו חושב שזה יותר מדי, והחליט שהוא כבר הלך על זה, וזה לא באמת משנה, ולא, כרגע, זה לא יותר מדי, הוא יכול להתמודד עם זה, כן. אבל אז כף יד זהירה נכרכה סביב כתפו השמאלית, והשפתיים של שרלוק התחילו לזוז, נפתחו ונסגרו יותר מדי ומהר מדי. ג'ון מצא את עצמו מצחקק באופן בלתי נשלט כנגד שפתיו של שרלוק, שעצר, כיווץ את גבותיו בתמיהה. ג'ון התרחק מעט, מספיק בכדי לדבר, נשימותיו של שרלוק עדיין על שפתיו, אמר, "מצטער, מצטער, פשוט..."

איירין, ידה עדיין על כתפו של ג'ון, רכנה לעבר אוזנו של שרלוק ולחשה דבר מה שג'ון לא הצליח לקלוט. שרלוק המהם בתגובה, גבותיו חוזרות לקדמותן, ואז סגר את המרחק שג'ון פתח והצמיד את שפתיהם בשנית.

הפעם, הוא עקב אחר תנועותיו של ג'ון בריכוז, נתן לו להוביל, ועם הקליטה המהירה שלו, לא לקח זמן רב לפני שהבין איך בדיוק לזוז. ג'ון נתן לשניהם כמה רגעים לפני שאזר אומץ ושילב את הלשון שלו, החליק אותה לתוך פיו של שרלוק בהיסוס. הוא חשב על זה שהוא מנשק גבר, ועל זה שהזקפה שלו עדיין הייתה נוכחת. חשב רק עד ששרלוק התחיל להגיב עם לשונו באופן מעט מגושם אבל שהרגיש טוב וג'ון הניח את ידו על צווארו של שרלוק והפסיק לחשוב.

איירין התגנבה מאחוריו, עטפה את ידיה סביב מותניו. הוא היה אסיר תודה כשאצבעותיה פתחו את אבזם חגורתו ואת מכנסיו, מקלות על הלחץ במפשעה שלו. "איך המרגש?" היא שאלה, מחליקה את ידה לתוך התחתונים שלו, ו, כן, אוויר.

הוא דחף את שרלוק ממנו בעדינות והרים את ראשו כלפי מעלה. באופן שעדיין הפתיע אותו אם היה מתעמק בזה, התשובה הייתה, "טוב," והקול שלו היה מעט צרוד כשאמר אותה. הוא כחכח בגרונו. אצבעותיה של איירין רפרפו באופן אכזרי לחלוטין על הזין שלו, נוגעות-לא נוגעות, ומותניו של ג'ון זעו באופן בלתי נשלט. הוא לא בדיוק חשב על זה מהרגע הראשון בו ראה את איירין עירומה, אולי כי משהו בבוטות שלה הלחיץ אותו, אבל היא תמיד קוטלגה אצלו כיפהפייה, ולאחר מכן כמסקרנת, ולאחר מכן כאכזרית, וכנראה בפינה נידחת במוחו הרעיון היה קיים.

"אתם נראים נפלא ביחד," היא המשיכה, משכה את ידה החוצה מתחתוניו והתחילה להתיר את כפתורי חולצתו. ג'ון גיחך אל התקרה.

"כן, אני מניח שזו סיטואציה שלא חשבת ש – " ואז, במחשבה שנייה, "לא משנה."

איירין צחקקה, מה שאישר את חשדותיו של ג'ון. ידו של שרלוק החליקה מכתפו של ג'ון לחזהו, עוקבת אחר הכפתורים שפתחה איירין. הוא היה שקט באופן לא אופייני.

"אתה בסדר?" שאל ג'ון, מחזיר את מבטו לשרלוק. הוא אולי היה האחד עם משבר המיניות פה אבל שרלוק היה האחד שכנראה מעולם לא התנסה בשום דבר מהדברים שהלכו שם וג'ון, ובכן, הוא מאהב אכפתי. אלוהים אדירים.

שרלוק בהה בידו שלו ולקחו לו כמה רגעים להשיב, "כן," קולו נמוך ושקט. הוא נשמע מעופף וג'ון לא היה בטוח שהוא מאמין לו. היד כבר הגיעה לטבור של ג'ון, והייתה קרובה לזין שלו כמו שיד של גבר מעולם לא הייתה, ובהינד עפעף ג'ון חזר להתרכז בבעיות שלו.

