צריכה את דעתכם דחוף!!

דנה406

New member
צריכה את דעתכם דחוף!!

אני מכינה פרוייקט מסויים לאנגלית על רוצחים סידרתיים (כן, אני יודעת לא נושא מבוקש לפרוייקט באנגלית, אבל אני התלהבתי) :) אני צריכה את דעתכם בנושא מסויים שהוא מה כ"כ מרתק אתכם בסירטי אימה, למה אתם כ"כ אוהבים לצפות בהם? אני אשמח מאוד אם תענו לי זה חשוב לי מאוד ולא חייבים תגובה ארוכה או משהו כזה בקצרה ולעניין !! תודה למי שיענה:)

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif מממ....מעניין :)

אם את הולכת בקטע של דמויות אמיתיות- אז ללא ספק תעשי על ג'ק המרטש!! אבל אם את זורמת עם הדימיון, יש לנו הרבה כוכבים, פרדי
למשל...ג'ייסון..ועוד רבים וטובים.

ע ד י ד ע

New member
אותי:

אני אוהבת לראות סרטי אימה עם מין חידה כזאת.. זה מרתק אותי לחשוב כל פעם, למה היא עשתה את זה? מי רוצה לנקום במי? וככה, לפענח.. חוץ מזה שאני אוהבת לצחוק בסרטים כמו "הצעקה" בגלל שתישמו לב שתמיד שהפסיכו יטריד את הדמות, היא תברח לקומה למעלה! כאילו, את מפגרת?! תברחי החוצה ותזעיקי עזרה [?!] וגם, תמיד היא תשמע רעשים והיא תצא לברר מי זה, ואז כידוע לכולנו היא תישחט ויום למחרת ימצאו את האברים שלה..אוי, זה הכי ידוע! קצת חרגתי מהנושא..אבל הבנת אותי

לירן 22

New member
נכון ולא נכון

נכון צעקה יש בו קטעים מצחיקים אבל אם תשמעי רעש בבית יש תברחי..וחוץ מזה שרוצח רודף אחרייך לא בדיוק חושבים בהגיון!!

אנזימים

New member
תטיילי שם..

אחרי שממלאים את המבחן מגיעים למאגר מידע על כל מיני רוצחים- http://thisisacryforhelp.com/quiz/killers/quiz2.html

avshalomariel

New member
זה טוב לי לאולוקוס...

סתם.. בגלל שאני דפוק בשכל שאוהב לגרום לעצמו לסבול

scoobysnax

New member
הממ..

אני מניח שזה כדי למלא איזה יצר לא מודע של אלימות XD או כי זה פשוט הסרטים הכי טובים
סרטים שאפילו אם אנחנו בערך באותו מקום כל הסרט *מישהו אמר קיוב?*, זה עדיין מרתק, ולאיודע, זה פשוט טוב. אגב אחלה רעיון לעבודה באנגלית..

BrightDarkness

New member
רוצח באמת מענין זה פרדי..

ומה שאני אוהבת בסרטי אימה..אני אוהבת שזה מותח ומפחיד ומעל לכל דמיון :).

milkshakit

New member
../images/Emo55.gif הממ..

כי הסרטים באמת טובים, והסיפורים נורא מרתקים ומעניינים. חוץ מזה אני אוהבת לראות כל פעם מפלצת/שד/רוצח אחרים, שונים אחד מהשני. גם לפחד אני אוהבת (נשמע מוזר), למרות שלא מצאתי עדיין ת'סרט שיפחיד אותי באמת.

Spiritfall

New member
הרגשת הפחד.

סרטי מתח במיוחד. הם תעלומה, וזה ממש כיף לנסות לגלות את הפואנטה. אפילו שאת רוב הסרטים [הטובים מסרטי המתח] הסוף בדרך כלל לא צפוי..

למעלה