צריכה את העצה שלכם

צריכה את העצה שלכם

אני גרה בעיר הכי מסריחה בעולם פשוט אין בה לאן לצאת!!!! וכשאני רוצה לצאת בלילות ההורים לא נותנים לי אני כבר בת 16 ואני ילדה שלא עושה בעיות נגיד לצאת מהעיר לעיר שלידה הם לא נותנים לי (בלילה) ומועדונים שרחוקים ממנה הם גם לא נותנים לי (כמו ת"א) הם לא מבינים שאני בת 16 והם חושבים שאני איזה תינוקת בחיתולים עם הגבלת זמן בימים שיש לימודים הם אומרים לי ב-10 וחצי להיות בבית ובימים שאין לימודים למחרת הם אומרים לי לחזור עד 12 וחצי גג 1 הביתה וזה מעצבן אותיייי אני רוצה לצאת ולהנות כמו החברים שלי שלהם אין זמן לחזור הביתה ואין להם הגבלה במקומות!!!!!!! אני מרגישה שכל גיל ההתבגרות שלי הולך בגללם אני לא יכולה יותר אני משתגעת כבר בבקשההה עזרו לי ותגידו לי מה לעשות!!!

ע21

New member
הדשא של החבר ירוק יותר

אני לא חושבת שזה מה שהורס לך את גיל ההתבגרות. את הילדה הגדולה בבית? אולי בגלל זה ההורים שלך חוששים - כי הם לא יודעים לאן את הולכת ולא מכירים את האופי של המקומות? האם ההורים שלך סומכים על החברים שלך "שישמרו" עלייך? האם את חושבת שתהיה לך א האחריות לא לשתות ולעשן- כי זה יכול להיות מאוד מפתה? אלו מספר שאלות למחשבה- שאולי יעזרו לך קצת

faith2

New member
לא יודעת....

אני לא חושבת שזה עניין שהם חושבים שהיא תתפתה לדברים. אחריי הכל היא העידה שמדובר בילדה טובה מבית טוב. אני חושבת שהם יותר פוחדים עלייך מסכנות מהסביבה. שמעי מועדונים, הם לא סביבה מאוד טובה לילדה כמוך. שאני הייתי בת 17מ והייתי הולכ למסיבות של י' יא' הבנים שהם פשוט אוהבים לשלוח ידיים ולדעת, וזה מגעיל. אני מניסיון לא הייתי בכלל מאפשרת לבת שלי לצאת בגיל כזה למועדונים. בקשר לדברים אחרים.....זה כבר משהו אחר. ועל זה צריך לדבר איתם ולהסביר להם שזהו את כבר לא ילדה, את נערה קטנה שצריכה לנצל את שנותיה הצעירות, ורוצה להנות ולא להיתקע בעיר שאין בדיוק מה לעשות בה. אחריי הכל גיל ההתבגרות הוא חד פעמי ואת רוצה לחוות ממנו...

ע21

New member
בנים לא משנים את ההתנהגות

שלהם גם בגיל מבוגר יותר- כשאני הולכת לרקוד אני תמיד מעדיפה לעשות את זה עם חברים- והם תמיד יודעים לשמור עלי גם כשבא להם ללכת לרקוד עם מישהיא אחרת. אני חושבת שאם הייתה לי ילדה בגילה והייתי יודעת שיש לה חברים ששומרים עליה אז נראה לי שהייתי סומכת עליה אבל בכל זאת מקפידה לקבוע לה שעה- ואם הייתי רואה שהיא עומדת בשעה שנקבעה הייתי נותנת לה יותר זמן.

קודם כל תודה לשניכם על התגובות

עכשיו אני לא הבת הבכורה בבית יש לי אח בן 18 שכבר יוצא והכל ותמיד הם אומרים לי שזה לא אותו דבר כי הוא בן ואותו אי אפשר לאנוס וכל זה בעיניין השתייה והעישון הם יודעים שאני בחיים לא אגע באלכוהול כי זה מגעיל אותי אני שונאת את זה והם יודעים שאם אני שותה במסיבות זה רק מבקבוקים סגורים בקשר לעישון הם יודעים שאני מעשנת סיגריות ונרגילה למרות שסיגריות כבר הפסקתי ככה שבקשר לעישון הם מודעים לעיניין ובקשר לבנים שנוגעים הם יודעים שאני בחורה שיודעת לשמור על עצמה ואם מישהו בא ונוגע במקום הלא נכון הוא חוטף על זה.....הם יודעים שיש לי ביטחון עצמי ושאני לא מפחדת מבנים כאלה ואני גם יוצאת עם חבר'ה שההורים שלי מכירים... ולמרות הכל אני נשארת הילדה הקטנה של אמא ואבא...וזה כבר מעצבן

