הכנתי את העיסה ואפיתי אבל קשה מאד היה להדביק אותן לקציצות וגם אחרי האפיה ( שהתארכה כפול מהזמן שבמתכון) הן עדיין מתפוררות ולא מגובשות. נשארה לי חצי עיסה שמחכה לפתרון . יש רעיונות?
שמרתי את המתכון. נראה מצוין.
הוספת את השיבולת שועל טחונה דק, כפי שרשום? כאן היא על תקן קמח.
בפעם הבאה, אפשר להוסיף ביצה או לטחון גם את העדשים הכתומות (יש כאלו שלא אוהבים את הביצה בקציצות בתנור, אז עדיף לטחון עדשים).
אולי לא ראיתי טוב, אבל לא רואה ביצים במתכון. זה מה שחסר לדעתי. לא הייתי מוסיפה פחמימות אלא ביצים. בקציצה רק מבשר או מבשר עם קצת עשבי תיבול ובצל, אין צורך בביצה, כי חלבון הבשר משמש דבק. כאשר יש יותר ירקות, חובה גם ביצים להדבקה.