הוא בלע את רוקו, אבל לא היה צריך לעשות דבר מעבר לכך. שרלוק משך את ידו, ואיירין סיימה עם הכפתור האחרון בחולצתו.

"אני רק... צריך רגע," אמר ג'ון, ואיירין המהמה לאישור באוזנו.

"כמובן," אמר שרלוק, וג'ון ניסה לזהות שמץ אכזבה בקולו אבל לא הצליח. זה הקל עליו.

"למה שלא תתחיל להפשיט את הבלש היקר שלנו בינתיים? אתה יכול לעשות את זה?" ידיה של איירין היו על כתפיו עכשיו, מורידות את חולצתו. ג'ון עצם את עיניו, שאף ונשף מספר פעמים, ואז התאפס על עצמו.

הוא פקח את עיניו, ושרלוק הסתכל עליו במבט כל כך רעב שגרם לו לרצות לנשק אותו שוב ואלוהים, זה היה חדש. הוא לחלח את שפתיו, אמר, "כן, אוקיי," חלוש (מוטו לחיים, בהחלט), והרים את שתי ידיו לכתפיו של שרלוק, שעזר לו והתנער מהז'אקט. איירין עיסתה את כתפיו בזמן שג'ון פתח את כפתורי החולצה של שרלוק בידיים מעט רועדות.

ראשו של שרלוק היה מורכן, ועם כל פיסה חדשה של עור שג'ון חשף הוא נשם מהר יותר. ג'ון כבר ראה את שרלוק בלי חולצה, שום דבר לא היה חדש שם, אבל, ובכן, זה היה שונה. הוא מעולם לא היה כל כך קרוב אל החזה החשוף של שרלוק ומעולם לא היה האחד שהפשיט אותו ומעולם לא נגע ומעולם לא הרבה דברים. בעיקר מעולם לא חשב על שרלוק בקונטקסט סקסואלי. לפחות עד שהסיפור הזה התחיל והנושא עלה. איירין הביאה איתה משב רוח חדש, דבר מה ששרלוק לא חווה, הציגה את שרלוק באור חדש בעיניו של ג'ון. הוא ראה את מוריארטי משיל משרלוק את האנושיות וראה את איירין מכריחה אותו לשלב אותה במשחק ובמבט לאחור, היא צדקה כשאמרה שהוא מקנא.

לבסוף נגמרו הכפתורים בחולצה ושרלוק פשט אותה מעליו, הרים את ראשו ונעל את עיניו על איירין מעבר לכתפו של ג'ון. הוא פתח את מכנסיו והפשיל אותם, צועד החוצה מהם, מה שקירב אותו לג'ון, וג'ון, בקפריזה, הניח את ידיו על חזהו, מריץ אותן עליו. עורו היה נעים יותר משג'ון ציפה, קריר מעט, אבל נעים, ושרלוק רעד קלות כשהן הברישו מעל הפטמות שלו. הוא חזר להסתכל על ג'ון, נשען קדימה כאילו כדי לשאול זה אם בסדר לגעת שוב, וג'ון הנהן, משפיל את מבטו אל הנקודה בה ידו של שרלוק התרוממה כדי לגעת בצלקתו. פתאום הוא היה האחד שנשם מהר יותר. המגע של שרלוק היה כל כך עדין, וג'ון רצה להגיד לו שהוא יכול להיות נחרץ יותר, אבל לא הצליח למצוא את המילים בזמן שידו של שרלוק טיילה מהצלקת שלו אל מרכז החזה, יורדת מטה, מטה, מטה, וג'ון כבר לא נשם מהר יותר. הוא פשוט לא נשם.

"יופי," אמרה איירין, וג'ון חשב שהמצב ממש דפוק כשחיזוק חיובי מדומינטריקס מחרמן אותך.

כן. אוקיי.

ידיה של איירין החליקו על צידי גופו לקו המכנסיים שלו, וג'ון עצם את עיניו בשנית, התרכז באופן בו שני זוגות ידיים משכו את מכנסיו מטה, איטי ומשחרר, ואז באופן בו החלוק של שרלוק על גופה של איירין דגדג את ירכיו החשופות, ואז... ואז באופן בו ידו של שרלוק חפנה את המפשעה שלו.

טים גאן

New member
3.

