צריכה את המלצותייכן :)

צריכה את המלצותייכן :)

בשעה טובה,בחודש הבא,אני מצטרפת לשורותיו של צבא ההגנה לישראל :) לפי מה שהבנתי,צה"ל לא ממש בעד לקים במגוון צבעים,ולכן יש הגבלה ממש חמורה על הלק שהחיילת תוכל ללבוש בהיותה על מדים. בקיצור,אני לא אוכל להשתגע עם צבעים כמו שאני עושה עכשיו. מותר יהיה לי לבחור בוורודים בהירים (כשאני אומרת בהירים,אני מתכוונת לממש ממש בהירים) או שקוף. אתמול קניתי ורוד בהיר מאוד של שיק(מס' 251,מישהי מכירה?),שניסיתי עכשיו. והוא יפה מאוד לדעתי..(אנסה להלעות תמונה בהמשך) אבל הגעתי למסקנה שאני לא מכירה מספיק וורודים כאלה.. ולמרות שזה מצומצם מאוד,אני כן רוצה שיהיה לי מגוון שישמח את ליבי בימים בהם השביזות תעביר לי את החיוך מהפנים. אשמח להמלצותייכן :) שתהיה שבת שלום,ותודה רבה :)

JAP Noa

New member
בתור חיילת..../images/Emo195.gif

קודם כל - תופתעי עד כמה אפשר להשתגע עם התתי גוונים הורודים שמותר. לי יש כמה גוונים של לקים שאני מחליפה כל שבוע לצבא. הפקודה אומרת ש - 76. חיילת, הלובשת מדים, לא תצבע את ציפרני ידיה ואת ציפרני רגליה, אלא בלק שקוף, בלק ורוד בהיר או בלק לבן בהיר. אז ככה.. קודם כל - עם הזמן בא הניסיון ואני כבר למדתי שאם הורוד שלך טיפה חורג מגבולות הורוד אז לא קורה כלום..לא כדאי להסתכן בזה בקורס ואת גם צריכה ללמוד להכיר את איפה שאת משרתת אבל בבסיס שלי אם את מתחמקת מהמשקי משמעת אז אין בעייה להסתובב גם עם לק סגול זוהר. אז אמנם סגול זוהר אני לא שמה לבסיס אבל.. Orly Girly - הוא בהיר ומנצנץ ואת יכולה לשים 3 שכבות ואז הוא אטום או שכבה אחת ואז הוא לא. ESSIE - need A Vacation - אני מתה עליו. הוא ורוד פסטל אטום ומושלם. ESSIE - Pink Lemonade & Pinl Daimond - שניהם ממש יפים. סאלי הנסן - סטרוברי אייסינג - אם את שמה שכבה אחת שלו הוא תקני, אם תשימי יותר מאחת אז לא אבל תכל'ס זה לא כזה נורא ולא כזה שמים לב. קרליין - 372. ורוד בהיר אטום עם נצנצים. הוא ממש ברבי כזה. קרליין - הורדתי ממנו את המדבקה, אבל הוא בצבע פנינה חצי שקוף. חפשי בסופרפארם יש לקרליין בערך אחד כזה. לייף - 236, 231. שניהם לקים מנצנצים, אחד בגוון לבן ואחד בגוון ורדרד. ואחד של ביוטיקר גם לבן חצי שקוף, סוג של פנינה, עם נצנצים. כל הלקים שכתבתי לך פה הם תקניים, ואין שום סיבה שמישהו יגיד לך משהו עליהם. בהצלחה בצבא! מתי את מתגייסת?