qt1

New member
נעמה המאמי אהלן ../images/Emo24.gif

אני מציעה לך להכיר את החברים להורים , אם הם עוד לא מכירים אותם ,זה יכול לעזור. הבת שלי בת 17 בקרוב,גם אני מאוד דאגתי עד שראיתי עם מי היא יוצאת לבלות... חלק אני מכירה מביה"ס חלק אני לא מכירה כי לא מעניין לי ואין לה קשרים איתם , אבל מי שהיא בחרה להכיר לי נראה סבבה ומאז אין בעיה , בקשר לשעת החזרה ,גם היתה בעיה, באיזשהו שלב היא הבהירה שנשבר לה להיות 'חריגה' בקטע הזה , אז לקחתי חצי יום לחשוב, הנערה לומדת כל הזמן ,סוף סוף יוצאת לבלות , חוזרת כמו כולם סביבות 01.15 ומטלפנת כשמגיעה לארוע -"הגעתי בשלום אני עם... והכל בסדר" , לפני שיוצאת מתקשרת להגיד שיוצאת עם ... לכיוון הבית. לגבי לבלות מחוץ לעיר , היו דיבורים שנפסלו על הסף מהסיבה הפשוטה שכל החבר'ה שלה נהגים צעירים ועם כל הכבוד ויש כבוד
, לא נראה לי לעניין , אז בתחום הזה אני לא יכולה להועיל לך כי אם היית הבת שלי סביר להניח שהייתי ממש בבעיה עם כזה ריחוק, שזה אגב דבר שההורים שלך צריכים לחשוב עליו. ושוב, אני מניחה שאם תפגישי בינם לבין החבר'ה , לא בבת אחת אלא 1,1 , זה יכול להועיל או שלא... לפחות ניסית בלי לחץ בלי בכי בלי עצבים כי זה מתכון בטוח לכישלון , מנסיון! שיהיה בהצלחה וחג שני שמח

ע21

New member
אולי תבקשי מההורים שלך

לעשות מסיבה קטנה בבית (תבקשי שיצאו לערב אחד וישאירו לך את הבית) או רעיון יותר טוב ארוחה של כל החברים כל חבר מכין משהו טעים לאכול(אני והחבר'ה שלי עושים את זה מדי פעם ) כשההורים שלך יחזרו הם יראו שהבית עומד על טילו (
אני לא בטוחה שככה כותבים) ואולי הם יבינו שמדובר בחברים טובים (וגם תרוויחו ארוחת ערב טעימה)

faith2

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לחלוטין.

אגב בקשר לנהגים צעירים, אותו דבר עם אמא שלי....לפי דעתי זה מאוד לגיטימי, אבל עדיין זה נורא מדכא לפעמים שכולן יוצאות ורק אני נשארת לבד בעיר. אני יודעת שזה מאהבה ודאגה...ככה שבזה דווקא אין- אני לא מקטע להתווכח...

apocalyptica

New member
זה עובר...

ההורים שלי בערך כמו שלך... ימי לימודים 9 בבית...אבל לדעתי הם די צודקים אני מסכימה איתם בימי חול בלי ביהס למחרת כמו חופשה וכו 11 בבית ובימי שבת 1 בלילה בבית.... תאמיני לי...שתחשבי על זה ..זה לא הכי נורא... הם עושים את זה כי הם דואגים לך.. דברי איתם אולי ישנו את הגישה ויתנו לך קצת יותר מאוחר.. לי מידי פעם נותנים יותר ... או שיש לי ימים שאני ישנה אצל חברה והם יודעים שאנחנו עושות שטויות.... אני מבינה את הורי ומנסה להסביר להם מה אני מרגישה... תחשבי על זה מהצד של הוריך....

למעלה