צריכה אקורדים! דחוף!!!

wild flowers

New member
צריכה אקורדים! דחוף!!!

היי, אני חדשה פה... ואני צריכה עזרה דחוף!!! אני צריכה אקורדים של "אינטרקום" של שייגעצ! תודה לכל מי שיעזור! ענבר.

בבקשה

פתיח - G|D|EM7|C EM AM וחוזר חלילה [משמאל לימין] בתים - G|D|EM|C "הייתי מציע לך לנסוע איתי.." - D|C|D פזמון- G|D|C|D סוף פזמון - C|EM|Fmaj7 וחוזר חלילה

סקוויד

New member
G D Em C

ואם אנלא טועה ב-C בבתים חצי עושים C מלא ואז חצי משחררים את האצבע הראשונה חוצמזה ש...שמעת על mp3music.co.il כנסי לשם

את מה שהבאתי

לקחתי מאתר "אקורדיון" שנסגר פעם, זה נשמע מאוד מדויק וגם כשהייתי בבארבי - נדבקתי לגיטרה של יובל בשיר הזה..ואלו בדיוק האקורדים

../images/Emo121.gifסתם משו שעניין אותי

רק לי יש קצת בעיה לזהות את הפריטה המדויקת ואת המעברים המדויקים בשירים? נגיד כמו עכשיו שמישו נתן אקורדים מסוימים.. רק אני נתקל בבעיה קלה לקחת אותם וישר לנגן מדויק? כי אני לא ממש יודע את הפריטה או איפה בדיוק המעברי אקורדים.. טוב נו אני עייף.. כנראה שאם אני אקשיב טוב טוב לשיר אני אצליח להבין
לילה טוב

חצילע

New member
אמ אני עושה את זה לפי השמיעה...

לפי הקצב של השיר ומה שנשמע לך :)

זה תלוי במה אתה רוצה בדיוק

אם סתם לנגן לחבר'ה, לא משנה איך תפרוט.. אם אתה רוצה את השיר במדויק - פשוט תקשיב טוב טוב לשיר כמה פעמים ותזהה את הפריטה, היא לא קשה. בקשר למעברים..אקורד שתחום בשני קווים כדוגמת
מציין 4 תיבות. ובעיקרון, כול מה שתחום בשני הקווים הללו מסמן 4 תיבות, כלומר אם תחומים שלושה - מנגנים כול אחד מהם בתוך ה-4 תיבות המסוימות, ולא כול אחד בתור פריטה שלמה של 4. תקשיב לשיר, לא צריך הרבה מיומנות בשביל להתאים את האקורדים שכתבתי.

../images/Emo121.gifעכשיו כבר מובן לי

סתם כנראה הייתי עייף ואולי היה לי קצת משעמם. זאת גם שאלה די טיפשית=] כי איך מנגנים שיר אם לא לפי הקצב שלו, ואיך אם לא משמיעה?
הבעיה שנקרע לי סי בחשמלית.. ועל הקלאסית פחות כיף/קל/נוח לנגן שירים באקורדים. אבל זה אימון טוב אז לא נורא..

סקוויד

New member
מההההה ../images/Emo12.gif

יישמע מוזר להרבה אנשים, באמת אנשים התפלאו שאמרתי להם..אבל... אני פשוט הכי אוהבת את הקלאסית...
יותר מכל גיטרה אחרת... ואח"כ באס

../images/Emo121.gifאני גם אוהב נורא את הקלאסית

שלי (אדמירה פלמנקו) כי אני גם לומד קלאסית... אבל סתם לחרטט אקורדים יותר נחמד לי על החשמלית

למעלה