"שיט," הוא נשם, דוחף כנגדו באינסטינקטיביות. שרלוק הניע את ידו מעלה ומטה מספר פעמים, בבירור יודע לפחות איך עושים את זה, וג'ון שיחרר גניחה חנוקה ונשען אחורה לתוך ידיה של איירין, החזה שלה נוכחות מנחמת כנגד גבו. היא נשקה לצווארו, מצצה עד שג'ון שיחרר קול מביך נוסף, ואז הביאה את שפתיה לאוזנו, שיחקה עם התנוך בין שיניה בזמן ששרלוק הגביר את הלחץ על הזין של ג'ון וזוכרים כשאמרנו שכל הבעיות של ג'ון עומדות להתברר כלא מאוד בעייתיות בקרוב? כן. זו הייתה הנקודה.

"אז," היא פתחה, ידיה מלטפות את חזהו. "אתה רוצה שאני אגרום לו להתחנן בשבילך? כי אני יכולה."

"אני בספק," הגיע קולו של שרלוק, וזה הדבר הראשון שאמר מזה הרבה זמן אז ג'ון הרגיש מחויב לפתוח עיניים ולהסתכל עליו. האישונים שלו היו רחבים, מבטו מזוגג, פיו פעור קמעה. ג'ון לא חשב שאי פעם יראה אותו ככה ויחשוב שזה סקסי אבל הו כמה שהוא טעה.

"קודם תוריד את התחתונים ואז תדבר," השיבה איירין, ושרלוק גיחך בתגובה, נדמה להפוך לנינוח יותר ויותר.

"אותו כלל חל גם עלי?" שאל ג'ון, שמץ חיוך על פניו.

"בוודאי."

אגודליה של איירין הושחלו לתחתוניו. שרלוק, לא מבלי צלילי מחאה מג'ון, הזיז את ידו, ותוך שניות ספורות עמד ג'ון עם ישבנו חשוף לחלוטין. הוא שלף את רגליו מהמכנסיים והתחתונים שהיו סביב קרסוליו ואמר, "ובכן."

וכך הגענו עד הלום.

כשאיירין מפליקה לו בתחת, ג'ון בהחלט לא מוכן לכך. הוא מסתובב אליה ומרים את גבותיו, מקבל, "הייתי חייבת," מחויך בתגובה, ואז שולח יד ומתיר את החלוק שלה, שמיד לאחר מכן מחליק אל הרצפה בקול אוושה. הוא לוקח צעד לקראתה, והיא תופסת בצווארו ומושכת אותו לנשיקה.

"השאלה שלי עדיין עומדת בעינה," היא ממלמלת, נושכת את שפתו התחתונה.

"גם התשובה שלי," מודיע שרלוק מאחוריו, כורך את ידיו סביבו ומצמיד את שפתיו לעיקול צווארו. ו...כן. זה הזין החשוף שלו כנגד גבו התחתון של ג'ון.

מותניו של שרלוק נעות קדימה, נלחצות כנגד ג'ון, ולוקחים לו כמה רגעים להתרגל לאיך שזה מרגיש, לחיכוך היבש, לכך שזין של גבר אחר נמצא בין פלחי ישבנו, פחות או יותר. אבל הוא ממשיך לנשק את איירין, חופן את שדה השמאלי, ולבסוף גם דוחף חזרה. שרלוק מתנשף מאחוריו.

איירין מלטפת את לחיו, ואז מתרחקת מספיק על מנת להכניס את ידה בין שפתיהם ולהניח את אצבעותיה על שפתו התחתונה של ג'ון, שמבין את הרמז ופותח את פיו, נותן לה לדחוף שתיים מהן פנימה. הוא מחליק עליהן את לשונו, מוצץ, מקפיד להישיר את מבטו בזמן שעושה זאת וצופה בעפעפיה של איירין נהיים כבדים יותר ויותר.

ג'ון תופס את מפרק ידה ומושך אותן החוצה, מלקק את כף ידה ביסודיות. איירין מותחת את ידה השנייה ומשרגת את אצבעותיה בשיערו של שרלוק, וג'ון חופן את שדה הימני, מסובב את הפטמה בין אצבעותיו, ואז מחליק את ידו מטה, אל שיער הערווה ואז אל הדגדגן. על פי הגניחה ששרלוק משחרר, ג'ון יכול לנחש כמה חזק היא תופסת בשיער.

הוא מתגרה עם אצבע אחת בין השפתיים, מכניס את הקצה שלה ומיד מוציא, מרגיש כמה רטובה היא, ואיירין לא משפילה את מבטה כשמותניה מגיבות להתגרות שלו.

