צריכה את המלצתכם

ללי26

New member
צריכה את המלצתכם

אני מתחתנת בחודש הבא ולסופ"ש של החתונה אני והחבר שלי מעוניינים בצימר בצפון איפה שהוא. מישהו יכול להמליץ על משהו נחמד ורומנטי?

ShirShir

New member
מזל טוב!!!!!!!!../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

המלצה - צימרים רומנטיים באמירים

ללי26

New member
תודה רבה...

אבל את אמירים אני מכירה ופחות אוהבת... יש לך המלצות נוספות?

ה דרומי

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo57.gif מצורף קישור

מאתר הפסגה לראות להתרשם ו|
\
צלצלו ובררו
ושוב
.

Tiaya

New member
מומלץ במיוחד -

"בת הרים" במתת.צימר מדהיייייייייים. ובעל המקום פשוט מתוק. תמונות את יכולה לראות באתר הפיסגה בקישור מעלי.. אה ומזל"ט ד"א...:)

בלבי

New member
אמנון, אתה יכול קצת לפרט ?

שמעתי על המקום. הבנתי שהוא מאוד קרוב לים, ושהסוויטות מהממות. יצא לך להיות או לראות את המקום ?? אני שוקלת להזמין שם חופשה, ומאוד רוצה לשמוע ממישהו שהיה. תודה.

ובכן....

הייתי במקום פעמים רבות. לעניות דעתי יש מעט מאד מקומות בארץ באיכות שכזו. איכות כוונתי להשקעה בחדרים, בסביבה, בשירות ובתחושת הניתוק מהסביבה כשבינך לבין הים חוצצצת בריכת השחיה וחול הים.... חדרים מאובזרים לעילא ולעילא, ארוחות הבוקר חלומיות ואין חשק לצאת מהבית.... המרחק לים - 200 מטר ולטיול חוף אין יותר מזה. השקיעות שם מופלאות בעיקר על הערסלים או על הכורסאות שסביב הבריכה. לא תצטערי...

בלבי

New member
מצויין !

תודה על הפירוט
נשמע מדהים ! היום היתה לי שיחה ארוכה ו"מתחקרת" עם מישהי מקסימה מהצוות שם, וקיבלתי מידע מקיף ביותר על כל אחת מהסוויטות שם (ונוס, גאיה, אקו ואיה), וכעת לאחר קריאת חוות דעתך, אין לי ספק כי המקום הקסום הזה בול תפור למידותיי
מממ... תאריכים כבר שוריינו ליומולדת של הבעל!

בלבי

New member
מבטיחה למסור ../images/Emo13.gif

אם כי יש עוד קצת זמן (שריינתי מקומות חצי שנה מראש
) הרבה לפני עוד נספיק לחגוג את יום הולדתי בצימר שווה במיוחד (באפריל)

lavendula

New member
באמת נראה לי בחירה עוד יותר מוצלחת

מהקודמת
, למרות שגם הקודמת הייתה טובה...

בלבי

New member
נשמה, זה בנוסף לקודמת !

באפריל אני חוגגת יומולדת שלי ! התכניות לא השתנו. שריינתי את גאייה ליומולדת של הבעל ! (עוד מלא זמן) כיוון ויש שם רק 4 סוויטות ואני רוצה אחת מאוד ספציפית, צריך להזמין הרבה זמן מראש (יש להם כבר הזמנות לאוקטובר!)

lavendula

New member
סליחה! ת'בלבלתי (ההורמונים...)

זה מתאים לחורף? המחירים כפי שמפורסם באתר?

בלבי

New member
לדעתי זה פחות מתאים לחורף

המקום יושב כמעט על הים, יש חוף כמעט פרטי למקום. יש גם ברכה בחוץ. יש ג'קוזי ענקי בחוץ (בנוסף לזה שבחדרים). חבל לפספס את כל הכייף שבחוץ. לדעתי אידיאלי להגיע בעונות מעבר (אביב/סתיו), מזג האויר אז פשוט נעים. אני אישית לא אוהבת את החום והלחות של שיא הקיץ, מן הסתם ארצה להיות כל הזמן במזגן
אבל כל אחד ושיקוליו הוא. וכן, המחירים הם כפי שמפורסם באתר. המחיר שפורסם הוא ללילה, סוף שבוע זה כמובן שני לילות. חופשה זולה, אה ?

למעלה