תודה רבה מקסימה :)

עזרת לי! תגידי..אם כתוב שאפשר לבן,זה אומר שפרנץ' זה תקני? אני מתגייסת בחודש הבא,19.8.. האמת,אני בשוק שזה כזה קרוב. :) מתי התגייסת? ומה התפקיד שלך? :)

Marble Arch

New member
פרנץ' זה לא תקני

כי בסדיר מותר לצבוע את הציפורן בצבע אחד בלבד... אבל יש מה שנקרא "פרנץ' צבאי" שהחלק הלבן הוא בצבע שמנת ולא לבן טיפקס.. יותר יפה בעיניי.. תכלס גם לי אף פעם לא העירו על פרנץ', אבל כמו שנועה אמרה, בטירונות ובקורס עדיף לא להסתכן כי הם מחפשים אותך על שטויות (אצלנו בכייף יכלת לקבל שעה ביציאה אם שמת עפרון שחור בטירונות...).

אני מאמינה שגם בקורס שלי יקפידו..

לפי מה ששמעתי מחברות שעשו את הקורס, יש משמעת מטורפת. מקפידים על כל שטות ומציפים בשעות ביציאה. אני אהיה מכוערת לכל תקופת הטירונות והקורס,לא נורא :) האמת,שעד לפני חודשיים בערך אני הייתי כוססת את הציפורניים שלי בטירוף. תמיד אהבתי לקים,אבל לא יכולתי להשתמש בהם כי לא היו לי ציפרוניים. מאז שהפסקתי ישלי ציפורניים ארוכות,שלאט לאט מבריאות את עצמן,ומאז אני מכורה! אז תמיד יש את הרגע בו אני כמעט מתפתה לכסוס,ולכן חשוב לי כן לטפח אותן ולמצוא לקים שיהיו לי טובים לצבא,כי זה יעודד אותי לשמור על הציפורניים שלי :) והאמת,יש לי אוסף לא קטן של לקים יחסית לאחת שכססה ציפורניים עד לא מזמן.

JAP Noa

New member
בבקשה../images/Emo23.gif

פרנץ' זה לא תקני, ולמען האמת זה גם מממש בולט על הציפורניים ככה שזה לא הייתי ממליצה בכל מקרה. אני התגייסתי לפני כמעט שנתיים, ואני מאבחנת מדעי ההתנהגות.

:)

כן,אני אוותר על פרנץ'.. נישאר עם וורודים ושקופים. וואו,אז את משתחררת בקרוב? ו..את נהנת בתפקיד? הוא הופיע לי במנילה,והיה במקום ה4 שלי אני חושבת.

JAP Noa

New member
כן, אני משתחררת עוד מעט..

ואני נהנית? זה שאלה מורכבת חחח. מעניין לי, מאתגר לי, אני תורמת. נהנית זו מילה קצת בעייתית בהקשר של צבא, כי כשאתה טוחן עבודה אתה לא תמיד נהנה. אבל רוב הזמן גם ממש כיף לי אז כן, אני נהנית.
יש לו מלא ייחודים שלמלא תפקידים אחרים אין, והוא ממש אני ועזר לי ונתן לי כלכך הרבה כלים לחיים. בעיקר פרופורציות ודרך אחרת להסתכל על הסביבה. עד שהתגייסתי הייתי מפונקת וצפונית. היום, אני מקווה לפחות, אני הרבה פחות מפונקת והרבה פחות צפונית. את הולכת להיות מפקצ"ית הו"ד לא? תהניייייי!! תראי את כן המפקדת, זה זריקות מוטיבציה ובכלל סדרה מדהימה.

משמח לשמוע שעברת תהליך בזמן השירות..

כן,הולכת להיות מפק"צית הו"ד. תודה רבה! אני אשתדל :) ראיתי כן המפקדת,כבר מזמן. כשזה רק יצא. והאמת,שכשראיתי את זה ממש רציתי את התפקיד הזה,ואז כשהגיע הזמן של המיונים שכחתי ממנו. מדהים איך זה התגלגל לזה שקיבלתי את זה בסוף :) אני במוטיבציה מטורפת,ממש מתרגשת וממש מרוצה. ויהיה בסדר! חח תהני במה שנשאר לך בצבא!

JAP Noa

New member
כולם עוברים תהליך..

אולי חוץ ממש"קי ממטרות
וכן זה תפקיד מדהים שלדעתי אין הרבה כמוהו בצבא מבחינת תחושת השליחות. את רוצה מחווה אלון וחוות השומר בטח, לא?

