צריכה את דעתכם

Dood1000

New member
הם ממש לא סגורים על עצמם בדילים...

בקישור השני, הם כתבו דור שני (שהוא ממש "ענתיקה") והראו תמונה של הדור השלישי (שסביר להניח שלזה הם מתכוונים). בכל מקרה אני ממליץ לך לא ללכת על אף אחד מהם בגלל הדגמים המיושנים, ובאותו מחיר (אפילו קצת פחות) לקנות את האייפוד מיני החדש יותר.

In Limbo

New member
האייפוד מיני לא מספיק גדול בשבילי

אני רוצה 20 ג'יגה לפחות או 15 ג'יגה.. אתה ממליץ על מקומות באינטרנט או באיזור המרכז שנותנים מחירים טובים על אייפוד? ראיתי בhandy בדיזינגוף סנטר בת"א שמוכרים את ה15 ג'יגה ב1600 ש"ח בערך. מה דעתכם?

mmad il

New member
אייפוד 15 ג'יגה יש רק דור שלשי

הייתי ממליץ לקנות בידע ב1500 שקל, אבל אני רואה שהם הפסיקו למכור את ה-15 ג'יגה

In Limbo

New member
אני בחורה בפעם האלף..

זה קצת מעצבן, כי אני אפילו כותבת בלשון נקבה אז למה לענות לי בלשון זכר כל הזמן?...
ואני לא מבינה שומדבר בדורות וזה גם לא משנה לי כ"כ.

Antigo

New member
מצטער

כדאי שקצת תראי על הדורות, כי זה כן אמור לשנות (יש הבדלים רציניים). אני מוכר אי-פוד דור שלישי 20 ג'יגה חדש לגמרי, אם את מעוניינת.

In Limbo

New member
למה אתה מוכר אותו?

ומה ההבדלים הרציניים האלה מבחינת מוזיקה? (לא מעניין אותי דברים כמו סולייטר ותוכנות מסביב) ובכמה אתה מוכר אותו?

weird dust

New member
בעיקרון אין ממש הבדל

יש שיפור חיי בטריה יש שיפור של שימוש בלי כפתורים אלא רק גלגלת שבה נימצאים הכפתורים עידכון גירסה לגירסה טובה יותר ויש עוד דברים שאני לא בטוח כמה הם חשובים למ שלא מבין בעיקרון השיפור הגדול הוא בשיפור חיי סוללה. אם תחליטי לקנות את היד השניה ממי שכאן מנסה למכור (ואני בעד) תנסי לבדוק כמה זמן אחריות וכחי בחשבון שהיא לא חדשה וזה אומר שהיא כניראה תפוג בפרק זמן יותר קצר מהיד הראשונה. (בעיקרון המחיר שהצגת באתרים זה המחיר שאמור להיות)

Antigo

New member
זה לא ממש יד שניה

אף פעם לא השתמשתי בזה. אם את רוצה לדעת למה אני מוכר את זה תקראי בהודעה הזאת, פרסמתי אותה לפני כמה ימים. ההבדל העיקרי הוא באמת בזמן סוללה (בדור השלישי זה עד 8 שעות וברביעי עד 12, יש עוד הבדלים, את יכולה לקרוא בטור הימני באתר של אפל, כל מה שלדי כתוב new מן הסתם חדש בדור הרביעי
)

weird dust

New member
לא שמתי לב אילו דורות אלו

אבל אני חצי ישן כרגע כשגור כלבים מנסה לשגע אותי, מצטער. (והתמונה לעולם לא מחייבת, ובכלל הכתוב שלהם בעייתי) בכל מקרה האחריות היא של החברה עצמה לנטרוניקס ואני לא ממש מכיר אותה ואני לא יודע אם האחריות דומה לזאת של אפל ואם היא שווה. תבדקי בשקם אלקטריק, הם אמורים להיות הכי זולים כשהסניף הזול ביותר שלהם הוא באילת ומנסיון שלי באילת הם לא מבינים כלום ככה ש15 ג'יגה זה דור שלישי ולכן אין סיכוי שהוא שיא החדישות ולכן זה יהיה שיקול שלך - מחיר מול חדישות. המוצר עצמו הוא מוצר טוב כמו כל אי פוד.

In Limbo

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

גם באתר של שקם אלקטריק הם זולים? דור שלישי או רביעי, זה ממש לא משנה לי. אני רוצה אייפוד עם 15 ג'יגה ושיעבוד טוב מבחינת מוזיקה.

למעלה