כשג'ון משחרר את ידה של איירין, היא עוטפת אותה סביב הזין שלו ומתחילה לפמפם באיטיות מתסכלת. "אולי עכשיו תגיד," היא אומרת, קולה מעט גבוה יותר מהרגיל. ג'ון היה קשה וגורה במשך כל כך הרבה זמן וכרגע עומד בדיוק על הגבול בין אני-הולך-לגמור-עכשיו לפאק-עוד וזו נקודה אכזרית להעמיד בה בן אדם. "מה אתה רוצה?"

הוא לא יודע איך יצא באמצע כשכל העניין התחיל מפנטזיה על שני אלה ביחד (לא שהוא מתלונן), אז ג'ון נושך את שפתו התחתונה ומתחיל בקטן. "תתנשקו."

"נשמע לי רק הוגן," מגחך שרלוק.

"אל תתגרה במזל שלך," משיב ג'ון. הוא מפתל את גופו כך שעדיין נמצא ביניהם אבל נותן להם מספיק מקום בשביל לרכון אחד לעבר השנייה, וזה מה שהם עושים.

זה מתחיל בהברשה קלה של השפתיים, וממשיך בלשון המיומנת של איירין שמלקקת את שפתו התחתונה של שרלוק, ומהר מאוד נהיה אחד הדברים הכי סקסיים בהם לג'ון הייתה את הזכות לחזות. בהחלט בחמשת הראשונים שלו, בלי שאלה בכלל. שרלוק עדיין קצת מסורבל אבל ג'ון מוצא זאת מקסים. היד של איירין על הזין שלו עוצרת בדיוק כשהוא מתכוון להגיד לה להפסיק לפני שהוא יגמור. זה מסחרר ומקרקע בו זמנית. זו מכאניקה מסובכת ואין לו מושג איך הם בכלל מצליחים לעמוד ככה אבל הוא כבר מעבר לשלב של לשאול שאלות.

הם מתנתקים באיטיות, פיסה-פיסה מהשפיות של ג'ון שהולכת לעזאזל.

"מה הלאה, קפטן?" איירין פונה אליו, הבעה נכלולית על פניה. ג'ון כמעט ומאבד את היציבה שלו. "אני אגיד לך מה אני הייתי שמחה לראות," היא ממשיכה כשג'ון לא מצליח לענות. "את הפה המהמם הזה שמצץ את האצבעות שלי על הזין שלו." היד של שרלוק שהייתה על כתפו בשביל יציבות מחליקה. ג'ון בולע רוק. "אתה אוהב את זה, אני רואה," איירין מחייכת אל שרלוק.

"א – " ג'ון פותח, מכחכח בגרונו. "אני לא יודע אם – אני – " זה יכול מאוד להיות צעד אחד יותר מדי.

"בסדר, בסדר, תחשוב על זה. בינתיים..." איירין חולפת על פניהם ואז תופסת בידו של שרלוק וגוררת אותו אל הכורסא שלו, דוחפת אותו עליה ומפשקת את רגליו. "ג'ון, תהיה נחמד ותביא לנו קונדום," היא פונה אליו, ואז, אל שרלוק, "אני חושבת שאני הולכת לרכוב עליך."

עכשיו ג'ון בהחלט מאבד את היציבה. הוא כמעט ומועד על הכורסא ממול, מונע זאת עם ידו בזמן. הוא ממלמל, "כן, תשלחו את פשוט העם לעשות את העבודה השחורה," ואז ממהר לעלות במדרגות לחדרו.

הוא פותח את המגירה בשידה ולוקח שלושה קונדומים, ליתר ביטחון.

כשהוא חוזר, איירין מהלכת מצד לצד לפני שרלוק, שעוקב אחריה באישונים רחבים. ג'ון מגיש לה את הקונדומים, מקבל ליטוף בשיער, ואז ניגש לנקודת התצפית האידיאלית: הספה.

איירין מטפסת על שרלוק ומפשקת את רגליה משני צידיו. "אתה רוצה את זה?" היא שואלת. ג'ון לא שומע תשובה ולא רואה הנהון. הוא חושב שהוא יכול לראות את הלב של שרלוק פועם מכאן. הוא תוהה אם יצליח לגמור פעמיים הערב. "שאלתי, אתה רוצה את זה?" חוזרת איירין, טון קולה מעט תקיף, וג'ון מחליט שהוא פשוט יאלץ לקחת את הסיכון כי אין לו סיכוי מול זה.

