צריכה את עזרתכם בבקשה

mor mor

New member
צריכה את עזרתכם בבקשה

בעלי בימים האחרונים מדוכא....והוא כל הזמן מספר לי שהשיגרה "הורגת" אותו... שמשעממם לו... העבודה כבר שיגרתית, אבל מכניסה טוב אז אין מה לעשות נשארים בה.. הוא חשב על איזה עסק עצמאי עם עוד חבר, בית קפה, אך זה היה גדול עליהם אותה עסקה, אז הם עדיין בחיפושיים. הוא רוצה לעשות משהו פעם או פעמיים בשבוע שימלא לו את הזמן, ויגרום לו קצת להתרגשות... אני לא יודעת מה לעשות....???? אני צריכה אתכן

mor mor

רק בעלך יוכל לדעת מה יהיה לו טוב לעשות. ומה זה יעזור לך אם אני אומר לך שאני למשל אוהב לבשל בשעות הפנאי שלי, לשחות,וללכת לחדר כושר? אז גם בעלך יבשל,וילך לשחות...? הוא יסתדר לבד,לא נראה לי שתוכלי לעזור לו לדעת מה הוא אוהב,ובמה הוא מעוניין לעשות בשעות הפנאי שלו,בעבודה,או בתחביבים...

למרבה הצער, הלוקסוס של להיות

משועמם היום כבר לא בא בחשבון. צריך לגרור רגליים ולהמשיך במה שעושים משום שלהחליף עבודה ולהשליך הכנסה בטוחה זו התאבדות בטוחה. אז צריך למצוא קצת עניין בחיים, אבל בטח לא להחליף עיסוק. לא עכשיו. זה הגרוע בזמנים.

kisslali

New member
מה שנותר הוא לצמצם את השעות

בהן הוא חייב לעבוד למינימום האפשרי ובשאר הזמן לעשות משהו מספק יותר, לא? לא בטוחה ששעמום זה לוקסוס ואם כן, מה זה בעצם משנה כי הוא קיים והוא הורס אז לעצור ולשאול את עצמך, ולא אותך, מה יפיג את השעמום. לא מזמן הייתה כתבה במוסף כלכלי על חוסר כדאיותם של בתי קפה, על כך שהם צריכים להושיב מעל מאה איש לפני שאפשר לקוות להרוויח ולא רק להתגלגל, הייתי שולחת אותו לחפש קצת מידע קודם... הייתי גם מציעה לו לנסות לעבוד בבית קפה לפני שהוא חושב על לנהל אחד... בהצלחה, ללי

kanb

New member
לתמוך בו

אין דבר גרוע יותר משיגרה. ברגע שמשעמם לו וזה משפיע על מצב רוחו אין לך ברירה אלא לתמוך בו. אל תתני לו להרגיש שבנוסף לבעיות בעבודה יש לו גם בעיה בבית. אין מה לעשות, לפעמים לומדים מטעויות. כמובן שצריך לעשות הכל בחכמה. תלמדי לתת לו עצות ובמקום שהוא יעשה את הכל ממקום של פרנציפ תעזרי לו לתת לך להרגיש חלק מאותו פרויקט. תנסי לעזור לו כדי שלא תיפלו. כך לפחות תרגישי שעשית מה שיכולת.

בטח שיש מה לעשות

לשיפור העבודה המשעממת, השיגרה המשעממת והשיעמום באופן כללי. אבל רק בעלך הוא זה שיכול לעשות את השינוי האמיתי בחייו האישיים. את יכולה להיות שם, לתמוך בו, לאתגר אותו אבל הוא יצטרך ללכת בדרך אחרת מזו שהוא הולך בה עכשיו, בשביל למצוא מה ימלא לו את החיים.

למעלה