צריכה את עזרתכם הדחופה

צריכה את עזרתכם הדחופה

החל מאתמול שני שלי בוכה בלי הפסקה בכי קורע לב מלווה בחום של 37.8. על פניו זה נראה כמו גזים אבל יש לי כמה שאלות. 1. היא עוד שבוע בת 3 חודשים, זה לא אמור לעבור? 2. יכול להיות שבגיל הזה היא מצמיחה שיניים? 3.היום בבוקר אחרי ארוחת הבוקר היא פלטה, ובתוך הפילטה היה משהו ירוק, מה זה יכל להיות הייתי אצל הרופא אך הוא לא איבחן שום בעיה אני סחוטה ודואגת

מתרגשת

New member
אני לא יודעת כל כך אבל אנסה../images/Emo9.gif

קודם כל אני מצטערת ושולחת
לשני שלך שתרגיש טוב ומהר. תשובות קצת: החום הוא לא גבוה במיוחד (לפי רופאים שונים בשלבים שונים). הגזים לא תמיד עוברים בגיל 3 חודשים לפעמים לוקח יותר זמן (גם סתיו בת 3 חודשים עוד מעט מה תאריך הלידה של שני
של סתיו ב- 6.2.03) שיניים יכולות לצמוח בכל גיל בעיקרון ואין לי מושג מה זה הירוק הזה... תמוה ביותר בעיני...

אולי נזלת????

היא מצוננת??? ניסית אקמולי?? אמנם החום לא כ"כ גבוה אבל אם היא כ"כ סובלת-אולי זה יעזור

ענתש

New member
ירוק גם יכול להיות מיצי מרה

(כיס המרה מפריש לקיבה כל מיני מיצים שעוזרים לעיכול והם די צבעויים - ירוק, צהוב...). ומכאן אני מגיעה למסקנה שיכול להיות שהיא לא פלטה (מה שמגיע מהושט) אלא הקיאה (מגיע מהקיבה) ביחד עם חוסר השקט והחום זה באמת יכול להיות שיניים א-ב-ל אני הייתי הולכת לראות רופא, שיהיה..

מיקגאפ

New member
37.8 לא נחשב לחום אצל תינוקות

זה דבר ראשון. חום נחשב החל מ-38 ויש רופאים (למשל הרופא שלנו) שאפילו מתייחסים לחום רק מ-38.5. אז קודם כל תנסי לא להילחץ לפחות מהעניין הזה. וחוץ מזה אם ההקאות וחוסר השקט נמשך פשוט תחזרי לרופא. יכול להיות שהיא תפסה איזה וירוסון קטן ובכל אופן היא במקרה שהיא ממשיכה לפלוט רק תזכרי להרבות בשתיה. תרגישו טוב,

talsh

New member
תום בגיל הזה התחיל עם שיניים

אבל זה לא בטוח זה כי לא היה לו שומדבר ירוק.

טוטי30

New member
קודם כל תרגישו טוב, ולגבי השאלות אז

ככה: הגזים עוברים בדרך כלל באזור אבן דרך של שלושה חודשים, לפעמים קצת פחות, לפעמים קצת יותר... צריך סבלנות ואורך רוח. מאוד יכול להיות שגם השיניים יבקעו בגיל הזה, למרות שזה קצת מוקדם, אבל ראינו גם כאן בפורום עדויות של בקיעה בגיל חודשיים. ירוק? אוי... אני הייתי מהמרת על נזלת שיצאה יחד עם הפליטה והתערבבה שם, למרות שיכול להיות שזה מיצי עיכול. אם זה יקרה שוב, נסי "ללכוד" את זה וקחי איתך לרופא, שיראה ליתר ביטחון. בכל אופן, מאחלת לשני המון בריאות ולך אני מאחלת קצת שעות שינה

למעלה