צריכה אנשים יצירתיםם =]

adaroosh

New member
צריכה אנשים יצירתיםם =]

היי אנשים =] אני צריכה רעיון לפעולה קצת שונה. אני והמדריכה שאיתי החלטנו לעשות פעולה מיוחדת לקראת הסיום [פעולה לפני אחרונה] שתמשוך את כולם להגיע. החלטנו ללכת על פעולת הוואי- כדי שנכניס אותם לאט לאט לחופש ולקיץ.. עכשיו אני צריכה לחשוב על התוכן של הפעולה, כל מיני משחקים ודברים מגניביים שקשורים כדי שהיא תהיה באמת טובה.. חשבנו להתחיל אותה כשהחניכים נכנסים למועדון ויש מוזיקה הוואית כזאת ואנחנו מחלקות להם שרשראות עם ממתקים... אם למישו יש רעיונות אני אשמח לשמוע...=] טנקס:]

הדר יקרה

שמחה שחזרת רלינו
נשמח אם תשארי כאן איתנו ותעזרי לנו להקים מרכז הדרכה וירטואלי כדי שיעזור לכולכם בהכנת פעולת (שימי לב על דפי הפורום) ולענייננו:
פעולה לכיתות ד' בסגנון הוואי... חוץ ממה שהתחלת לעשות להם, *את יכולה לחלק שרשראות הוואיי, *לתת לבנות להכין ריקוד יפה ולהכין להן מקרפים חצאיות של נערות הוואי *לשחק עם כל הקבוצה כדור יד (כמו על החופים בהוואי) או/ו להכין להם משמניות בריסטול גלשנים והם צריכים לקשט לעצמם את הגלשנים. *להכין להם משקה לימונדה ולהגיש אותו בכוסות עם פלח לימון חתוך עליו. *לעשות מסיבת ריקודים קטנה במידה והפעולה אינה בנושא הוואי...
את יכולה לעשות להם מסיבת קריוקי + משחקי לא נפסיק לשיר (תחרויות בין הבנים לבנות) + ואם אין לך קריוקי אפשר גם שירה בציבור עם שירי קיץ.
פעולה בנושא מחנאות עם אש לילה (אם אפשר), להכין יחד אוכל בחוץ כמו (סלט ירקות/פירות), פלאפלים, על האש ועוד ואז לשבת לאכול יחד ולדבר על כל השנה.
אפשר להכין איתם יחד ארוחת סיום: מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה אחראית להכין משהו (במהלך הפעולה)- כדורי שוקולד, סלט פירות, מיץ טבעי, ולחתוך אבטיח ולסדר יפה בתוך צלחת, עוגיות ממרציפן, יהיו כאלה שיצבו שולחן יפה מכלים חד פעמי, עוגת בסקוויטים ועוד... ואחרי שכולם סיימו כולם הולכים לרחוץ ידיים ולהתארגן לארוחה, עד שהם עושים את זה אתן תוסיפו נרות ושמו מוסיקת רקע נעימה ותכניסו את כולם יחד לארוחה מסכמת שנה. בהצלחה

adaroosh

New member
תודה רבה..

שמחה שגיליתי את הפורום הזה הוא ממש עוזר לי =]

../images/Emo13.gif גם הפורום הזה שמח שאת חלק ממנו

והוא עוד יותר ישמח אם תהיי פעילה בו ותעזרי לנו להפוך אותו למרכז וירטואלי ארצי. בהצלחה

למעלה