היא מניחה את הקונדומים על ידית הספה.

"המשחקים שלך לא הולכים לעבוד עלי," אומר שרלוק, אבל הוא נשמע פחות בטוח מבדרך כלל. ידו השמאלית פרוסה על ירכה של איירין, עוטפת כמעט את כולה.

"אנחנו נראה לגבי זה."

טים גאן

New member
4.

בידה הימנית נשענת איירין על גב הכורסא, נראית כמי שעושה הכול כדי להסתיר לג'ון כמה שפחות, ואת ידה השמאלית מחדירה ביניהם, עוטפת אותה סביב הזין של שרלוק ומלטפת את הראש עם האגודל. "מרגיש טוב?" שרלוק בולע רוק. "אני רוצה שתגיד לי איך אתה נוגע בעצמך," היא ממשיכה, וג'ון תופס את מסעד הספה ביד אחת ואת ציפורני היד השנייה משקע בירכו.

שרלוק נראה כמי שמרכז את כל כוחו בלהישיר מבט אל איירין. "מהר, חזק, אני לא רואה את הטעם בלמשוך את זה," הוא אומר במעין התרסה, כאילו הוא מציית רק כדי להגיד את הדבר המעצבן. איירין מחייכת.

"ילד טוב," היא אומרת, ומסתבר שבשרלוק יש עוד את הכוח לגלגל את העיניים. זה כמו לצפות בקרב מוחות. בעצם לא כמו. זה לצפות בקרב מוחות סקסי להחריד. "עכשיו. אתה רוצה את זה?" היא חוזרת, משפשפת את הזין של שרלוק במה שנדמה להיות התגרות. ישנה עווית בפניו של שרלוק, ואז גם המותניים שלו מתעוותות, אבל איירין ממשיכה באותו אופן עדין ואיטי, מעבירה את ידה השנייה לכתפו של שרלוק וממסמרת אותו לכורסא. "אני לא מספיק ברורה?"

ג'ון יורק על כף ידו ועוטף אותה סביב הזין שלו, מתחיל בתנועות ארוכות. הוא בעננים.

"האם. אתה. רוצה. את. זה?"

שרלוק נראה מפורק לחלוטין, סומק מציף את לחייו ואת חזהו, פיו פעור והוא מתנשף, גונח ומתפתל תחת איירין. ואז איירין מושכת את ידה כאילו שרלוק עולה באש ושרלוק נאנק בתסכול איתו ג'ון יכול להזדהות. ג'ון נושך את שפתו התחתונה ועוצר את תנועות ידו.

"אני מחכה," אומרת איירין.

שרלוק מנסה לייצב את נשימתו. ואז, מבעד לשיניים חשוקות, יורה, "כן."

נקודה ראשונה לאיירין.

"יופי," היא מחייכת, מלטפת את פניו של שרלוק ואז מסובבת את ראשו אל ג'ון. "תראה אותו," היא אומרת, וג'ון כל כך מחורמן שמודעות עצמית זה מעבר לו. "הוא הולך לגמור מלראות אותך נדפק." שרלוק מעביר את לשונו על שפתיו, וג'ון בטוח שזה לא היה בכוונה אבל בשם כל הרוחות והשדים. איירין אוספת קונדום אחד. "תמיד אהבת קהל, לא?" היא שואלת וקורעת את העטיפה בשיניה. היא שולפת את הקונדום וזורקת את העטיפה אל הרצפה. שרלוק לא מתיק את מבטו מג'ון כשמהנהן באיטיות.

איירין מגלגלת את הקונדום על הזין של שרלוק והוא מחזיר את מבטו אליה. היא משיבה את ידה למסעד הכורסא, מתרוממת על ברכיה ומכוונת את הזין של שרלוק, ואז שוקעת עליו באיטיות. שרלוק עוצם את עיניו. "לא בדיוק האגרוף שלך, הה?"

ג'ון מניע את ידו בשנית, מעט מהר יותר מקודם. הוא חושב על הפעם הראשונה שלו עם אישה, לורן סקוט בגיל ארבע עשרה, כמה שונה זה היה מהמצב בו שרלוק נמצא כרגע, כמה מאוהב היה אז וכמה מהר זה נגמר, כמה מספק מצא את התערבבות הגופים המגושמת ההיא בתור נער מתבגר, ואז מחליט שעדיף להפסיק לחשוב על זה ומתרכז בסצנה שלפניו.

