צריך
בנושא הקמת אתר אינטרנט

צריך ../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif בנושא הקמת אתר אינטרנט ../images/Emo70.gif

שלום הייתי מעוניין לפתוח אתר היכרויות באינטרנט והייתי שמח להצעות\עיצו\ביקורות...הכל . הייתי מעוניין לדעת מחירים של הקמת אתרים מסוג זה (הקמה , תחזוק ,...הכל) . קצת פרטים : האתר יהיה עם ממשק די פשוט כמו של האתרים הגדולים , רק בלי אפשרות של הצ'אט live . יהיה בו רק מה שצריך . האתר יהיה בחינם , אין צורך באופציה של גביית כסף . אם אפשר לקבל גם הכוונה לחברות שמתעסקות בזה או לקוד מוכן כבר – של אתרים כאלו , זה יהיה מעולה . כמו כן , תוכנית עסקית לדוגמא , תהיה די מועילה . תודה

Itzik RDVC

New member
לדעתי התחום ממש רווי

התחום הזה כבר רווי מאוד. לכן לפני שעושים את זה צריך לשאול את עצמך שאלות כמו: 1. מה אני מביא מיוחד שאנשים דווקה ירצו לבוא לאתר שלי. 2. האם אני הולך ראש וראש עם אתרים מובילים (ואז צריך ים של כסף לפרסום ויסי ציבור) או מחפש נישה מיוחדת שלא מטופלת היום. 3. האם אפשר לחיות רק מפרסומות ואנשים נרשמים חינם או לקחת סכום גבוהה מהגולש ולתת לו שרוים נוספים וכו. בכל תחום רווי הכניסה היא קשה מאוד ובעלת עלויות גבוהות באופן יחסי. כמובן שעדיין אפשר להצליח, אבל לרוב רק חברות בעלות משאבים כספים גדולים מצליחות להכנס לשוק רווי. בכל מקרה בהצלחה, ומומלץ לעשות תוכנית עסקית אמיתית ובלי הנחות בכדי לראות האם באמת אפשר לעשות כסף מהעסק. בהצלחה.

למעלה