צריך תוכנה או אתר ללימוד מילים

CJNG

New member
אני יכול...

אממ חביבה למדי... יש בה באגים פה ושם, הממשק לא הכי נוח שבעולם, והיא נותנת פירושים אפשריים ולא ממש שאלות אמיתיות... אבל - יש בה את כל המילים ופירושיהן, ונוח לתרגל איתה. בקיצור - חביב, אבל עד שתשננו את כל המילים במילון תפרח נשמתכם. אני מציע אסוציאציות - לכאורה בזבוז זמן עד שזוכרים, אבל אח"כ זוכרים על בטוח... אתם יכולים לתרגל עם התוכנה הזאת...

asili

New member
צריך תוכנה או אתר ללימוד מילים

אני מחפש אזיו תוכנה או אתר שיהיה ניתן לתרגל ולשפר את אוצר המילים בעברית

natalyp

New member
וגם אני...

התוכנה הזו לא מזיקה, בואו נגיד ככה. כשצריך ללמוד כ-ל כ-ך הרבה מילים, כל שינוי מרענן בשיטת הלמידה יכול לעזור! דבר יעיל נוסף בתוכנה הוא אפשרות החיפוש! אפשר לחפש מילים וביטויים במאגר, אם נגיד הייתה לכם מילה לא מוכרת באחד ממבחני התירגול או משהו. בקיצור - מומלץ מאוד לכל המיואשים! (=אוכלוסיית הניגשים לבחינה הפסיכומטרית
)

nsr

New member
יש תוכנה מצויינת

אבל רק מי שלומד בהיי קיו יכול להשיג אותה. קוראים לה BRAIN WASH והיא ממש ממש מצויינת! כשמה כן היא היא שוטפץ לכם את המוח :) אחרי שאתם מסיימים ללמוד עם התוכנה הזו אתם תכירו כל מילה שיש. אז אם יש לכם חבר שלומד בהיי קיו לכו תתרגלו אצלו. בהצלחה!!!

asili

New member
חסרות מילים בתוכנה

כמו אין מילים מהאות ש או ע ועוד כמה שאני לא זוכר זה די מבאס

natalyp

New member
תשובה

יש תוכנה שמורידים מאתר באינטרנט שאני לא זוכרת מהו, לא מצליחה למצוא אותו לתוכנה קוראים "פסיכומטרי מכל מקום", ללימוד אוצר המילים בעיברית.

moran112

New member
ומה עם שיטה?

יש איזשהי דרך ללמוד את המילים בצורה הכי טובה ?

moran112

New member
יש למישהו תשובה?

או שפשוט עוברים מילה ומילה וחורשים?

nsr

New member
יש כאלה

שממציאים כל מיני אסוסיאציות כלומר מעיין סיפור קטן על כל מילה שיעזור להיזכר בפרוש (אני מוצא את זה מיותר ) למשל: אלונטית= מגבת אלונטית נשמע כמו אלונקה שמזכירה פצוע שמזיכר תחבשת שמזכירה מגבת אני לא חושב שזה יעיל לזכור סיפור שלם בשביל מילה אחת

moran112

New member
כן זה גם מה שאני עושה

אבל כשיש כל כך הרבה מילים כל הסיפורים מתבלבלים לי.. ועוד משהו.. אני למשל אם תראה לי מילה אני אזכור את הפירוש שלה אבל אם יתנו לי את הפירוש יהיה לי קשה להיזכר מה המילה אני לא אצטרך לדעת הפוך נכון?

nsr

New member
אההה

אני פשוט ישבתי עם חברים ולמדתי. פשוט ללמוד פירושים בלי הרבה סיפורים. והכי חשוב עם חברים! אם זכרוני אינו מטעני... "אין סכין מתשחזת אלא על ירך חברתה" ואם יש לך את התוכנה של איי קיו brain wash או איך שהיא נקראת. זו ממש תוכנה אדירה! ביי

asili

New member
ילד חורף תפרסם את התשובות

ואם תוכל גם הסברים

למעלה