איירין נעה מעלה ומטה באלגנטיות מעוררת קנאה, מכתיבה קצב משכר שג'ון מעתיק לעצמו, ושרלוק, ראשו שעון על גב הכורסא וצווארו מתוח, מנסה לדחוף לכיוונה בהתאם, מאבד את הקצב לפעמים, אבל לרוב מצליח. הידיים שלו רצות על גופה של איירין כאילו הוא לא בטוח מה לעשות איתן, עד שהיא תופסת באחת מהן ומביאה אותה לשד השמאלי שלה. שרלוק מתעסק איתו בגמלוניות, אבל נראה שהוא תופס מה בערך צריך לעשות.

"כן, בדיוק ככה," מתנשמת איירין.

היא רוכנת קדימה, תופסת בשיערו של שרלוק ומכוונת את פניו לחזה שלה. שרלוק פוקח את עיניו, מסתכל עליה בזמן שתופס פיטמה בין שפתיו ומוצץ.

"כן," הקול של איירין רועד. גם הגוף של ג'ון.

שרלוק נדמה להיות משוחרר יותר עכשיו, נושק לעצם הבריח של איירין בשפתיים פתוחות, מעביר את לשונו על צווארה, מחפש את הנקודה שמוציאה ממנה גניחה ומוצץ אותה. ידה של איירין מתהדקת בשיערו.

ג'ון קרוב קרוב קרוב, מגביר את הקצב של ידו ומהדק את אגרופו סביב הזין שלו, מותניו דוחפות לתוכו ללא שליטה. תנועותיו של שרלוק מבולגנות עכשיו אפילו יותר משהיו, וג'ון מרגיש סימפטיה כלפי מצבו.

איירין מושכת את שרלוק לנשיקה של הרבה שיניים ולשון, וג'ון כמה למגע לפתע, רוצה שוב להיות ביניהם. הוא רוכן קדימה במקומו, מפרקי אצבעותיו מברישים כנגד הבטן שלו. הוא רוצה להגיד להם לעצור באותה רמה בה הוא רוצה לגמור באותה רמה בה הוא רוצה שזה ימשך עוד נצח. רוצה להזכיר להם שהוא שם. הוא אפילו פותח את פיו, אבל אז איירין עוצרת, מצמידה את שרלוק לגב הכורסא ביד אחת ומברישה את שיערה מאחורי אוזנה בשנייה (הוא סתור וארוך וג'ון רוצה להריץ את ידיו בתוכו).

שרלוק נראה לחלוטין מופתע מהמהלך, מותניו מנסות לדחוף מעלה אבל איירין יציבה ולא נותנת לו לזוז.

"מה – אה – " הוא מתנשם. "מה את עושה?"

"מושכת את זה."

שרלוק מפיל את הקונדומים לרצפה ומפרקיו לבנים כשהוא כורך את אצבעותיו סביב ידית הכורסא. הוא מפנה את ראשו לג'ון, כאילו הוא יכול לעזור לו, או כאילו הוא בודק אם ג'ון זכה בגורל טוב יותר ממנו. ג'ון נושך את שפתו התחתונה ועוצר, לוחץ סביב בסיס הזין שלו. הוא מקבל החלטה וקם, מדדה לעברם ונופל בכאב מה על ברכיו לידם. הוא מנגב זיעה ממצחו של שרלוק וקובר את ידו בשיערו. שרלוק עוצם את עיניו ונשען לעבר המגע, שואף נשימות עמוקות דרך אפו. ג'ון נושק לשפתיו ברכות, ושרלוק ממלמל, "הרגשת בודד?"

"קצת," עונה ג'ון. ואז, "אז סקס באמת לא מחריד אותך."

שרלוק מצחקק, צרוד וקטוע ונדמה לג'ון שכל הדם שלו עשה סיבוב בשביל לחזור לזין שלו.

איירין משעינה את ידה על כתפו, רוכנת לעברו. "מה דעתך לעזור לי כאן?" היא שואלת ומחדירה את לשונה לאוזנו, נושכת את האפרכסת.

"בשמחה," הוא משיב, מתרחק מעט משרלוק ומחליק את ידו במורד גופו לנקודה בה הוא ואיירין מתחברים, שערות הערווה של שרלוק מדגדגות את ידו בזמן שהוא מעסה את הדגדגן שלה. ידה מתהדקת סביב כתפו והיא גונחת, חוזרת להניע את מותניה באיטיות.

