צריך תשובה קטנה לנושא שמציק לי

M F G

New member
צריך תשובה קטנה לנושא שמציק לי

הסמל של הפטישים של פינק פלויד מה הוא אומר\מסמל ואם יש לינק שמסביר עליו או שמישהו ממכם יסביר לי בקשה זה חשוב... תודה יום שמח!

RoieL

New member
נצל"ש לחובבי הרוק הקלאסי

החלטתי להפסיק להסתפר באוספים שלו ולכבוד היומולדת החלטתי לקנות אלבום של הנדריקס, מה לדעתכם יותר מומלץ, אר יו אקספריינס או אקסיס? את אלקטריק ליידילנד כבר יש לי.

RoieL

New member
להסתפק**

אני לא מספר עם אוספים של ג'ימי הנדריקס.

itaikuskus

New member
שניהם מומלצים באותה מידה

are you experience רווי יותר ב"להיטים", אבל axis:bold as love היא יצירה שלמה יותר. שניהם מאוד מומלצים, שניהם מצוינים.

הראשון

ולהבא, יקירי, אל תנצל"ש שרשורים; זה מונע דיון, והשואל המקורי לא מקבל את התשובה המגיעה לו.

Pete Best

New member
אממ... אם אני לא טועה

יש תנועה ניאו-נאצית שזה הסמל שלה... בערך.. משו כזה-אני לא בטוח (ראיתי פעם איזה אתר שלהם)

זהו סמל "מומצא" של המאייר,

ג'ראלד סקארף. המאייר חיפש דימויים שישדרו פשיזם: מיליטריזם, כוחניות, חוסר הומניות. הפטישים הם הסמל שהוא המציא, בהתאם לרעיון הזה.

Jason2

New member
אגב

הפטיש מזוהה עם המפלגה הקומוניסטית ששלטה בבריה"מ. רוג'ר ווטרס תמך בקומוניזם באיזו תקופה בחייו, אבל אני די בטוח שהוא התנגד לקומוניזם המדכא בתקופתו של סטאלין וגם בתקופה שאחרי.

oneman2

New member
אני דווקא שמעתי

שזה סמל של ארגון פשיסטי בריטי גדול... מי יודע...

לא, הוא איננו כזה

סקארף המציא את הסמל מדמיונו הפורה. אף ארגון בריטי מעולם לא השתמש בסמל הזה. היו שמועות לפני שנתיים שארגון נאצי אמריקאי קיקיוני אימץ את הסמל, לאחרונה.

למעלה