צריכה את עזרתכם בעניין הסטארטאפ שלי..

עמית@

New member
צריכה את עזרתכם בעניין הסטארטאפ שלי..

שלום לפורום, אני אמנם לא מכירה היטב את הפורום הזה, אבל בשאר הפורומים של תפוז (בעיקר בפורומי המשפחה..) אני נמצאת כמעט שבע שנים, אמא לשתיים וסטאטאפיסטית.. הסטארטאפ שלנו נולד מתוך הצורך שכולנו מכירים, הצורך לראות את הילדים ולשמוע מה איתם בזמן שאנחנו (או בן הזוג או הסבים והסבתות) רחוקים.. מה שיצרנו הוא בעצם אימייל ויזואלי לילדים בעיקר בגילאי טרום קריאה, שפועל באמצעות מסרי וידאו, וכמובן מאובטח לגמרי כך שאף אחד לא יכול להגיע לילדים שלכם ואף אחד לא יכול לראות את מה שהם שולחים, פרט לכם.. הלינק להרשמה: http://www.vikido.com/beta/SignUp.php הלינק לאתר: www.vikido.com מעבר לזה, כל ילד יכול לשלוח הודעות לבד להורים ולסבים, לקבל (בהמשך) משחקים וסרטוני וידאו, וכמו כן המערכת תהיה מוטמעת באתרי ילדים (השת"פ הראשון יהיה עם הופ..) המערכת עדיין בשלב בטא מוקדם מאוד, יצאנו בעיקר כי ההרגשה שלי היא שאנחנו חייבים להתנסות קודם מול אנשים לפני שנדע מה בכלל עובד ומה לא.. המערכת בנויה מצד הורים (שבו אפשר לפתוח חשבונות ילדים, להזמין חברים, לשלוח וידאו לחברים ולילדים ועוד) ומצד ילדים שנראה כמו צעצוע, צבעוני ופשוט לשימוש. אני אשמח אם תכנסו, תרשמו (כרגע זה לגמרי חינם), ותגידו לי מה דעתכם אפשר לשלוח לי אימייל ישירות ל[email protected] הצעות - שאלות - טענות - מענות - באגים - חרפות, יאללה אלי שוב, אני יודעת שזו בקשה גדולה, אבל קחו כמה דקות ותרשמו, כמה שיותר ככה יותר טוב, ככה נוכל לבדוק את זה על כמה שיותר אנשים. מצרפת גם תמונה של צד הילדים... וכמובן, תודה :)

Master Stav

New member
כנסו לשיחה עם תפוז שרכשו אתר ילדים ....

שת"פ עם תפוז ....יועיל לכם ...מאד

עמית@

New member
מדברים איתם כמובן ../images/Emo13.gif

אבל בשלב בו אנחנו נמצאים מעניין אותי מה חושבים אנשים שישתמשו במוצר, ולא רק ברמה העסקית..

Master Stav

New member
כמה שאלות

המודל העסקי העתידי עומד על הSMS ים או על פרסומות ? האתר מאובטח ? לא היתי רוצה לכניס את הפרטיםש ל הילדים ולגלות שעוד גורמים מעיינים בכך ללא ידיעתי

עמית@

New member
תשובות

המודל העסקי בנוי בחלקו על סמס, בחלקו על שיתופי פעולה עם אתרי ילדים ובחלקו על מנוי פרימיום (בהמשך) פרסום הוא סוג של אופציה, אבל אני לא באמת בונה עליה כמנוע להצלחה כלכלית לגבי האבטחה, בוודאי, מעבר לזה, אי אפשר לפתוח את צד הילדים במחשב חדש בלי שההורה יאשר את הפתיחה קודם, מבחינתי (כהורה) זה אחד הדברים החשובים ביותר

gils33

New member
../images/Emo140.gifברוכים הבאים

הולך לבקר אצלך באתר.

למעלה