מהמרחק הזה, הוא יכול לשמוע את הקולות השקטים שיוצאים משרלוק, וג'ון לא באמת יכול לעצור את עצמו יותר. הוא עוטף את ידו סביב הזין שלו ומתחיל לאונן שוב, עוצם את עיניו.

שרלוק מתיישר, הבטן שלו נלחצת כנגד גב ידו של ג'ון באופן לא לחלוטין נוח, ואז אצבעותיו מתחככות באלו של ג'ון כאילו כדי להגיד, "תן לי," וג'ון מקשיב להן, משאיר את ידו על ביטנו של שרלוק.

הם כנראה נשמעים כמו מסיבת הסקס הלוהטת של המאה. הם כנראה מסיבת הסקס הלוהטת של המאה. ג'ון לא מאמין למזל שלו.

טים גאן

New member
5.

עוברים כמה רגעים של שקט יחסי לפני שידו של שרלוק משתרגת בשיערו, מתהדקת, וג'ון עומד – עוד קצת – פאק –

ג'ון משחרר אנקה וגומר ישר על הכורסא היוקרתית של שרלוק, מתמוטט על צידה כך שראשו נח על הידית. המחשבה הראשונה שלו היא: אוקיי. ואחריה: אנחנו נצטרך להעביר פה ניקוי רציני. ואז: אוקיי.

כשהוא יכול לחשוב מספיק בשביל לשים לב לתזוזות של הכורסא, להישען עליה נהיה הרבה פחות נוח. הוא נשכב על הרצפה, בוהה בתקרה ומקשיב לחריקות הכורסא וההתנשמויות של שרלוק ואיירין. החולצה שלו נמצאת בהישג יד וג'ון תופס אותה ומנגב עליה את כף ידו.

כששרלוק משחרר מספר הברות לא ברורות, ג'ון דוחף את עצמו לישיבה בדיוק בזמן לראות אותו גומר בפה פעור וגוף מאובן. הוא נראה כנוע. זה יפהפה.

ג'ון דוחף את עצמו לעמידה ומתמקם מאחורי איירין, כורך את ידיו סביב מותניה ועוזר לה להתרומם מהזין של שרלוק, קובר את פניו בשיערה ודוחף שלוש אצבעות לתוכה.

"תודה," היא אומרת בקול גבוה מהרגיל, לוחצת סביב האצבעות של ג'ון.

לוקחות עוד כמה דחיפות בשילוב האצבעות של שרלוק על הדגדגן שלה לפני שאיירין מצטרפת אליהם בשלווה הפוסט אורגזמית, נופלת אחורה לתוך ידיו של ג'ון. הוא מחזיק אותה בזמן שיורדת משרלוק, נעמדת ומסדרת את שיערה.

"מים, מישהו?" היא שואלת, הולכת לכיוון המטבח.

"כן," אומר שרלוק, ראשו שעון אחורנית וצווארו מתוח באופן שמרטיב את פיו של ג'ון. ג'ון בוהה בו מספר שניות לפני שהוא מהנהן, מבין שאיירין כנראה לא ראתה, ואומר גם הוא כן.

הוא שומע אותה מחפשת כוסות בארון, ואז את הברז נפתח. שרלוק מסיר את הקונדום וזורק אותה אל הרצפה.

"אתה יודע שאתה אוסף את זה אחר כך, כן?" אומר ג'ון.

"המף," משיב שרלוק, מרים את ראשו ומסתכל על ג'ון במבט עצל.

איירין חוזרת, מחזיקה שלוש כוסות במיומנות ניתנת להערכה, ומגישה אותן לג'ון, שלוקח אחת בזהירות. הוא גומע אותה בלגימות גדולות.

איירין מגישה כוס לשרלוק ומתיישבת על ידית הכורסא, משחקת בשיערו.

"לא רע," היא אומרת, לוגמת מהמים. "לא רע בכלל."

"לא רע?" שרלוק מעקם את אפו.

"יחסית לפעם ראשונה," ממשיכה איירין.

"אני חושב שזה היה קצת יותר מ'לא רע'."

"בשבילך, בטוח."

ג'ון מגלגל את עיניו ומתיישב על הכורסא ממול, מניח את הכוס הריקה על השולחן לידו. יש שם כמה מכתבים וג'ון עובר עליהם, חשבונות וברכות לחג המולד.

"איפה אתה מחביא את הסיגריות?" שואלת איירין. ג'ון, מבלי להרים את מבטו מהמכתבים מתחיל לענות בשביל שרלוק.

