צריכה את עזרתכם במתכון לרוטב עגבניות לספגטי

כנרת21

New member
צריכה את עזרתכם במתכון לרוטב עגבניות לספגטי

שלום!:) אני חייבת לציין שזה אחד הפורומים שאני אוהבת מאוד לגלוש בו. רציתי להכין למשפחתי, ספגטי ברוטב עגבניות. כל מתכון שאי פעם ניסיתי לא יצא טוב, ויצא חמוץ (וכן הוספתי סוכר:)). האם תוכלו לצרף מתכון לרוטב עגבניות שייצא טוב?:)

שחמטית

New member
אני עושה כך:

מטגנת בצל בינוני- חתוך (קצוץ) קטן, מוסיפה קופסת רסק עגבניות, קצת מים, אבקת מרק עוף ומביאה לרתיחה, משאירה על אש נמוכה עד שיתאדו המים ויסמיך הרוטב. פשוט וקל.

הרוטב שלי..

מטגנת בצל קצוץ עד לשקיפות (לא לחריכה), מוסיפה 2 עגבנויות חתוכות לקוביות קטנות, 1 קופסאת רסק עגבניות קורט סוכר (בדרך כלל הסוכר מאזן את החמיצות שמתקבלת מהרסק עגבניות) מלח לפי הטעם אורגנו יבש מים בהתאם לכמות ומסמיכה על אש קטנה עד שנהייה סמיך...

הרוטב שלי

מטגנת בצל וראש שום מוסיפה רסק עגבניות מרק עוף פפריקה מתוקה אורגנו מלח עושה עם שמן זית ומוסיפה מים על אש נמוכה

שלי

מטגנת שום כתוש (לא מעט לפי הטעם, אפשר גם להוסיף אח"כ אם חסר) ממש שניות במעט שמן מוסיפה רסק עגבניות או עגבניות מרוסקות וללא קליפה או גם וגם ומערבבת. מוסיפה מים, מלח, פלפל שחור, מעט פפריקה, סוכר מעט, ודי הרבה בזיליקום יבש. טועמים ומוסיפים משהו אם חסר. סה"כ הכל דיי דומה, נסי את המתכון שהכי תאהבי.

למעלה