חח מש"ק ממטרות..זה לא נפצה?

זה או חוותה שומר או מחווה אלון. אין עוד אופציות :) וכמובן שלא משנה לי מי מהם אני אקבל..

angell4

New member
קודם כל שיהיה בהצלחה../images/Emo195.gif

הצבא זו אחת מהתקופות היותר מיוחדות בחיים, תהני מימנה כמה שאפשר! בנוגע ללקים, קודם כל בטירונות ובקורס תשתדלי באמת ללכת על מה שמותר כי הכל יותר קפדני וחבל לקבל עונש בגלל צבע לק. בסדיר זה קצת שונה ותלוי בבסיס שלך, ברס"ר משמעת ובכמות המ"צ. אני לדוגמא שירתתי כמה חודשים במקום קטן שם הרס"ר היה עושה כל יום מסדר ואפילו בודק את הציפורניים של הבנות!! אז הכל יחסי. מותר צבע אחיד: שקוף לבן או ורוד בהיר. את יכולה לגוון עם מדבקה קטנה (ממש חמוד על לק ורוד או שקוף) ובטח לא ישימו לב
לשים מעל נצנצים או לעשות פרנץ עדין מאוד שיהיה קשה מאוד לשים לב אליו (בלי לבן טיפקס). והכי חשוב בסופ"ש להשתולל עם צבעים מיוחדים!!!!

angell4

New member
תלוי איזה

לי יש כמה קטנטנות שבקושי רואים למעלה השני משמאל פרחים ופרפרים לבנים וגם הפרחים הלבנים למטה הראשון משמאל

JAP Noa

New member
אבל זה עדיין בולט..

תאמיני לי שאם מ.צ מצליחים לראות פרנץ', שתכלס זה כולה פס לבנבן ויש אנשים שזה כמעט בצבע של הציפורן שלהם, אז את זה בטוח ייראו. לא חבל להסתבך? מדבקות, קישוטים, לקים זוהרים ושאר ירקות אפשר לשים בסופ"שים.

צונית

New member
באמת?

אסור פרנץ' בצבא?? הלכתי ככה שנתיים ומעולם לא אמרו לי מילה... גם זה נופל בדיוק על ההגדרה של ורוד בהיר ולבן בהיר... רק שזה יחד ולא כל אחד לחוד

גם אני תהיתי..

אבל אז חשבתי שבטח אסור בגלל שהצבע לא אחיד על כל הציפורן. ז"א..מותר לבן,אבל על כל הציפורן,ומותר ורוד,אבל על כל הציפורן.. בלי קשר,הציפורניים שלך יפות,והפרנץ' עדין ומוצלח :)

תודה רבה :)

אני מאמינה שאהנה,למרות שהולך להיות קשה!! בטירונות ובקורס אני לא אשחק משחקים.. אבל נראה לי שגם בזמן השירות לא תהיה לי את האפשרות. אני הולכת להיות מפקדת,ובמקרה שלי לא מפקדת רגילה. ולכן אני אצטרך להוות דוגמא אישית 24/7. זה אומר שאני ממש צריכה לעבוד לפי הכללים כל הזמן.. ורודים ולבנים זה בסדר..לפחות מותר את זה. הם יכלו להחליט שאסור הכל,ואז הייתי מתבאסת. אז..כל הציפורן לבן אני לא חושבת שיעשה לי את זה. אבל יש מלא ורודים ממש נחמדים,ולפעמים גם שקופים זה ממש נחמד. העיקר שישאיר את הציפורן מטופחת ושיעשה טוב על הלב :) אני אלך לפשוט על החנויות שמחזיקות לקים ולעשות לי אוסף קטן של וורודים בהירים (;

PeachGirl

New member
אוחח תפוז מעפן!

את יכולה בנוסף גם לשים בסופ"ש (תלוי כמובן ביציאות) ולהוריד במוצ"ש... הרבה עושות את זה

למעלה