צריך שמות של בריכות דגים.....

helpmeplz

New member
צריך שמות של בריכות דגים.....

באיזור חדרה, פעם הייתי שם, לא זוכר את הכתובת, זה באחד הקיבוצים באיזור חדרה, אם אפשר טלפון, כתובת או אתר אינטרנט, או כל בריכת דגים אחרת שיש בה הצלחה בימים אלו! תודה מראש, דור.

helpmeplz

New member
מישהו? בריכת דגים כלשהי?

צריך בריכת דגים שיש בה הצלחה בימים אלו... לא חשוב איפה, גם צריך כתובת/טלפון או אתר אינטרנט...

seafox

New member
חבר,תן לאנשים להתעורר,לחזור מהעבודה

מהבצפר...

על הבריכה בגדרה!../images/Emo36.gif

הבריכה שהייתה ליד גדרה (במושב "קדרון") שנקראה "ליד המים" נסגרה לצערי בעבר אהייתי מבלה שם הרבה אך הבריכה נסגרה מטעמים שלא ידועים לי,אך יש בריכת דיג לא רחוק משם (בקיבוץ "תל-שחר") והבריכה בכלל לא רעה יש בה 2 בריכות (לא רעות) אם איני טועה ניתן לדוג שם קרפיונים, מושטים ושפמנונים. הכניסה עולה 15ש"ח אם איני טועה וכמובן משלמים גם על הדגים (לפי ק"ג, אכן תענוג לא זול). יותר מידע על הבריכה בטל שחר ניתן למצוא באתר שלהם: http://www.tal-shahar.co.il/ דייג מוצלח. ביי

helpmeplz

New member
קודם כל הייתי בטל שחר...

בעונה זאת לא נתפסים שם דגים, והאתר לא מעודכן, תודה בכל מקרה, סיפוקס\ אפשר יותר מידע על בריכת הדגים?

helpmeplz

New member
מצטער, טעות שלי זוהרפי בוא,

אפשר טיפה יותר מידה על הבריכה?

zoharfi

New member
הייתי שם לפני מספר שנים...

כדאי אולי שתתקשר לברר מידע עדכני... בזמנו היו שם 4-5 בריכות גדולות, קרפיונים, מושטים, היו מוציאים קרפיונים גדולים, גם שילמת כניסה וגם שילמת על הדגים לפי משקל. המחיר היה זול יותר מהמחיר בשוק בכל מקרה...

סרגוס

New member
ברכות בחדרה........

כן יש כזה דבר יש ברכות ליד התחנת הכח איפה שקיסריה קצת אחרי אבל לא נראה לי שאפאר להיכנס לשם.......

למעלה