Skaat Girl
New member
צריכה את עזרתכם/ן
ביקשו ממני להכין עוגה מתנה לכבוד בר מצווה,
עכשיו יש לי מספר שאלות.
העוגה עצמה תהיה עוגת שוקולד ומעל אני רוצה שיהיה ציפוי מוס שוקולד
1.האם ישנה אפשרות,איכשהו, שלא תהיה לעוגה את הגבעה הזאת שתמיד יוצאת בסוף האפייה?או שפשוט אין ברירה ובסוף לחתוך את הגבעה הקטנה עם סכין?!
2.לגביי המוס שוקולד,מה היחס של השוקולד עם השמנת מתוקה?
קודם אני עושה את הגאנש שוקולד רגיל, כמה זמן אחרי זה אני נותנת לזה מנוחה במקרר?ואיך אחרי זה אני מקציפה את זה עם השמנת?
אשמח כמובן לדעת גם כמויות של השמנת והשוקולד(זה אמור לעטוף את העוגה מלמעלה ובצדדים)
בנתיים אלה השאלות שלי,
תודה רבה מראש על העזרה
שחר
ביקשו ממני להכין עוגה מתנה לכבוד בר מצווה,
עכשיו יש לי מספר שאלות.
העוגה עצמה תהיה עוגת שוקולד ומעל אני רוצה שיהיה ציפוי מוס שוקולד
1.האם ישנה אפשרות,איכשהו, שלא תהיה לעוגה את הגבעה הזאת שתמיד יוצאת בסוף האפייה?או שפשוט אין ברירה ובסוף לחתוך את הגבעה הקטנה עם סכין?!
2.לגביי המוס שוקולד,מה היחס של השוקולד עם השמנת מתוקה?
קודם אני עושה את הגאנש שוקולד רגיל, כמה זמן אחרי זה אני נותנת לזה מנוחה במקרר?ואיך אחרי זה אני מקציפה את זה עם השמנת?
אשמח כמובן לדעת גם כמויות של השמנת והשוקולד(זה אמור לעטוף את העוגה מלמעלה ובצדדים)
בנתיים אלה השאלות שלי,
תודה רבה מראש על העזרה
שחר
