צריך שערוריות בשביל "כבוד" ?

• פותח הנושא ori72
  • פורסם בתאריך

ori72

New member
צריך שערוריות בשביל "כבוד" ?

שלום רב ראשית אני רוצה לאמר שזו ההודעה הראשונה שלי כאן הייתי ביום שני במסיבה שנערכה לכבוד הזמיר המדהים הזה עם הקול היחודי והחיוך הכובש. היה בהחלט ערב מהמם ומאוד מאוד מרגש, נהניתי מכל שניה, מהענקת התקליטי זהב, מהשירים המדהימים שלא נמאס לשמוע אותם עוד ועוד, וכמובן מהחיבוק שהיה לי איתו כשהצטלמנו והוא היה כל כך נחמד ואנושי וחייכן. היום בערב 07/06/06 ראיתי את ה"כתבונת" שעשו בגיא פינס על יוסי ומאוד מאוד התאכזבתי זה הכל ? אני ישבתי לידם כשהראיון בוצע ואמנם רוב השאלות של המראיין היו כל כך סתמיות ולא רלוונטיות ומבזות. בכתבה עצמה אצל פינס הוא זכה לאזכור של דקה, אולי דקה וחצי מה צריך לעשות כדי לקבל כתבה נורמלית ? לעשות שערוריות כמו הגב' בוסקילה? או כמו הרבה סלבס אחרים להדחף לכל אירוע ואירוע שקורה במדינה הזו ? רק רכילות ורק השמצות ומר פינס בעצמו שאומר שאף אחד לא מכיר והוא היה צריך לעשות "שעורי בית" כדי לדעת מי זה יוסי אזולאי....וזה מאוד הכעיס אותי כי אם מר פינס יוצא לרגע את הראש שלו מכל הרפש והזוהמה שהוא מחפש כל הזמן אז הוא יוכל לראות כשרונות אדירים כמו יוסי אזולאי, זה שחידש בצורה מהממת את "לאורך הים" של עפרה חזה (עוד זמרת "לא מוכרת" כנראה....) ושיש לו עוד הרבה הרבה שירים מרגשים שנוגעים עמוק בלב... פינס, תתעורר, יוסי אמנם לא עושה פוזות ולא שערוריות ולא נדחף לכל אירוע כמו איזה חסר חיים צמא לתמונה ב"ערב טוב" אבל מסתבר שגם בלי זה הוא הגיע לזהב, ולדעתי זהו כשרון אמיתי, ההוכחה המוחצת שיש כאן זהב טהור ושמו יוסי אזולאי !!! בחור עם נפש מקסימה חיוך כובש וקול שאפשר להתענג עליו ללא סוף המשך ככה יוסי, חולה עליך אורי

אורי, יוסי בנדאם טהור והמוזיקה שלו

והאמנות שלו טהורה בשביל להתלכלך בזבל הזה של הרכילות. בכל הרפש והצהוב הזה ואתה רק מחזק את מה שכתבתי למטה על הכתבות שפורסמו בNRG ומסן. ככה זה.וזה ממש מעצבן. מה שנשאר זה רק לשמוח שהוא הגיע למעמד הכי יפה שהוא כ"כ ראוי לו, שזה הזהב, ולזכור שיש ליוסי בכל הארץ ובעולם אנשים שיודעים להעריך אותו ואת היצירה שלו, ועומדים מאחוריו תמיד.

orianush

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וברוך הבא לפורום

sarit lang

New member
יוסי בן אדם אמיתי ..

וכנראה שקשה לאנשים לקבל את זה...הוא לא משקר שהוא נפרד מאישתו וחזר אליה ונפרד וחזר..וכו, (כמו בוסקילה) בישביל להתפרסם...וזה בעצם מה שעושה את יוסי לבן אדם הכי מיוחד....הוא לא רודף אחרי הפרסום! הוא שר בגלל שזה בא לו מהנשמה ושומעים את זה גם על הקול שלו...! אבל בקטנה..כמו שאריאל אמר.."עברנו את זה"!..נשאר לנו רק לרחם על התקשורת!

אתה צודק בכל מילה!!

"בחור עם נפש מקסימה חיוך כובש וקול שאפשר להתענג עליו ללא סוף"
וכל מילה מיותרת... ברוך הבא!

וואו חח זה מה שיש לי להגיד...

אני מסכימה עם כל מילה ומילה שאמרת... וגיא פינס יכול להמשיך להגיע מה שבא לו בשידורים שלו אבל אני מאמניה ויודעת שיש הרבה אנשים שמאמין ביוסי ויודעים מה הוא ערכו... ולא סתם יוסי הגיע לאן שהוא הגיע (אלבום זהב!!!) ושוב...אני מסכימה באמת עם כל מילה ומילה שכתבת

למעלה