צריכה את עזרתכם עם המתכון המצורף

michalgad

Active member
הכנתי את העיסה ואפיתי אבל קשה מאד היה להדביק אותן לקציצות וגם אחרי האפיה ( שהתארכה כפול מהזמן שבמתכון) הן עדיין מתפוררות ולא מגובשות. נשארה לי חצי עיסה שמחכה לפתרון . יש רעיונות?
 

tziv1

New member
שמרתי את המתכון. נראה מצוין.
הוספת את השיבולת שועל טחונה דק, כפי שרשום? כאן היא על תקן קמח.
בפעם הבאה, אפשר להוסיף ביצה או לטחון גם את העדשים הכתומות (יש כאלו שלא אוהבים את הביצה בקציצות בתנור, אז עדיף לטחון עדשים).
 
אולי לא ראיתי טוב, אבל לא רואה ביצים במתכון. זה מה שחסר לדעתי. לא הייתי מוסיפה פחמימות אלא ביצים. בקציצה רק מבשר או מבשר עם קצת עשבי תיבול ובצל, אין צורך בביצה, כי חלבון הבשר משמש דבק. כאשר יש יותר ירקות, חובה גם ביצים להדבקה.
 

michalgad

Active member
תודה ככה באמת עשיתי. הוספתי ביצה וטיגנתי. פחות בריא אבל טעים וחוסל. את הקציצות האפויות הבריאות נאלצתי לזרוק
 
אבל אפשר גם לאפות. להוסיף ביצה וקצת שמן זית. כבר שנים שאני אופה את כל הקציצות. בשר, עוף, ירקות וכל שאר הסוגים.
 
למעלה