"הוא לא מעש – "

"בנעל באח."

ג'ון מרים את מבטו. "ברצינות?" הוא שואל, שמץ קל של כעס מתגנב לקולו.

"אני בכנות מופתע שעוד לא מצאת אותן."

"בכנות?"

"ובכן, לא בכנות."

ג'ון מנענע בראשו וחוזר למכתבים. כשהוא מגיע לסוף הערמה ריח סיגריות ממלא את האוויר.

"אז," אומרת איירין. ג'ון מרים את מבטו בשנית. היא שואפת ארוכות מהסיגריה ואז מציעה אותה לשרלוק, שלוקח אותה מבלי להסתכל. "חשבת על זה?"

"על... מה?" הוא מניח את המכתבים בצד.

"הפה שלך, על הזין שלו."

"ל – לא בדיוק היה לי זמן?"

ברצינות, אם היא חושבת שהוא היה מסוגל לחשוב על משהו מלבד מה שהלך מולו היא מצפה להרבה יותר מדי ממנו. ואם היא חושבת שהוא מסוגל לדחוף זין של גבר אחר לפה שלו היא... מצפה להרבה יותר מדי ממנו. כרגע. כן.

"אם לא נוח לך עם זה אני אסתפק גם בהפך."

"כמה אדיב מצידך."

ג'ון מתכווץ בצער כששרלוק לוקח מספר שאכטות עמוקות ומחזיר את הסיגריה לאיירין.

"אני משתדלת," היא אומרת, שואפת, נושפת.

ג'ון מעביר את מבטו בין שרלוק לאיירין. איירין ממשיכה לשחק בשיערו של שרלוק וזה גורם לג'ון לחשוב על הנבלים שמלטפים חתולים פרוותיים בכורסאות עור. שרלוק יושב שרוע על הספה בפישוק איברים, עיניו עצומות, הזין שלו רפוי בין ירכיו. ג'ון לא בטוח איך הוא מרגיש לגבי זה.

"שרלוק?" הוא אומר.

"ממ?"

"אתה בכלל מקשיב?"

"לא במיוחד."

"לפחות אתה כן."

איירין צוחקת, ואז מחליקה את ידה על לחיו של שרלוק אל שפתיו, מניחה את אגודלה על שפתו התחתונה.

"מה אתה אומר, תרצה להשתמש קצת בפה היפהפה הזה שלך?" שרלוק פוקח את עיניו ומתיישר במקומו, מסתכל על איירין. "רק קצת," היא אומרת ומשרבבת את שפתיה בלעג לפרצוף מתחנן. שרלוק מעביר את מבטו לג'ון, ואז פותח את פיו ונותן לאיירין להכניס את אגודלה פנימה. הוא לא מתיק את מבטו מג'ון כשמתחיל למצוץ אותה.

ג'ון... ובכן, זקפה נוספת הערב לא נראית כרעיון מרוחק יותר מדי.

איירין בוהה בשרלוק בשביעות רצון ומעשנת את הסיגריה, ואז שולפת את האגודל בקול פקיעה.

"זו אפשרות," אומר שרלוק, עיניו עדיין נעולות על ג'ון. "מקלחת?" הוא מציע.

זה נגמר בשבר בזכוכית שסביב המקלחת, אבל, טוב, לסיפוק מיני יש מחיר.

סוף.

OKDeSign

New member

לא יכלתי להשאיר את זה ללא תגובה, זה כתוב ממש ממש טוב!

אבל ברצינות

הוטהוטהוטהוט נכוו לי האצבעות ואני ויעל דיברנו על זה אתמול וזה היה כזה "בלאנק בלאנק איי ניד א מומנט" כאילו ברצינות היא ביקשה שלא יהיה אנגסט ולא היה לי מושג מה תעשי ואז מסתבר שסקורצ'ינג פורן הוא אופציה לגיטימית אז אני רוצה שתכתבי את כולו פליז אנד ת'נק יו

L e i a

New member
אההה

ג'יזס אוקיי היקום לא יתן לי לכתוב תגובה מפורטת לעולם. אני יודעת שלקח לי כמעט מיליון שנה להגיב אבל אני מאוהבת בפיק הזה מהיום הראשון ואיירין שלך מושלמת וג'ון שלך כל כך IC אנד איי קאנט. *זורקת עליך את טיילר אוקלי או משהו*

הלכתי לקרוא אותו בפעם ה100 בערך ביי.

למעלה