צריכה את ניסיונכן\ם

רונצי

New member
צריכה את ניסיונכן\ם ../images/Emo53.gif

אני מבולבלת קצת.... אני היום 17 יום מהכוריגון ולמרות שיש לי סימנים קלים של ווסת מהיום ה-10אחרי הביוץ(הפרשות חומות ודימום קל) עדיין המכשפה לא הגיעה במלוא הדרה. אני כבר הספדתי את החודש הזה והיה ברור לי שזהו - אנו נוטשים את האיקקלומין ועולים מדרגה לזריקות כי כל חודש כמה ימים לפני הווסת מופיעים הסימנים (להזכירכן את הדיון סביב הגופיף הצהוב). אני חייבת לציין שאני מקבלת מאד סדיר (במחזור רגיל) ולשאלתי... עד כמה שידוע לי הזמן בין הביוץ (כמובן כשהוא מתוזמן וידוע) לבין הווסת לא אמור לעלות על 14 יום האם אני צודקת??? האם תקופה זו יכולה להימשך יותר מ 14 יום??? אני כל-כך מוטרדת, מה גם שאנחנו נוסעים היום לאילת לצלול, ואני קצת חוששת
אשמח לתגובותיכן רוני המבולבלת

רוני@30

New member
לצערי אני לא יודעת מה להגיד לך...

אין לי מושג אם יש חוקים מחייבים לעניין. אני כבר מזמן חושבת שאין "אמת אחת" כשזה מגיע לביולוגיה... אבל סתם רציתי לשלוח לך עידוד ולאחל לך שיצליח לך!
רוני

שירלי.ה.

New member
חמודה, לפי מה שאני מבינה לכי לעשות

בדיקת דם להריון! ושיהיה המון בהצלחה
שירלי.

מיכל ק-ש

New member
17 יום מהכוריגון?!

את יכולה ללכת (או לרוץ...) לעשות בדיקת דם!!!! בהצלחה. מיכל

רונצי

New member
לא, לא עשיתי שום בדיקה

הרי הייתי כל-כך בטוחה שהחודש אבוד....האמת אני עדיין די בטוחה בכך כי כל הזמן יש לי סימנים כמו התכווצויות בבטן ודימומים קלים ולקינוח חצ´קונים. אין לי הפנייה לבדיקת דם ואני לא רוצה לעשות בדיקה ביתית (אני לא מאמינה להן) אז אני אחכה עוד קצת ומקסימום אני יעשה בדיקה פרטית בצהריים. אני כל-כך מפחדת להגניב תקווה ללב, כי כבר התאכזבתי החודש (הרירית הייתה 5 מ"מ). בכל אופן תודה, כרגיל אפשר לסמוך עליכן לעידוד, ידע וחיזוקים.

שירלי.ה.

New member
רונצי

פוחדת להגיד לך אבל הסימנים שאת מתארת תוארו ע"י הרבה מחברותי בפורום הריון אחרי טיפולים. ההתכווצויות כאילו מחזור אבל לא. דימומים קלי מאוד. חצ´קונים על הפנים שנובעים מעליה תלולה בפרוגסטרון בהריון. מחזיקה אצבעות, תדווחי, שירלי.

salpter

New member
צר לי לענות ההיפך מכולן אבל

המציאות היא כזו שעברתי אותו דבר חודש שעבר והחזקתי עד יום 17 לא לעשות בדיקת הריון חזרתי מהקופה והיא חיכתה לי (מכשפה) מעבר לפינה מיד במלוא עוצמתה. מקווה שאני טועה.

טביקאט

New member
אולי בדיקה?

במקום להספיד ולהתלבט- רוצי לעשות בדיקת דם יהיה הרבה יותר רגוע לצלול (נראה לי...) וחוץ מזה- כל הכבוד על הסבלנות. 17 יום אחרי כוריגון- וואו! מחזיקה לך אצבעות טביקאט

למעלה